Cum sa iti alegi medicul tau dentist - 4 atuuri

Un zambet frumos are un impact evident asupra sanatatii si imaginii tale. Din acest motiv, este foarte important sa stii cum sa iti alegi creatorul acestui zambet: medicul dentist.
Un zambet frumos are un impact evident asupra sanatatii si imaginii tale. Din acest motiv, este foarte important sa stii cum sa iti alegi creatorul acestui zambet: medicul dentist.

"You're never fully dressed without a smile" cantau Annie si Daddy Warbucks cu ceva timp in urma. Aveau dreptate, secretul sta in puterea unui zambet impecabil de a intoarce privirile celor din jur.  

Iata cateva criterii ce te pot ajuta sa iei o decizie inteleapta.


1. Alege specialistul in problema ta dentara!

Desi exista un numar foarte mare de medici dentisti, doar o mica parte dintre acestia au experienta necesara si sunt specializati intr-o anumita ramura a stomatologiei.
In cadrul marilor clinici, specialistii colaboreaza permanent pentru a realiza un tratament de exceptie.

2. Afla ce spun pacientii despre serviciile clinicii!

Chiar daca parerile sunt subiective, clinicile mari se folosesc adesea de impresiile pacientilor pentru a-si imbunatatii serviciile si comunicarea cu acestia. Urmand modelul lor, un mod sigur de a-ti face o imagine asupra calitatii serviciilor il reprezinta informarea despre experientele actualilor pacienti.

3.Tine cont de standardele internationale de calitate si igiena!

Studiile recente arata ca aproximativ o treime din populatia lumii a fost infectata cu virusul hepatitei B, iar aproximativ 300 de milioane de oameni cu hepatita C.


Pentru a avea certitudinea ca nu te expui nici unui risc, alege o clinica ce a obtinut cerificatul de calitate ISO 9001:2008 si respecta normele europene de sterilizare a instrumentelor medicale in 6 pasi!

4. Asigura-te ca beneficiezi de perfectiunea microscopului!

Exista efecte negative ale tratamentelor ce pot fi observate abia dupa o perioada de 1-2 ani, cand rezolvarea lor devine o adevarata provocare. Un exemplu este tratamentul obturatiei de canal, care trebuie efectuat cu ajutorul microscopului electronic Zeiss.
Asigura-te ca exista acest microscop in clinica pentru care optezi!  

Acestea sunt doar cateva din criteriile care te pot ajuta sa alegi garantia si calitatea serviciilor intalnite in clinicile de renume. Tine cont de ele si vei avea un zambet frumos fara sa-ti sacrifici sanatatea!

Pentru a gasi un medic dentist care sa corespunda nevoilor tale, e bine sa cunosti diferentele dintre ramurile stomatologiei, astfel incat sa identifici care este specialistul ce trebuie contactat. Specialistii clinicii Dent Estet  sunt alaturi de tine in luarea acestei decizii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • www.sfaturidentist.ro pe 29 Mar 2010, 13:17
    www.sfaturidentist.ro

    Informatii despre sanatatea orala, tratamentul stomatologic si ce se intampla intr-un cabinet dentar cand se aplica un implant sau o coroana ceramica, cand se face o extractie sau un tratament cosmetic, despre moduri de igiena si intretinere a lucrarilor dentare si a aparatelor ortodontice si cum putem preveni durerea dentara prin invingerea fricii de dentisti

    0
    0

  • bani pe 25 Mar 2010, 17:16
    bani

    Vrei sa faci bani usor pierzand 10 minute pe zi? Inregistreaza-te aici si vei vedea despre ce e vorba exact: http://gagabux.com/register.php/reqinutzu.html Te loghezi, mergi la Surfs Ads si dai click pe reclame.Faci asta in fiecare zi si ajungi sa castigi in plus. Nu exagerez, eu fac in medie cam 150-200$/luna. Ma poti contacta la reqinutzu@yahoo.com pt detalii.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod