Fii cea mai frumoasa de Ziua Indragostitilor!

Cadoul perfect pentru iubitul tau de Valentine's Day... poti fi chiar tu! Si ca sa fii un cadou perfect din cap pana in picioare, pregateste-te din timp. O pregatire riguroasa pentru Sfantul Valentin cere si cateva sacrificii.
Cadoul perfect pentru iubitul tau de Valentine's Day... poti fi chiar tu! Si ca sa fii un cadou perfect din cap pana in picioare, pregateste-te din timp. O pregatire riguroasa pentru Sfantul Valentin cere si cateva sacrificii.

Stabileste o zi in care te vei dedica infrumusetarii. Daca vrei sa faci acest lucru in linistea locuintei tale, alege o zi in care vei fi singura acasa. Vei avea astfel timpul si libertatea de a te ocupa in voie de tratamentul tau de infrumusetare.

Tenul, pe primul loc

Daca pielea ta este epuizata, chipului tau ii va lipsi stralucirea. Vestea buna: o masca faciala iti curata si hidrateaza pielea, in timp ce un scrub indeparteaza celulele moarte acumulate, lasand pielea proaspata si stralucitoare. Vestea si mai buna este ca mastile facute in casa sunt cu adevarat eficiente si sunt si foarte accesibile. Incepe prin a-ti spala fata cu o lotiune delicata de curatat si tamponeaza cu un prosop inmuiat in apa calda, pentru deschiderea porilor.

Daca ai pielea uscata, amesteca un ou cu o lingura de ulei de masline, apoi aplica amestecul pe fata si lasa-l sa se usuce. Spala-te cu apa rece pentru a accelera circulatia sanguina la suprafata pielii. O alta masca eficienta pentru pielea uscata este piureul de avocado. Aplica pe fata si lasa-l timp de 10 minute. Daca ai tenul gras, fa-ti o masca numai din albus de ou. Petele pigmentare si pielea uscata, care necesita exfoliere delicata, se pot trata cu un amestec de faina de ovaz si smantana, care se maseaza delicat pe piele.

O baie relaxanta face minuni

Vremea rece si sistemele de incalzire folosite in interior absorb rapid frumusetea pielii tale. Inlatura celulele moarte acumulate cu un scrub revigorant, aplicat pe intregului corp. Inainte de a intra in apa, foloseste o perie speciala pentru masajul corpului. Mai poti realiza un amestec din miere, seminte de susan si lavanda uscata. Aplica amestecul masand usor pe tot corpul. Lasa cateva minute sa actioneze, apoi clateste-te. O alta varianta este sarea de mare, pe care o poti masa in zonele cu piele uscata, precum coatele sau genunchii - dupa masajul cu sare, revigoreaza-ti pielea cu un jet de apa rece.

Dupa ce ai indepartat celule moarte, este timpul sa te relaxezi. Toarna in apa din cada ulei hidratant, care iti va calma si iti va hidrata pielea uscata im timp ce tu te relaxezi. Mai poti adauga cateva picaturi de ulei esential (cele mai relaxante arome sunt cele de lavanda, migdale sau grepfrut). Pentru a-ti ajuta corpul sa se relaxeze, inspira adanc pe nas timp de patru secunde, apoi expira pe gura tot in patru secunde.

Pielea ta este frumoasa daca este hidratata. Daca ai nevoie de un hidratant puternic, alege uleiul de corp. Acesta se aplica pe pielea umeda, blocheaza apa in interiorul stratului de la suprafata pielii, facandu-ti pielea moale si catifelata. Singurul inconvenient este acela ca trebuie sa masezi destul de mult pentru ca uleiul sa fie absorbit de piele.

Un par stralucitor

Cand ai in vedere ingrijirea parului tau, trebuie sa te gandesti la cateva lucruri importante legate de Sfantul Valentin. Doua cuvinte pot descrie foarte bine aceasta zi: apropiere si atingere. De aceea, trebuie sa te concentrezi asupra felului in care se simte la atingere si cum miroase parul tau.

Nu inseamna ca trebuie sa ignori coafura si felul in care arata parul, ci doar ca este mai important sa fie stralucitor, matasos si parfumat, decat foarte frumos aranjat, dar aspru si plin de produse de styling. In afara tratamentul obisnuit aplicat parului tau, foloseste un balsam intens hidratant sau o masca pentru stralucire.
 

Comentarii (20)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • filip alina pe 5 Apr 2009, 14:16
    vreau un par lung

    ce as putea sa fac sa imi creasca parul mai repede ALINA

    0
    0

  • amy pe 30 Mar 2008, 11:11
    parul

    am citit intr-o revista ca sunt medicamente ptr cresterea mai rapida a parului,nu sunt foarte scumpe 50RON. vreau sa stiu daca a folosit cineva asa ceva,si daca a functionat. Am citit multe articole in care spunea ca nu exista ceva care sa faca parul sa creasca mai repede,si nu stiu ce sa mai cred! Cristina,pui niste intrebari...fara sens...onduleurile ti le poti face cu ondulatorul,sau cu o spuma de par in caz ca ai putin onduleu de la mama natura,iar daca esti roscata,fardul(rosu,verde,portocaliu) si fondul de ten doar tu t-il poti alege,sa nu fie ieftin si sa corespunda culorii pielii tale! in legatura cu freza daca ai fata triunghi....breton mediu si mult volum de la radacina,astfel sa-i dai un contur rotund fetei. bafta!

    0
    0

  • stefana cr pe 17 Mar 2008, 23:14
    i have need help

    as vrea un par drept frumos si stralucitor dar cum dati sfaturi la mailul uka_uka07@yahoo.ca

    0
    0

  • denisa pe 25 Feb 2008, 16:31
    help...!!

    hey..!!am si eu o problema...ca si voi de altfel.....cu..parul.....este foarte aspru,dar nu folosesc produse de styling...folosesc balsam si masca o data pe saptamana....ce as putea sa mai fac pentru ca parul meu sa nu mai arate ca o matura?pls....help....!!

    0
    0

  • Luminita pe 22 Feb 2008, 13:07
    comentariu&sfat

    -dragelor! constat cu uimire ca multe dintre voi nu stiti sa va exprimati corect intr-un mesaj. cat despre ingrijire... ce sa mai vorbim? cineva a spus daca îi afecteaza fata tonicul si fondul de ten??? daca nu cumva devin mai batrane?? ce aberatii! -fetelor! ingrijiti-va inainte de toate, nu dati fuga la culcare, seara, fara sa va demachiati cu lapte si lotiune tonica! este musai! chiar daca nu v-ati machiat in ziua respectiva. dimineata: acelasi ritual. respectati-l cu strictete si veti arata si la 40 de ani tinere si frumoase! -folositi cu incredere fondul de ten, in cantitati mici nu sa para ca purtati o masca. in rest cosmeticele voastre preferate... glosul sa nu lipseasca!

    0
    0

  • claudia pe 20 Feb 2008, 22:06
    parul

    Buna.Parul meu are cam mult volum si este putin cam ondulat ce as putea face ca sa stea drept si mai am o intrebare am fost bruneta dar nu mai mam vopsit de aproximativ 4 luni dar acum as vrea sami schimb culoare credeti ca as reusi sal fac blond sa macar o culoare mai deschisa cum ar fi ciocolatiu?

    0
    0

  • arina pe 20 Feb 2008, 14:49
    vreau par drept

    Buna!...am un par neascultator...si imi este greu cu el! e ondulat si pufos...iar mie nu imi sta parul pufos,mereu trebuie sa mi-l aranjezi,dar cu placa de intins parul se usuca si asta nu ma prea incinta...ce solutii sunt pentru a face parul drept pe toata ziua?

    0
    0

  • Ioana pe 17 Feb 2008, 17:23
    Par & ten

    Salut...Eu imi fac de aproximativ un an parul cu placa pe parul ud pentru ca se facea mult mai bine (ceea ce nu este bine atat ptr par,cat si ptr placa).Desi imi place cum imi sta cu par intins,v'as sfatui sa nu folositi atat de des placa pentru ca vi se arde parul indiferent cum o folositi,pe par ud sau uscat.Ar fi bine sa folositi o masca speciala,si o crema care sa ajute la indreptare.Cele care vreti par cret e suficient cred, ca dupa baie sa va dati parul cu putina spuma,sau sunt aparate speciale ptr onduleuri.In ceea ce priveste parul din reclame,sunt anumite efecte folosite,in niciun caz nu arata parul alora asa ;).Cunosc multe persoane carora li se ingrasa tare repede parul,dar din cate stiu eu e ceva genetic. Any, eu am folosit un fond de ten mai ieftin(am zis ca nu ma dau mult) si mi-au aparut foarte multe cosuri,deci trebuie sa ai grija ce alegi.Dar lotiunea tonica nu cred ca ar face ceva rau,din cate stiu,este indicat sa folosesti asa ceva.

    0
    0

  • cristina pe 17 Feb 2008, 16:05
    tenul

    sunt roscata la par as vrea sa stiu cum as putea sa ma fardez un fond de ten ce mi sar potrivi..

    0
    0

  • Inga pe 16 Feb 2008, 03:39
    podoaba capilara si reclamele TV

    Foarte amuzanta ideea cu parul din reclame! Adevarul e ca ce e la tv nu este real, Reclamele la mascara se fac cu gene false, reclamele la diferite produse cosmetice se fac pe fetele angelice, fara probleme de la mama natura, iar parul mega stralucitor e ajutat de efectele video, la fel si fata. Asa ca fetelor, nu va pacaliti. Nu pretindeti la ceea ce nu sunteti.

    1
    0

  • any pe 16 Feb 2008, 01:17
    tenul

    este adevarat ca produsele cosmetice iti imbatranesc fata mai repede?daca folosesc lotiune tonica sau fond de ten imi afecteaza cumva fata?

    0
    0

  • any pe 16 Feb 2008, 01:12
    parul

    am parul des,drept si este foarte tepos.cum as putea sa il fac moale si sa il ondulez?

    0
    0

  • ionela pe 14 Feb 2008, 13:35
    parul

    am parul gras si rar ce pot sa fac ?cum sa il tund si cum sa mi lintretin?

    0
    0

  • cristina pe 14 Feb 2008, 09:44
    frezura

    ce frezura mi-as putea face daca am fata triunghi?am parul mai jos de umeri

    0
    0

  • cristina pe 13 Feb 2008, 21:52
    onduleuri

    cum as putea sa imi fac eu singura onduleuri in par

    0
    0

  • mary pe 13 Feb 2008, 21:46
    ochii

    am ochii albastri spre gri .Ce culoare de fard m-ar prinde mai bine si ar scoate toate calitatile in evidenta? multumesc

    0
    0

  • Stelutzik** pe 13 Feb 2008, 21:41
    Parul si fata

    Salut tuturor!Am o rugaminte!Parul se face la mine gras foarte repede,datimi va rog si mie un remediu,dar bun sa fie,pe bune

    0
    0

  • irinusch pe 13 Feb 2008, 15:28
    raspuns pe pb parului

    Cred ca cel mai bine ar fi sa consultati un doctor de specialitate, care sa va indice un tratament corespunzator. Dupa ureche sunt multe metode, dar din pacate nu exista una universal valabila.

    0
    0

  • huncut pe 13 Feb 2008, 14:34
    parul

    Nu stiu cum se face, ca parul sa arate ca in reclamele TV.Poate acel par trebuie intins cu presa dupa ce te-ai spalat pe cap?

    0
    0

  • danaserban pe 13 Feb 2008, 11:49
    Mi-as dori un par mai lung.

    Buna ziua! Nu stiu ce se intampla cu parul meu, pt ca creste foarte greu si este foarte rar . Multumesc pt tot. Dana

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod