Dercos Neogenic de la Vichy: L-am testat şi a dat rezultate

În urmă cu trei luni am început să testez noul tratament Dercos Neogenic de la Vichy care este special conceput pentru creştere capilară.

Îţi recomand să citeşti înainte primul material din această serie "Dercos Neogenic de la Vichy: Îl testăm şi îţi arătăm rezultatele", în care am prezentat rezultatele pe care le-am obţinut până la jumătatea tratamentului.

Chiar dacă nu se vede în ultima fotografie un rezultat spectaculos obţinut la finalul tratamentului Dercos Neogenic vreau să-ţi spun că în cazul meu se simte o îmbunătăţire considerabilă a structurii părului şi a densităţii lui.

La o lună şi jumătate de tratament aveam deja o mulţime de fire mici de păr aşa cum poţi observa în fotografia din mijloc.

Ultima fotografie, realizată la finalul tratamentului nu pare a fi foarte diferită de cea anterioară, însă trebuie să mă crezi pe cuvânt că părul meu este mult mai des şi îl simt mult mai sănătos. Dacă nu mă crezi nu-ţi rămâne decât să testezi produsul pe părul tău!

Un alt aspect pe care l-am remarcat şi pe care vreau să-l punctez este acela că tendinţa de cădere a părului s-a diminuat considerabil. Dacă înainte pierdeam mult păr când treceam cu mâna prin el, acum se întâmplă rareori să rămân cu câteva fire de păr.
Astfel că pentru mine Dercos Neogenic a fost un tratament de succes, a dat roadele pe care le aşteptam şi, în plus, părul meu este mult mai rezistent.

Cum l-am aplicat


O cutie conţine 28 de fiole şi un aplicator pe care trebuie să-l clăteşti după fiecare utilizare. Se introduce fiola în aplicator, se aplică întregul conţinut efectuând mişcări în zig-zag şi insistând pe zonele cele mai afectate. Vârful ergonomic al aplicatorului masează scalpul într-un mod plăcut, stimulând microcirculaţia.

 



Este un procedeu foarte simplu, nu durează mai mult 3 minute şi nu îngraşă deloc părul.

În plus, mirosul este unul foarte plăcut şi revigorant, nu necesită clătire, nu conţine parabeni şi părul se usucă foarte repede după folosirea produsului.


Îţi recomandăm cu toată încrederea acest tratament care regenerează părul şi previne căderea lui!

Echipa Eva.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod