"De facut" inainte de nunta

Casatoria este un pas care dovedeste maturitate si capacitatea de a-ti asuma responsabilitati pe termen lung. Daca te-ai decis sa-l faci, verifica daca ai trait sau facut macar jumatate din lucrurile trecute pe...
Casatoria este un pas care dovedeste maturitate si capacitatea de a-ti asuma responsabilitati pe termen lung. Daca te-ai decis sa-l faci, verifica daca poti bifa macar jumatate din lucrurile trecute pe lista celor 20 de fapte pe care trebuie sa le experimentezi sau realizezi, inainte de nunta.

Lista, pe care este posibil sa o consideri un pic ciudata, a fost realizata de www.thefrisky.com:

1.   Ca sa fii cu adevarat apta pentru acest pas, trebuie sa ai cel putin 25 de ani! Pentru ca inainte de 25 de ani experientele de viata sunt insuficiente.

2.   Trebuie ca macar un an din viata sa fi trait singura.
Adica in afara unei relatii stabile. Singuratatea la varste de pana in 30 de ani nu este un canon, este o binefacere. Si daca nu ai experimentat-o, mai asteapta. Este pacat sa pierzi perioada in care poti gusta din toate placerile vietii!

3.   Inainte de casatorie trebuie sa fi experimentat deja „jocul” de-a casatoria, cu viitorul tau sot sau cu altcineva, cel putin un an. Este un fel de rodaj, in absenta caruia, dupa casatorie nu ai sa intelegi ce ti se intampla! Sa nu faci enorma greseala de a te casatori, plecand din casa parintilor, direct in casa sotului.
Trebuie sa fii capabila sa traiesti pe propriile picioare.

4.   Trebuie sa fi avut si depasit o dragoste mare. Adica sa vezi cum este sa-ti „treaca” dupa ea. Sa fi suferit, sa fi plans, ca sa intelegi ca lumea nu dispare, chiar daca iubitul a plecat.

5.   Obligatoriu trebuie sa ai un cerc de prieteni. Cel putin doua fete si musai un prieten. Mentinerea unei relatii de prietenie cu un baiat, este necesara, si dupa nunta.

6.   Este obligatorie experienta unei vacante sau a unei calatorii impreuna cu un grup de prietene.

7.   Trebuie sa fi experimentat zborul cu avionul, de una singura, catre o destinatie speciala.
 

Comentarii (37)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miha pe 20 Ian 2014, 19:37
    catre Otilia Ignat

    Draga Otilia, am ajuns la articolul ( daca pot sa ma exprim asa ) scris de tine in cautarea unor idei utile pentru o viitoare mireasa inainte de marea zi. Nu mare mi-a fost surpriza sa descopar idei total contrare si improprii conceptiei mele de viata, si cred ca si multor tinere cu bun simt, o conduita morala inteleapta si puternica, si nu in ultimul rand, cu inteligenta. Nu vreau sa iti jignesc stilul de a gandi, daca chiar acesta este ( in idea in care tu ai scris ceea ce cere piata ). Dragele mele, fetelor, tinere sau mai coapte, trecute prin viata: cel mai importanat lucru este ca nu trebuie sa experimentezi inainte cu nici un barbat, nici macar cu cel care va fi sotul tau. Ceea ce se spune in mass media e doar in scop de marketing, din simplu motiv ca sexul vinde, sexul aduce bani. Daca prietenele tale au facut acest pas, nu inseamna ca tu esti mai prejos decat ele, demodata, sau de pe vremea lui pasvante chiorul, cum se exprima unele cititoare. Din contra, abstinenta ta demonstreaza ca esti o persoana puternica, cu un caracter puternic si cu putere de vointa, care nu rezista asa usor unor tentatii stupide, si cu atat mai putin nu sunt usor de influentat de prietenele mai sarace cu duhul. Nu trebuie sa fi strabatut lumea inainte de ati gasi sot, poti la fel bine sa o descoperi impreuna cu el, nu iti trebuie calatorii cu avionul ca fii o sotie si o femeie fericita in casnicia ta. Si nici macar nu iti trebuie multi ani peste 25. De ce? Din simplul motiv ca nu asta iti va aduce fericirea si linistea in familia ta. Da, ai nevoie de ambitie, un strop de maturitate si rabdare....dar si astea se invata si se castiga cu timpul

    2
    1

  • noone pe 6 Sep 2012, 19:35
    vai si amar

    eu sper ca ma voi casatori intr-o zi am un prieten si ne abtinem amandoi de la ceea ce numesc aproape toate fetele din ziua de azi "ceva normal" adica sexul...sexul si experimentele astea sunt valabile la curve..ce credeti voi ca e corect una care a umblat de la 12 ani pe la discoteci si a facut toate porcariile se culca cu 20 de baieti si pe la 30 de ani se trezeste ca vrea o familie si sa se marite...si culmea..o mai casatoreste popa si cu burta la gura si in rochie alba de mireasca..ptiu! si alea care au fost cuminti toata viata lor s-au abtinut si toate alea se casatoresc tot in rochie alba..nu mi se pare corect...(mesaj pt cine a scris articolul asta...: la 25 de ani esti baba nu te mai ia nimeni si sarcinile sunt cu probleme la o varsta ca asta...) in concluzie..am un sfat pt fetele carora le place dreptatea...Un barbat nu poate fi mai fericit decat atunci cand sotia lui e curata si pura (virgina) asta e cadoul de nunta pt el...Si el sa fie la fel bineinteles..si sa stiti ca mai sunt fete din-astea si baieti la fel..si asta nu inseamna sa fi incuiat la minte..chiar asta inseamna sa fi descuiat! GBU fetelor , ganditi-va ca asa e cel mai corect..Va pup..si Lui Dumnezeu ii place asta! chiar El spune sa nu traim in curvie..

    3
    2

  • liliana pe 7 Aug 2011, 09:32
    sfatul nr 11

    Sfatul numerul 11 este pentru cele care tin mult sa isi multumeasca parintii si nu ar face absolut nimic sa ii supere ( poate il iubesti pe cel mai bun prieten al tatalui, poate ai parinti rasisti si prietenul respectiv este de alta nationalitate, poate este cineva cu "renume" in cartierul unde locuiesti) .... se poate interpreta in atat de multe feluri

    0
    0

  • tatiana pe 29 Iul 2011, 00:18
    nu sunt de acord!!!!!!!!!!!!!

    eu la virsta mea de 17 am multe am avut de suferit si pe viitorul meu sot il iubesc foarte mult si asta nu inseamna ca trebuie sa astept 25 de ani fiecare isi simte timpul lui de asi lua aceasta responsabilitate de a fi gospodina in kasa sa proprie. visul meu e sa fiu mereu aproape de iubitul meu, si la cuibusorul meu unde nimeni nu ma va face sa sufar.

    0
    0

  • Hitler pe 7 Iul 2011, 13:58
    Pentru Diana/Roskna89/

    Romania e plina de oameni ratati daia suntem o tara distrusa.Daca voi spuneti ca asa trebuie sa fie un om inainte de casatorie si asta o zic/cred peste 60% dintre noi atunci 100ani cum spune Diana vom mai exista ca tara!!!apoi nu vom mai fii decat istorie!!Oricum majoritatea romancelor nu stiu decat sex,italieni,prostitutie,"munca in spania",alcool pana fac pe ele...barbatii in aceeasi proportie poate chiar peste, majoritatea depravatzi contribuie si ei la dezechilibrul acesta al omenirii, probabil ca ei sunt responsabili cu iesirile imorale,ale acestor creaturi denumite"femei".In urma acestui articol Otilia IGNAT.probabil Ignat numele parintilor , nu face decat sa se identifice cu urmatoarea fraza "Monstrul din bucatarie;Denumit sotzie; Nu-mi da niciun motiv de bucurie; Face prost m_ ie ", Imi cer scuze in fata tuturor femeilor care se respecta si care sunt OK pentru sotzii lor si vice versa!!! Numai de bine sa auzim si sper vreodata ca toate "femeile imorale" sa poata ajunge la un eventual Auschwitz.

    2
    0

  • andreya pe 8 Iun 2011, 00:59
    va contrazic

    vreau sa va spun un lucru tuturor femeilor....am sa va spun povestea mea....si poate o sa intelegeti....eu cu sotul meu ne stiam din vedere de prin cartier...ne salutam cand ne vedeam stateam putin de vorba si atat....eu aveam o relatie de 3 ani el una de 2....ne cunosteam de 7 ani.....daranul trecut am intrat mai mult in tangenta....neam intalnit pe terenul de fotbal de la un liceu si am glumit ...etcne-am combinat in acea zi...a urmat o relatie frumoasa dar si cu certuri si plansete din partea mea.......dar tot el avenit inapoi dupa o zi.....in 4 luni de cand ne-am combinat ne-am mutat impreuna la parintii lui,stabilind deja ca ne casatorim, soacramea fiind plecata in italia stateam numai cu socru.....a fost foarte frumos...sotul s-a schimbat mult dar in bine.....era si este persoana perfecta care ma tine in puf.....dupa 5 luni de cand a inceput relatia noastra am facut cununia civila.....adica neam casatorit numai ca soacramea de cand m-a vazut nu m-a placut....voia o nora blonda cu ochi albastri...eu sunt satena cu ochi caprui ca si sotul.....au urmat scandaluri cu socrii si blamari si vai de capul meu si al sotului meu.....dar atrebuit sa induram pana in iulie anul asta 2011,pt ca dupa nunta ne cumparam casa....nu o ducem roz cu banii....dar asa cum am plecat noi de la lingura si sare suntem fericiti....sotul s-a certat cu toata lumea pt mn si din putinul carel avem.....imi face toate mendrele....coafor,machiaj,iesit in cubluri,oras cu prietenii,fac tot ce doresc eu iar el nu se supara din contra imi spune sa ies cand sunt libere...intrun cuvant sunt mult mai fericita cu el decat cand eram la mama acasa.....deci prin urmare....eu numi domin soacra dar nici ea pe noi nici pe mine nici pe sot ci din contrabarbatamiu mai ca no sufera......am un sot bun,iubitor,care ma lasa sa fac tot ce poftesc si doresc desi noi dupa 5 luni de relatie neam casatorit.....am avut multe relatii si eu si el...dar putem spune ca anoastra e speciala....noi ne respectam ,ne iubim,ne ajutam,facem totul impreuna si sincer nu ne inselam....pentru ca nu avem de ce.....eu am 20 ani el are 28 de ani,el a fost golan la viata lui,dar de cand am intrat eu in viata lui lam stiu cum sal aduc pe linia cea dreapta care nea placut la amandoi si care neam bucurat de ea........tot ce scrie mai sus mi se pare o prostie.....nunta o facem tot pe banii nostri fara ajutorul nimanui dar suntem mandrii ca desi am avut pedici puse de catre amii parinti am reusit cu brio....a si apropo...am un frate mai mic cu 10 ani decat mine...si eu lam crescut de mic....este o responsabilitate un copil...dar nu trebuie sa luati ingrijirea lui ca pe un serviciu.....daca va place si va iubiti copilul veti avea grija de el de placere si nu o sa va para rau....si noi ne dorim un copil...dar astept sa fiu in anul 3 de facultate ca sa pot sa duc si sarcina si facultatea.....in schimb nu e atat de greu sa ai un copil daca aveti si o stare materiala cat de cat buna....va doresc numai bine si sa dea domnul la toate femeile o casnicie frumoasa si reusita asa cum e a mea desi neam cunoscut caracterele pe parcurs.sa dea domnul sa fiti fericite iubite si copii frumosi si sanatosi caci sunt niste ingerasi trimisi de la dumnezeu sa va lumineze calea si viata...ei sunt tot cei mai pur si mai nevinovati pe acest pamant si sa aveti soti iubitori si sa va trateze asa cum meritati cum face si sotul meu!!!!! TOATE CELE BUNE!!!!!

    3
    0

  • Diana pe 26 Apr 2011, 23:09
    Regrete

    O sa fiu mireasa in ..aproximativ o luna. Am facut majoritatea lucrurilor mentionate mai sus , am dormit in peste 20 de paturi - cand eu si tata nu aveam unde dormi ..am avut destule relatii nereusite, partide de sex nereusite si regretate. Am calatorit mult singura, sunt independenta din pctdv financiar , am trait cam tot ce se putea trai. Sunt puternica, am trecut peste si stiu ca aceasta casatorie/ casnicie va fi o binecuvantare. Din pacate, sunt orfana ..ambii parinti au decedat, mama atunci cand aveam 12 ani si taticu` acum 2 ani ..singurul regret este ca nu vor fi acolo, nu ma vor vedea mireasa, tata nu o sa fie bunic si mama nu o sa ma invete cum sa`mi cresc copiii, nici sfaturi nu voi mai primi de la ei. Asta e singurul regret, copiii mei nu vor avea bunici, nu din partea mamei cel putin. In rest, sfaturile sunt, nu stiu, aiurea. Le-am facut pe toate aproape, si sunt sigura ca nu asta m-au pregatit pt viitoarea casnicie. Nici nu stiu daca ar trebui sa ma pregatesc psihic, e ceva ce`mi doresc de mica, nu o condamnare la moarte..

    4
    0

  • otilia22 pe 22 Mar 2011, 08:53
    foarte bune sfaturile

    In ziua de azi, nu se mai pune accent pe virginitate, desi mi-ar placea. Dar, ce voiam sa spun este ca, virgina fiind, o femeie poate avea sentimente de curiozitate sexuala "Cum ar fi cu un rocker? Cu un tatuat? Cu un tocilar? Cu un coleg de la munca?". Referitor la calatorii cu prietenele sau singura, nu stiu cati soti ar fi de acord. Atunci cand te casatoresti, viata se defineste in 2. Inttodeauna. Foarte bune sfaturile, felicitari. Mai am ceva pana la nunta si doar 2-3 prostioare de facut - calatoria, soacra si planul financiar

    2
    1

  • olimpia pe 10 Mar 2011, 19:26
    prostii

    groaznice sfaturi ..asteptam ca la sfarsitul articolului sa ne atentionezi sa nu facem asa ceva...mi se par total nepotrivite si pacatoase!sotul tau e de acord?sau poate nici nu esti casatorita!

    1
    1

  • madyunik pe 12 Feb 2011, 15:54
    Ma marit anul asta!

    Sa zicem k indeplinesc unele din conditiile specificate mai sus,insa nu sunt de acord cu toate.Adik nu pot anula nunta pt k nu am facut sex cu nush ce ciudat,sau alte lucruri prezentate mai sus.Pentru a te casatori,trebuie sa stii sigur k vrei sa faci acest pas,ca ai gasit persoana potrivita si ca ai petrecut indeajuns timp cu el,incat sa-l fi cunoscut,sa-i stii defectele,calitatile,obiceiurile,prietenii si ,bineinteles,sa-l iubesti. :D

    1
    0

  • andreea pe 28 Ian 2011, 23:38
    nota 10

    meriti felicitarile mele,am 21 de ani,la anul ma casatoresc,si am indeplinit peste jumatate din cerintele tale,deci sun capapila?

    0
    2

  • eva pe 20 Ian 2011, 02:15
    ma casatoresc

    ma casatoresc. am doar 7 bifate dar nu se poate amana. adevarul e ca 10 si 11 sunt comice, dar eu ma casatoresc virgina... si abia astept sa mi domin soacra:D

    1
    2

  • georgiana pe 1 Nov 2010, 21:50
    un articol excelent

    10 si 11 m-au dat pe spate....trebuie sa recunosc! Sunt sigura ca vorbesti din propria initiativa sau din experienta altcuiva pe care-l cunosti....esti o femei cool oricum!

    1
    0

  • Alina pe 21 Oct 2010, 09:25
    mda

    Mi se pare cea mai mare prostie... Fiecare ar trebui sa experimenteze ce doreste. Nu exista nici o reteta pentru ce trebuie sa faci inainte de casatorie. Eu poate ca vreau sa escaladez Everestul si apoi sa ma casatoresc (; .

    2
    0

  • future bride pe 4 Sep 2010, 22:09
    mileniul III

    unora dintre noi ne este greu sa acceptam ca lumea a evoluat.sunt intrutotul de acord cu tine si ma declar pregatita de casatorie:))

    3
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:34
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    2

  • Mikyys pe 28 Mar 2010, 13:51
    trist.

    Oamenii nu mai stiu ce inseamna casatoria si ce presupune ea.Binecuvantare dumnezeiasca, convietuire in iubire, credinta, armonie. Nu cred ca trebuie sa faci sex cu nu stiu cate persoane inainte ca sa demonstrezi ceva.Ca esti pregatita sa faci sex cu aceeasi persoana pentru tot restul vietii tale sau ca nu vei regreta ca esti femeie maritata?Sau sa fi trecut prin nu stiu acte suferinte in iubire ca sa fii sigura pe iubirea pt viitorul sot? oamenii nu mai stiu sa iubeasca, sa respecte si nici sa ia decizii corecte.e trist.

    2
    1

  • Mada pe 21 Mar 2010, 23:07
    dezbatere

    Nu inteleg de ce vi se par "lipsite de logica","de neluat in seama" etc., aceste sfaturi...Fiecare intelege ce vrea si le ia ca atare. Sunt sigura ca autoarea lor nu le'a conceput ca pe o"Biblie" a casatoriei, ci doar a dat cateva sfaturi care ei i s'au parut utile. Si voi puteti face asta, pe orice blog, site etc. Traim intr'o societate cu probleme, intr'adevar, dar sunt altii care au mai multe probleme decat noi( sa nu uitam cum sunt tratate femeile la musulmani, de pilda). George, ti se pare normal ca la 40 de ani, dupa ce te'ai "bucurat" de prietenia sotiei si atat sa constati ca nu mai ai chef sa iesi la un bar, la o bere pt ca nu ai cu cine? Ca nu esti invitat la o petrecere, pt ca nu ai niciun prieten care sa te sa o faca? Ca sotia ta, dupa primii 5 ani de casnicie nu mai e fericita pt ca nu are cu cine schimba o vorba din cauza conceptiilor tale? Sau ca nu poate cere un sfat de la un prieten despre "ce prefera barbatii" pt ati face o surpriza? Dau exemple banale, dar atat de des intalnite...Nu trebuie sa fi facut sex in peste 20 de paturi...Trebuie sa ai prieteni cu care sa te fi distrat, cu care sa fi "experimentat" (cuvantul tabu, se pare, in acest articol) multe din distractiile pe care, foarte probabil, nu o sa le mai gusti dupa casatorie. Sau nu in felul in care le gustai cand erai singur si tanr/adolescent. Sa fii independenta, pe picioarele tale? Normal, ca nu e prea placut sa ii ceri sotului sau soacrei bani de o pereche de chiloti..Sa fi trait macar un an cu cineva? Sa'mi zica mie aia care pleaca direct din casa alor ei cum i'a picat cand a pus'o prima oara sa gateasca...Nu, nu e acelasi lucru ca atunci can te muti cu el fara nicio obligatie, pt ca aveti amandoi fix acelasi statut, atunci ai curaj sa zici "n'am chef sa gatesc" sau "fa tu curatenie" sau "hai sa invatam amadoi sa facem aia, ca nu stim niciunul". In definitiv, cat "experimentati" n'aveti nimic de pierdut, n'aveti un act care sa va lege. Doryna, sunt femei care nu isi doresc copii, in cazul in care nu ai aflat sau nu ti se pare logic. Sa altele, carora le e teama sa faca unul si care trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte.Pentru ca un copil inseamna o responsabilitate enorma, si locul al doilea pentru viata personala a unei mame. Acelora le era destinat sfatul, sunt sigura. Iar partea cu sexul...Da, intr'adevar, tine de convingerile fiecaruia, insa daca nu ai experimentat inainte, vei fi tentat sa o faci dupa...si probabil ca ai pierde mult mai multe decat ai fi pierdut daca ai fi experimentat...Si sa'ti piezi virginitatea abia in noaptea nuntii....O sa fie fain daca nu te intelegi cu el in pat...Atunci clar o sa'ti para rau ca n'ai experimentat inainte si, normal, o sa cam "experimentezi prin paturile altora"...Da, sunt si exceptii...care acum gandesc intr'un fel si pe la 40 de ani o sa gandeasca total diferit. Maturizati'va, oameni buni, si nu mai depindeti numai de persoana iubita! "EXPERIMENTATI" acum, cat aveti timp, ca aveti sa ajungeti sa aveti copii si sa nu aveti ce "prostii din tinerete" sa le povestiti ca ati facut. Si bineinteles, nici prieteni cu care sa jucati o tabla in parc, ca "e imposibil sa avem prieteni , doar de ce ne'am mai casatorit, ne e de ajuns ca ne avem unul pe altul!!". De aia societatea din tara noastra are probleme, ca e plina de incuiati...Nici pe vremea raposatului, cu toata cenzura, nu aveam parte de mentalitatea asta...

    3
    0

  • V pe 20 Mar 2010, 00:20
    cine nu intelege... e fericit

    cata dreptate exista in acest articol!!! probabil ca cei care au "nimerit" bine o relatie nu inteleg ceea ce scrie acolo sau...nu l-au citit pana la sfarsit: "Daca macar jumatate din aceste lucruri au fost indeplinite, te poti casatori"; eu cred ca trebuie chiar mai mult de jumatate din ce scrie acolo pentru a fi o femeie care isi cunoaste partenerul f. bine si... fericita in casnicie.

    2
    2

  • daniela pe 11 Mar 2010, 21:52
    Ps

    Experienta cu partenerul de viata o castigi in timp!Nu e nevoie(obligatoriu) sa te perfectionezi cu altii!Iar sfatul nr 11 mi se pare lipsit de logica!Cum il comentati?

    3
    1

  • daniela pe 11 Mar 2010, 21:40
    nu sunt de acord!

    Drgele mele,primul¨fapt¨mi se pare gresit!De la 18 ani sunt pe picioarele mele,am prieten de aproape 3 ani,locuim impreuna si la vara(implinesc 22) ne casatorim!Mi se par putin exagerate unele afirmatii!!Eu una nu sunt de acord cu relatiile avute si cu alti barbati!Si mai cred un lucru:daca sunteti de parere ca trebuie sa aveti aventuri cu altii,atunci,NU va mai maritati!Veti fi nefericite daca nu veti sti sa va bucurati doar de sotul vostu!!

    2
    0

  • doryna pe 5 Mar 2010, 12:26
    O aberatie....

    cea mai mare prostie pe care am citit-o. Punctul 16 e o mare prostie, pai din moment ce intentionezi sa te casatoresti normal ca la un moment dat o sa iti doresti si un copil. pt Diana.....este normal sa cunosti si sa experimentezi, nu zice nimeni nimic, dar din moment ce ai luat decizia sa te casatoresti inseamna ca esti suficient de matura sa sti ca vrei sa iti petreci restul vietii cu o singura persoana.... in fine, fiecare crede ce vrea si face ce vrea.......asta e Romania in care traim....

    0
    0

  • LdyLvndr pe 3 Mar 2010, 12:46
    Imi explica si mie cineva care este problema?

    De ce vi se par aceste sfaturi ca jignitoare si gunoaie? Nu vi se pare normal sa stii cine esti si ce vrei inainte sa te casatoresti? Nu vi se pare normal sa fii pe picioarele tale, sa fii calatorit un pic (apropo, chestia cu 20 de paturi nu se refera neaparat la sex!), chiar si de unul singur, sa ai o anumita maturitate emotionala (sa fii depasit o mare dezamagire in dragoste), sa stii ce inseamna sa locuiesti cu partenerul (asa il cunosti mai bine), sa realizezi ca o casnicie poate trece si prin momente dificile, ca nu e numai soare si fluturasi? Partea cu sexul tine de convingerile fiecaruia, nu va obliga nimeni sa faceti ceva cu care nu sunteti de acord, dar mie mi se pare ca trebuie sa sti ce vrei si din punct de vedere sexual, si sa sti daca te potrivesti cu partenerul si in aceasta privinta. Si de ce, domnule George, vi se pare ciudat ca sotia sa aiba un cerc de prieteni? Dupa dumneavoastra ar trebui sa stau inchisa in casa si sa nu vorbesc decat cu sotul dupa ce ma marit?

    2
    2

  • ade pe 25 Feb 2010, 12:43
    asa ceva nu se face...

    daca trebuie sa ajung sa dorm cel putin in 20 de paturi..atunci e grav...cum se pot da asemenea sfaturi oare?

    4
    0

  • andreea pe 22 Feb 2010, 00:09
    pt ramo.

    Si tie iti suna, doamna "ramo".

    1
    1

  • ramo pe 19 Feb 2010, 10:37
    toti comentam...

    daca tot "desfiintati" un articol, macar aveti grija la exprimare si ortografie

    0
    0

  • cineva pe 18 Feb 2010, 19:12
    JALNIC!

    astea nu se numesc sfaturi.. cum puteti spune asa ceva??? daca vreti o viata ratata luati in seama aceste sfaturi..

    2
    0

  • o femeie. pe 16 Feb 2010, 15:41
    Nu faceti asa!

    aceste lucruri sunt strigatoare la cer. unele din ele le-am facut, si le voi regreta toata viata!

    2
    0

  • miry pe 16 Feb 2010, 15:37
    moartea romaniei

    asa moare romania, impreuna cu romanii, incet, dar sigur. depravare totala. continuati asa, si vor da si peste noi cutremurele, apele si incendiile (pe putin!).

    1
    0

  • george pe 16 Feb 2010, 15:32
    intradevar jignitor

    suntetzi varza... cum puteti da asa sfaturi?...v-atzi lovit la cap cand ati fost mici? cum poti sa dai sfaturi imorale la ceea ce ar trebui sa fie cea mai morala institutie in societatea noastra?... cum poti sa zici cuiva sa aiba "prieten" dupa casatorie?... prietenul trebuie sa fie sotzul sau sotzia...altfel de ce s-au mai casatorit... foarte aiurea sfaturi...si le amestecati cu lucruri bune ca sa nu se simta...mirosu de gunoi ... get a life people

    3
    0

  • sor1 pe 7 Feb 2010, 14:00
    MATERIE CENUSIE

    UN FAPT E CONCRET ROMANIA E VARZA SI VOI CU DANSA "FRUMOS ARTICOL"!

    0
    2

  • Otilia Ignat pe 30 Ian 2010, 18:09
    ma bucur ca va place

    Multumesc pentru aprecieri. Casnicia este o afacere tare grea... cu foarte multe necunoscute. Dar, ca orice afecere, cu putina pricepere, poate fi facuta sa mearga... Toate bune si astept pareri!

    0
    1

  • andreea pe 27 Oct 2009, 08:51
    prea tare.......

    felicitari pt articol mi e pare super cool............asa ar trebui sa gandeasca toti dar la noi in romania sunt inapoiati tare.....deci nu mai am cuvinte.............bravo pt articol:*

    1
    2

  • roskna89 pe 27 Oct 2009, 03:46
    chiar ca super.....

    am ramas placut uimita...dupa cum spuneti si voi fetelor,daca ar gandi toti romanii asa,departe am ajunge..... foarte frumos si de tinut minte!felicitari pt articol !

    0
    2

  • DIANA pe 23 Aug 2009, 19:35
    OTILIA IGNAT

    FELICITARI PT ARTICOL. ASA AR TREBUI SA GANDEASCA TOTI ROMANII, DAR DIN PACATE MAI AVEM MULT DRUM DE PARCURS PANA O SA AJUNGEM LA MENTALITATEA EUROPENILOR, MA BUCUR CA MAI EXISTA IN ROMANIA PERSOANE CA TINE!!!!!!!!!!!! TINE-O TOT ASA............ DOAR , DOAR S-OR DESTEPTA SI ROMANII, CINE STIE CAND, PESTE VREO 100 DE ANI

    1
    2

  • diana pe 23 Aug 2009, 19:30
    super...............

    articolul mi se pare super tare!!!!!!!!!!!!!! e mult mai corect asa..... sa experimentezi, inainte de a te casatori!!!!!!!!!!!!!!!! cele doua persoane care au comentat mai sus sunt de-a dreptul incuiate, dupa opinia mea........ asa gandesc majoritatea romanilor!!!!!!!!!!!!!!! mi se pare mult mai normal sa cunosti, sa experimentezi, sa te distrezi cat poti, sa-ti traiesti viata din plin si dupa aceea sa te casatoresti..... e super normal si super logic!!!!!!!!!!!!!! pt little si want3d ............ sunteti doua copile ( cred) sau sunteti de pe vremea lui pasvante chiorul. mai iesiti fetelor in lume................

    1
    2

  • little pe 2 Aug 2009, 18:47
    da..

    Hm ce mai prostie..parerea mea !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod