Descopera noile servicii si tratamente spa!

Ca sa nu ne plictisim de tratamentele de infrumusetare si relaxare obisnuite, centrele spa vin tot timpul cu noutati. Cand iti doresti ceva inedit, incearca cele mai noi senzatii care iti stau la dispozitie in saloanele spa.
Ca sa nu ne plictisim de tratamentele de infrumusetare si relaxare obisnuite, centrele spa vin tot timpul cu noutati.

Cand iti doresti ceva inedit, incearca cele mai noi senzatii care iti stau la dispozitie in saloanele spa.

"Voi fi Mamica!"


Femeile insarcinate sunt de regula protejate si rasfatate de cei apropiati. Si pentru ca rasfatul sa fie total, si centrele spa s-au gandit la pachete atractive pentru viitoarele mamici. Un astfel de program este si pachetul "Voi fi Mamica!", conceput de Eden Spa pentru femeile insarcinate, care cuprinde:

Mother-to-Be Massage – Masajul asigura conditii optime de oxigenare, o circulatie imbunatatita si tonifiere musculara. Toate miscarile vor fi lente, delicate, adaptate la starea fizica si psihica a femeii insarcinate la momentul respectiv.

Essential Facial Treatment – Un tratament ce se adreseaza atat tenurilor normale sau combinate, cat si celor uscate si sensibile, tenurilor grase si cu probleme sau mature-devitalizate, urmarind in principal efectul de curatare profunda si echilibrare in apa si lipide.

Happy Mom – Un tratament al picioarelor si masajul gatului si scalpului pentru combaterea durerilor picioarelor, zonei cervicale si tensiunii acumulate la nivelul capului, precum si in combaterea retentiei de apa dar si eliminarea ei.

Zen Spa Pedicure with Green Tea – Un peeling 100% natural pentru picioare ce contine uleiuri esentiale de ceai verde, urmat de masajul talpii si al gambei cu crema cu acelasi ingredient activ si o pedichiura pe fotoliul cu role pentru masajul dorsal si cadita cu Jacuzzi si presopunctura.

Programul "Salon deschis numai pentru tine!"


Style and More by Irina Radu iti propune un program unic in Romania: "Salon deschis numai pentru tine!". O vizita la un salon de frumusete este rasfatul suprem pe care si-l poate darui o femeie. Dar ce ai zice daca ai avea salonul la dispozitie o zi intreaga numai pentru tine?

Poti incerca orice serviciu iti doresti, avand o intreaga echipa de specialisti la dispozitie. Pentru inceput te poti rasfata cu un tratament facial cu ciocolata nutritiv si aromat, dupa care poti sa te relaxezi cu un masaj cu miere si ulei de masline.

Masaj Pantai Luar - senzatii noi


Natura Spa iti propune ceva inedit: masajul Pantai Luar cu ulei fierbinte. Pantai Luar inseamna "pe tarmuri noi", iar acest tip de masaj unic cu ulei fierbinte, originar din Asia de Est, evoca o senzatie spa neobisnuita. Stimulii scurti si fierbinti pe piele produc o regenerare si innoire a celulelor.

Schimbarea brusca a temperaturii stimuleaza circulatia la nivelul pielii, ceea ce determina o oxigenarea eficienta a celulelor si regenerarea acestora. Aroma ispititoare a fructelor si condimentelor se raspandeste din boluri de cocos. Aceste ingrediente pot fi regasite atat in "boccelutele cu fructe" - instrumentele pentru masaj - cat si in amestecul de uleiuri de calitate superioara, produse exclusiv pentru acest tratament.

Spa pentru acasa - De-Aging Saltmousse


Spre deosebire de alte exfoliante spa, De-Aging Saltmousse a fost creat avand ca obiectiv o mentinere buna a sanatatii, recapatarea energiei, dar si eliberarea ionilor negativi. Acest produs contine extracte deshidratate din apa de mare, extracte cunoscute ca fiind foarte bogate in minerale. Zi de zi pielea este asaltata de factori poluanti, agresiunea razelor de soare, stres etc., fapt ce duce la incarcarea acesteia cu ioni pozitivi, deprivand-o de ionii negativi.

Prin exfoliere, De-Aging Salt Mousse mineralizeaza pielea, redandu-i stralucirea si aspectul sanatos. Adaugand apa sub forma de pulverizare in timpul exfolierii, De-Aging Saltmousse spumeaza usor si elibereaza usor ionii negativi de care pielea are nevoie si o pregateste pentru absorbtie.

Ingrediente principale: sare de mare: exfoliaza, elibereaza ionii negative, mineralizeaza; ulei de Squalan: hraneste si catifeleaza; sodium lauroyl din ovaz (aminoacozi): agenti naturali de spumare si curatare; ulei de morcov: hidrateaza si hraneste; caroten: provitamina A, hraneste si hidrateaza.

1. Papaya-Pineapple
Papaya: anti-oxidant, catifeleaza, reinvigoreaza
Ananas: mineralizeaza, hraneste si vindeca

2. Mango-Fructul Pasiunii
Mango: lumineaza, tonifica, vindeca
Fructul Pasiunii: antioxidant, vindeca, hraneste
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod