Ghid de tendinte pentru primavara-vara

Nu stii cum sa te imbraci? Vrei sa mergi la coafor, dar nu stii ce sa ceri? Te intrebi ce culori sunt la moda in machiaj? Daca iti pui toate aceste intrebari sau daca vrei, pur si simplu, sa fii la moda in sezonul care va veni, am facut un tur al profesionistilor ca sa aflam care sunt tendintele pentru sezonul primavara-vara.

Nu stii cum sa te imbraci? Vrei sa mergi la coafor, dar nu stii ce sa ceri? Te intrebi ce culori sunt la moda in machiaj?

Daca iti pui toate aceste intrebari sau daca vrei, pur si simplu, sa fii la moda in sezonul care va veni, am facut un tur al profesionistilor ca sa aflam care sunt tendintele pentru sezonul primavara-vara.

Pentru a exemplifica cat mai bine trendurile, am folosit-o drept model pe Daniela Crudu, asistenta cuplului Razvan si Dani, de la matinalul Antenei 1.

Machiaj: nude, light cu roz, crem, pentru zi

Ai vazut multe reviste in care vedetele erau machiate foarte frumos, dar tie nu-ti iese niciodata? Poate ca nici nu trebuie, pentru ca machiajul lor este unul special care sa treaca de blitul aparatului de fotografiat sau de obiectivul camerei. Inainte sa incepi sa te machiezi gandeste-te unde te duci, la ce ora sau la ce eveniment.

Sa nu iesi niciodata pe strada, in plina zi, cu un machiaj strident. Asta, in special, in sezonul care urmeaza in care, dupa cum spun specialistii, se poarta machiajul nude.


Lorelai Petre Spiru
, make-up artist si promoter Dior, a exemplificat la City Mall un machiaj de seara avand-o ca model pe Daniela Crudu. In poza din dreapta vezi o Daniela Cruda nemachiata, iar in cea din stanga o vezi dupa ce a "iesit din mainile" lui Lorelai.

Ce i-ai facut Danielei?

I-am pus in evidenta un pic trasaturile, am folosit culori destul de inchise. Pentru ca ea apare, in permanenta, pe scena a trebuit sa-i scot in evidenta ochii si am realizat acest lucru cu un machiaj de seara. Am combinat negrul, cu lila si am mai folosit foarte putin alb sau argintiu, pentru luminozitate.

Acestea sunt tendintele in sezonul care urmeaza?

Da, daca vorbim de primavara, se poarta machiajul nude, light cu roz, crem, pentru zi. Daca este sa vorbim de machiajul de seara, acesta poate fi cu nuante un pic mai inchise de maro sau bej.

Pentru buze, alege glossul bej, roz, fara sidef, dar cu foarte mult luciu. La nivelul pometilor poti folosi blush-urile foarte deschise. Nu trebuie sa-ti lipseasca mascara care-ti pun in evidenta ochii, iar daca mergi la o petrecere, seara, foloseste albul sau argintiul pentru luminozitate.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mari pe 11 Mar 2009, 01:04
    ghid de tend.....

    Doamne, dar femeia asta nu poate fi imbracata si mai frumos sau ii place nud?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod