"Invata frumusetea" de la Dana Sota!

De cele mai multe ori, cand cineva vorbeste despre Dana Sota, aud: "Cat este de frumoasa! Oare cum reuseste sa arate atat de bine?" Nu exista o potiune magica, doar ca, ne spune Dana Sota, "Frumusetea se invata".

De cele mai multe ori, cand cineva vorbeste despre Dana Sota, aud: "Cat este de frumoasa! Oare cum reuseste sa arate atat de bine?". Nu exista o potiune magica, doar ca, ne spune Dana Sota, "Frumusetea se invata". Desi a trecut de varsta de 40 de ani, cu siguranta sunt persoane care ar jura ca este de aceeasi varsta cu... fiul sau, de 22 de ani.

Afla de la Dana Sota care sunt secretele frumusetii, dar si ale succesului. Cartea sa, "Frumusetea se invata", aparuta in luna martie a anului trecut, la Editura Coreus, este bestseller la categoria beauty.

Cum ati descoperit pasiunea pentru frumusete?


Mi-au placut cosmeticele de mica, ma jucam cu rujurile si pudra mamei, asa cum alte fetite se jucau cu papusile.

Deci, pasiunea cred ca vine din copilarie. Apoi, interesandu-ma acest domeniu, am citit foarte mult, am vizitat tot felul de centre de frumusete din strainatate si, in final, am decis sa imi deschid propriul centru, la Bucuresti.

Sunteti mama, femeie de afaceri si, in acelasi timp, un model de frumusete pentru numeroase femei. Cum reusiti sa le impacati pe toate?

Multumesc, o iau ca pe un compliment. Sunt genul de persoana care prefera sa faca un lucru perfect decat 10, mediocru. Dar viata ne pune in astfel de situatii si trebuie sa le imbinam cumva. Nu ma consider o femeie de afaceri, am norocul sa fiu o femeie pentru care munca este pasiune, deci nu simt ca muncesc.
Fiul meu are 22 de ani si vreau sa cred ca avem o relatie apropiata si speciala. Aceste doua aspecte sper ca am reusit sa le imbin. In rest...

Care este secretul succesului, din punctul dumneavoastra de vedere?


Succesul are multe fatete, depinde ce-ti doresti in viata. Daca vrei cariera, trebuie sa incerci permanent sa fii cel mai bun in domeniul tau... sau printre cei mai buni. Sa fii mereu la curent cu tot ce e nou, sa inveti continuu. Consider ca imprejurarile si mediul in care "te invarti" au un factor decisiv; pentru a reusi, ai nevoie si de noroc, sa fii la locul potrivit in momentul potrivit...
Astfel se leaga cele mai frumoase reusite in viata.

Cum v-ati hotarat sa scrieti cartea "Frumusetea se invata"? Ce anume v-a inspirat?


Nu am avut nevoie de inspiratie, ci, mai degraba, a fost o imprejurare, asa cum spuneam mai sus. Eram invitata intr-o emisiune la Irina Shrotter, pe teme de frumusete, si, tot vorbind, Irina m-a intrebat de ce nu adun tot ceea ce stiu intr-o carte. Intamplarea a facut ca emisiunea sa fie urmarita de viitoarea mea editoare, Corina, care m-a si sunat a doua zi dupa emisiune, propunandu-mi acest proiect. Si asa am scris, timp de doi ani de documentare, cartea...

Ce planuri aveti pentru viitor, din punct de vedere profesional?

In afara de paginile de beauty pe care le scriu la "Marie Claire", voi colabora cu inca o revista care urmeaza sa apara pe piata; mai am in plan o carte si, cu siguranta, se vor ivi pe parcurs si alte proiecte.
Cam asta pentru anul 2009, nu-mi fac planuri pe termen lung.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oprea Catalina pe 2 Iul 2011, 18:19
    pete maronii pe fata

    Pe fata,in special pe pomeni am niste pete maronii.Cand sunt suparata sau obosita aceste pete se accentueaza mult mai mult.Am folosit diverse creme pt albire(la recomandarea medicului), dar nu au dau nici un rezultat.Folosesc si creme de protectie 50, dar nici un rezultat.Va rog, ajutati-ma cum sa gasesc un tratament adecvat.Am 34 ani.Va multumesc

    2
    0

  • Denisa pe 27 Dec 2010, 15:09
    Vreau sa slabesc

    am 1,65 inaltime si 62 kg

    2
    0

  • Monica Mischie pe 18 Dec 2010, 09:42
    gel antirid pt. ochi

    Buna Dana Te-as ruga sa imi dai o sugestie pentru o crema sau un gel bun pentru zona ochilor antirid si anticearcan .Iti multumesc ! Sarbatori cu FERICIRE ,IUBIRE alaturi de cei dragi sufletului tau .

    1
    0

  • suteu mirela pe 5 Nov 2010, 13:42
    lifting facial

    imi doresc sa stiu si eu ce fel de crema hidratanta pt fata e buna pt tenul meu.....Am 35 de ani

    3
    0

  • Laura pe 13 Mar 2010, 21:31
    Asa este

    Buna. Silvia, eu am 1.70 si tot 53 de kg, greutatate stabila de vreo 5 ani, fara sa fac un efort pt asta sau sa ma abtin de la ceva. Recunosc,, nu sunt o pofticioasa sa ma indop toata ziua, dar daca mananc, mananc de toate. Si uite ca nu ma consider nici eu nici altii biscuite,slabanoaga etc., dimpotriva, mi se spune ca am copr de fotomodel. si de 2 luni m-am apucat de sala din acelasi motiv ca si tine, pentru definire musculara. Cei de la sala se uitau mirati la mine pentru ca acol ocredeau ca vin doar fetele grase sa slabeasca:) Cred ca e mostenire genetica de la bunica mea care pana la 70 de ani a avut o silueta de invidiat, chiar si dupa 2 nasteri.

    0
    0

  • Silvia pe 18 Ian 2009, 19:43
    nimic de invidiat

    Exista femei slabe, care nu fac sport, mananca orice si nu se ingrasa. Nu este un mit, nu este fals, cum sustine doamna Dana Sota. Eu nu mananc nimic dimineata, la pranz paste cu paine, iar seara, in afara de cina, mananc fructe, inghetata, ciocolata si nutella (un borcan de nutella il termin in 3 zile); am 1.73m si sunt bat, aschie, biscuite din profil..cantarul arata 53kg, dar eu nu stiu de unde, ca-s piele si os. Analizele la zi, totul ok, din fericire. Daca m-as considera norocoasa, as recunoaste-o sus si tare: sunt multumita, pentru ca-s o norocoasa, bag in mine ca intr-un spital de urgenta si tot supla sunt. Prea supla. In schimb, trebuie sa tac, ca oricarei prietene i-as spune: uite, tu, vezi, nu stiu ce sa fac, mananc si slabesc, aud raspunsuri de genul: “Taci, tu, din gura, ce n-as vrea sa fiu ca tine” sau “..nu vezi ce bine-arati?” Atunci ii zic: ok, daca ma dezbrac, punem pariu c-o iei la fuga? schelet ambulant sunt, nu intelegi?! Nu, dupa cum zic cele multe, tre’ sa ma consider norocoasa sau trebuie sa tac, caci pare ca MA PLANG IN MOD EXPRES, CA SA AUD DE LA ALTELE CAT ARAT DE BINE SI CAT MA INVIDIAZA ELE. Prostii. Nu tac deloc. De saptamana trecuta, am inceput sa merg la sala. Pana si instructoarea s-a uitat ciudat la mine, crede ca sufar de anorexie. I-am zis ca vreau sa incerc sa imi maresc masa musculara; poate se schimba ceva. Sper mult de tot.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod