Frumusetea ta, in prim-plan de sarbatori!

Lancome Hypnose Coffret


Lansat in anul 2005, Hypnose se numara printre parfumurile "vedeta" Lancome. Lancome Hypnose cuprinde o paleta larga de combinatii florale, cele mai proeminente fiind floarea pasiunii, vetiver si vanilie.

Lancome Hypnose Coffret contine Eau De Parfum 50ml si Lancome Hypnose Body Lotion 50ml. Poate fi achizitionat de pe site-ul www.charm.ro

Pret: 209 lei

Lumene Vitamin C+ Coctail de energie


In clipe atat de agitate, cum sunt cele de dinaintea sarbatorilor, cand stresul poate atinge cote foarte inalte, un coctail de energie este arma ideala pentru a-ti pastra pielea supla si hidratata.

Lumene Vitamin C+ Coctail de energie contine extracte naturale din samanta de mur pitic, care au proprietatea de a proteja pielea de factorii de stres, atat cei interni (oboseala accentuata, consumul redus de lichide) cat si cei externi (poluare, praf, frig, vant). Un alt element de baza este extractul de merisor arctic.
Acesta are rolul de a proteja pielea impotriva razelor UV, nocive pentru piele, impiedicand imbatranirea prematura a acesteia.

Compusul VitaOptimaleTM, specific acestui coctail energizant Lumene, ofera pielii vitaminele atat de necesare pentru a-si pastra sanatatea si supletea: vitamina A si vitamina C.

Aplicare:
Agitati inainte de folosire, aplicati inainte de crema de zi sau de noapte.

Lumene Vitamin C+ Coctail de energie costa 89 lei / 30 ml si poate fi cumparat de pe site-ul www.lumene.ro

Set Make-up Colose


Pentru cele dintre noi care aleg sa isi petreaca sarbatorile departe de casa, un set de make-up pentru calatorii este ideal. Setul Make-up Colose poate fi cumparat la pretul de 91 lei, de pe site-ul www.natural100.ro, si contine:

- Servetele demachiante pentru zonele sensibile ale ochilor - 25 buc, 21 lei;
- Lapte de fata si corp cu Avocado pentru ten normal, uscat si sensibil - 125 ml, 34 lei;
- Rimel Negru pentru volum - 10 ml, 25 lei;
- Fard de ochi in doua culori Orient Ete - 2x1.2 g, 28 lei;
- Lip-Gloss lichid Orange - 7ml, 22 lei.

Pret: 91 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod