Frumusetea ta, in prim-plan de sarbatori!

Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru sarbatori. In febra cumparaturilor si a curateniei pentru Craciun si Revelion, nu uita de tine! Iti prezentam cele mai interesante produse pentru infrumusetare, potrivite acestei perioade a anului, dar si cadouri speciale pentru cei dragi.
Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru sarbatori. In febra cumparaturilor si a curateniei pentru Craciun si Revelion, nu uita de tine! Iti prezentam cele mai interesante produse pentru infrumusetare, potrivite acestei perioade a anului, dar si cadouri speciale pentru cei dragi.

Eden Spa


Fie ca vrei sa te bucuri tu de rasfatul unor sedinte spa deosebite, fie ca iti doresti sa faci un cadou cuiva drag, Eden Spa ti-a pregatit cardurile speciale pentru sarbatori. Cei de la centrul spa s-au ocupat ca atmosfera sa fie de sarbatoare, pentru a-ti oferi din plin senzatia Craciunului.


Pe langa aromele deosebite ale ingredientelor naturale cu care vei fi rasfatata, te vei bucura si de aroma brazilor impodobiti care vor decora fiecare camera. Daca iti doresti sa oferi un cadou deosebit mamei, prietenei si chiar iubitului sau sotului, cardurile pe care le vei achizitiona vor fi insotite de uleiuri esentiale cu arome de Craciun.

Iata care sunt cardurile speciale Enjoy Eden Spa Christmas Spirit:

  • White Christmas Giftcard - 250 lei          
  • Jingle Bells Giftcard - 500 lei       
  • Santa Spa Giftcard - 750 lei

Sexy Darling by Kylie Minogue

 
Un parfum senzual este numai potrivit pentru o perioada in care vei fi in centrul atentiei. Lansat in luna octombrie a acestui an, Sexy Darling, noul parfum by Kylie Minogue, concentreaza senzualitatea, stralucirea si frumusetea caracteristice cantaretei.

"Sunt convinsa ca senzualitatea este o stare de spirit, unele persoane radiaza incredere si frumusete, ceea ce le face irezistibile.
Cu Sexy Darling mi-am dorit sa surprind tocmai aceste sentimente, sa creez un parfum actual, sexy, pentru femei increzatoare in fortele proprii, pasionale si ludice ... femei seducatoare si senzuale. Sunt foarte incantata ca Sexy Darling este o fuziune perfecta de note florale si lemnoase, un parfum bogat si sofisticat care se ridica la inaltimea numelui sau", declara Kylie Minogue.

Sexy Darling este disponibil in patru dimensiuni de apa de toaleta (15ml, 30ml, 50ml si 75ml) si Glowing Body Lotion (150ml) care lasa pielea stralucitoare si hidratata.
Sexy Darling se alatura familiei parfumurilor Darling deja existente: Darling, Sweet Darling si Showtime.

Sexy Darling by Kylie Minogue este o aroma floral-lemnoasa. Notele sale de varf contin piper roz, para, portocala rosie, cele de mijloc - trandafir rosu, Regina noptii, iasomie, iar notele de baza sunt heliotrop, lemn de santal, mosc.

Preturile recomandate sunt: apa de toaleta: 15ml - 54 lei; 30ml - 87 lei; 50ml - 108 lei; 75ml - 141 lei; lotiune de corp 150ml - 34 lei.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod