Doar 350 Euro pentru un implant dentar sigur

Se stie ca o atitudine pozitiva denota siguranta, frumusete si atrage ca un magnet persoanele din jur. Efortul depus pentru remodelarea siluetei, orele petrecute in saloanele de infrumusetare nu au valoare in lipsa unui zambet frumos.
Se stie ca o atitudine pozitiva denota siguranta, frumusete si atrage ca un magnet persoanele din jur. Efortul depus pentru remodelarea siluetei, orele petrecute in saloanele de infrumusetare nu au valoare in lipsa unui zambet frumos.

Alege sa-ti faci un cadou special de Sarbatori care iti va oferi nu doar un plus de incredere, ci si admiratia celor dragi, care iti va intineri chipul si te va ajuta sa fii in centrul atentiei in aceasta perioada magica a anului: un zambet perfect.

Iar pentru a te sustine si a-ti oferi motive de a zambi, specialistii in implantologie ai clinicii Green Dental – singura clinica eco-friendly din Romania - ti-au pregatit o solutie prin care poti avea un zambet perfect pentru totdeauna:

Implantul dentar eco-friendly la un pret special - doar 350 Euro!


Implantul dentar poate face adevarate minuni pentru zambetul tau, inlocuind radacina dintelui si ajutandu-te sa-ti pastrezi un timp indelungat frumusetea si sanatatea dentara.

Daca ai evitat aceasta solutie pana acum din cauza implicatiilor pe care le presupune un astfel de tratament, trebuie sa stii ca procedura de care beneficiezi la Green Dental este minim invaziva, iar implantul eco-friendly Alpha Bio se integreaza perfect in organismul tau.
In plus, cu acest tip de implant dentar disconfortul post-operator este minim.

Iata ca exista solutii simple pentru o dantura impecabila! Implantul dentar este necesar nu doar pentru a-ti reda increderea de care ai nevoie, ci si pentu a evita aparitia altor probleme stomatologice rezultate in urma optarii pentru alternativele clasice de tratament.

Iar pentru a afla ce presupune implantul si cum iti poate imbunatati imaginea si sanatatea dentara, specialistii in implantologie ai clinicii Green Dental te asteapta la o consultatie gratuita.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai click aici.


Citeste si descopera toate beneficiile implantului dentar eco-friendly pe site-ul Green Dental si fa-ti o evaluare a zambetului! Pana in data de 10 Ianuarie 2011 te vei bucura de o multime de avantaje...

Contacteaza-ne si bucura-te de siguranta pe care ti-o ofera un zambet impecabil!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod