Decalogul frumusetii tale de sarbatori

Despre luna decembrie se poate spune ca are multiple denumiri: luna cadourilor, luna lui Mos Craciun si, bineinteles, luna petrecerilor. Invitatiile se tin lant si, practic, se poate spune ca faci slalom de la un eveniment la altul. Nu ai motive sa te plangi, doar distractia este in toi.

Una dintre cele mai importante preocupari ale tale se refera la aspectul fizic - doar iti doresti sa fii mai stralucitoare ca oricand. A nu se intelege ca machiajul tau s-ar cuveni sa fie unul incarcat sau in culori stridente. Respectand urmatoarele sfaturi, frumusetea si stralucirea chipului tau nu vor trece, cu siguranta, neobservate si te vei afla in centrul atentiei si admiratiei tuturor.

  • Hotaraste-te din vreme cum anume vrei sa te imbraci si probeaza vestimentatia respectiva.
    Acest lucru nu se face in seara petrecerii, cand exista riscul sa consideri ca tinuta nu ti se potriveste si sa nu mai ai ragaz de a-ti pregati altceva.


  • In principiu, orice femeie poate sa foloseasca rujul rosu, nuanta acestuia fiind cea care face diferenta. Astfel, daca pielea ta are tonuri calde, poti alege un ruj rosu, dar avand baza maro sau portocalie. Epidermei in nuante de roz i se potrivesc rujurile cu baza albastrie.


  • Ochii nu trebuie sa le faca buzelor concurenta. Daca alegi rujul rosu (ceea ce este foarte recomandabil, de altfel, pentru ca este festiv si modern), vei opta pentru un machiaj usor al ochilor, in culori calde si cat mai naturale.


  • Stiai ca daca mananci usturoi, acest lucru poate avea urmari asupra modului in care se simte mirosul parfumului tau? Mai ales daca acesta este floral.
    Cine-ar fi crezut? Da, adevarul este ca nici eu nu stiam. Iata inca un motiv de a evita preparatele si sosurile cu usturoi.


  • Pregatirile pentru o petrecere pot constitui o reala sursa de stres, si cu cat aceasta este mai pretentioasa, cu atat mai rau. Dar nu ai avut parte de stres tot anul? Cufunda-te intr-o baie plina de spuma in prealabil. Poate ca sfatul suna putin desuet, insa cu siguranta va da rezultate.


  • Stii vorba: "Daca e bal, bal sa fie!". Ma refeream acum la coafura si ma gandeam ca, daca nici o petrecere de sarbatori nu reprezinta un motiv (si un moment) de a te aventura la ceva nou, atunci care ar mai putea fi? Nu inseamna ca trebui sa petreci patru ore la salon, ci sa ai pur si simplu curajul de a te juca putin cu ondulatorul si cu produsele de coafat, spre exemplu.


  • Nu porni de la ideea ca trebuie sa porti neaparat o rochie. Daca nu te simti in largul tau, opteaza fara grija pentru o pereche de pantaloni din satin sau catifea. Cred ca nu mai este nevoie sa-ti spun ca pantalonii sunt una dintre vedetele tendintelor din acest sezon si, pe langa aceasta, sunt eleganti si foarte confortabili.


  • Nu purta prea multe accesorii. O pereche de cercei si o bratara sunt suficiente, pentru ca acestea iti vor conferi un aspect in egala masura sofisticat si echilibrat.


  • Ingrijeste-ti manichiura macar cu o zi inainte de petrecere. Nu de alta, dar in felul acesta iti vei cruta nervii. In aceeasi nota, nu recurge la unghiile false decat daca intr-adevar nu ai alta solutie.
    Este un stres suplimentar pe parcursul petrecerii, chiar daca adezivul folosit este de cea mai buna calitate.


  • Ultimul, dar poate cel mai important sfat dintre toate: fii in forma, din punct de vedere sufletesc vorbind. Uita de serviciu, de stresul care te-a insotit cam pe tot parcursul anului si care nu va intarzia sa-si faca aparitia imediat ce vei reveni la birou. Nu ai alta grija in afara de aceea de a te simti bine!




  •  

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod