Frumusetea ta, in prim-plan de sarbatori!


Echipa potrivita pentru parul tau vopsit


Este greu sa mentii stralucirea parului vopsit. Dar pentru ca aceasta perioada a anului este plina de stralucire, nu poti sa-i rapesti aceasta calitate nici parului tau. Alege o "echipa de specialisti" de la Wella. "Specialistii" sunt vopseau de par Wella Safira si uscatorul de par Braun Satin Hair Colour.

Wella Safira aduce culorile si stralucirea Orientului in parul tau. Vopseaua crema ofera acoperire 100% a firelor albe, in timp ce balsamul special ingrijeste in profunzime firele de par.
Revitalizatorul de culoare are o formula adaptata fiecarei nuante in parte, permitand improspatarea culorii cu pana la 35% si conferindu-i stralucire de durata.

Pret: 33.30

Special conceput pentru a proteja parul vopsit, si nu numai, uscatorul de par Braun Satin Hair Colour este delicat cu parul tau. Uscatorul are o duza speciala Color Saver care reduce temperatura jetului de aer, prin combinarea aerului mai rece din camera cu jetul de aer cald al uscatorului. Aerul este difuzat pe o suprafata mai mare, evitand concentrarea unui jet de aer fierbinte direct pe par.
Tehnologia Color Saver asigura o temperatura controlata ce previne deshidratarea parului vopsit in timpul uscarii.

Pret: 198 lei

Lac de unghii Rimmel Wear Maxx


De sarbatori, unghiile tale trebuie sa arate perfect! Noul lac de unghii Wear Maxx de la Rimmel este realizat avand la baza microminerale si un sistem numit Xtra Life Lycra, care ii permite culorii sa reziste pana la 10 zile.

Micromineralele ii confera mai multa rezistenta lacului, cu pana la 60%. Pentru ca sunt foarte fine, micromineralele reusesc sa umple fisurile de la nivelul unghiilor, oferind un luciu de durata.
Chiar daca ti-a facut manichiura si iti amintesti ca mai e ceva de retusat, in ceea ce priveste curatenia de sarbatori, nu e nici o problema. Lacul de pe unchiile tale va rezista la "socuri" precum zgarieturi sau exfoliere.

Pret: 10.83 lei

Parfum Incredible Me - Escada


O aparitie proaspata pe piata parfumurilor, noul Incredible Me de la Escada concentreaza note oriental-florale, misterioase. Aromele acestui parfum sunt  tiramisu, clementine, orhidee, lemn de santal si vanilie.

Poti achizitia aceasta apa de pafum senzuala la pretul de 214 lei/75ml, de pe site-ul www.parfumania.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod