Cum să fii frumoasă pe plajă, fără pic de machiaj

Vrei să arăţi senzaţional pe plajă, dar fără să apelezi la niciun produs de machiaj? Încearcă mici trucuri care îţi pun în valoare frumuseţea naturală şi te ajută să ascunzi imprefecţiunile.
Vrei să arăţi senzaţional pe plajă, dar fără să apelezi la niciun produs de machiaj? Încearcă mici trucuri care îţi pun în valoare frumuseţea naturală şi te ajută să ascunzi imprefecţiunile.

Iată şapte idei pe care să le încerci:

Zeama de lămâie


Cu o zi înainte de a ieşi la plajă, foloseşte sucul de lămâie pentru a estompa petele pigmentare sau pistruii. Tamponează-ţi faţa cu o dischetă demachiantă îmbibată cu zeamă de lămâie. Lasă câteva minute să acţioneze, apoi clăteşte-te cu apă rece şi aplică o cremă hidratantă.

Autobronzant


Un autobronzant discret, într-o nuanţă cât mai naturală, îţi uniformizează culoarea pielii, ascunde petele, pistruii sau cicatricile.

Este o variantă ideală înainte de a merge la plajă, pentru că mimează cumva efectul unui fond de ten. Ai grijă totuşi să aplici uniform şi în cantităţi mici, pentru ca rezultatul să fie foarte natural.

Gene vopsite


Frumuseţea ochilor tăi este accentuată de gene bogate şi foarte vizibile. Şi pentru că este destul de complicat să porţi mascara la plajă, chiar şi cea rezistentă la apă, o altă variantă este vopsirea genelor.

În acest fel, genele tale vor părea mai lungi, pentru că şi vârfurile, care sunt în cele mai multe cazuri transparente, vor fi foarte vizibile. Apelează la ajutorul unei cosmeticiene pentru a-ţi accentua astfel genele.

Sprâncene bine definite


Acordă-le sprâncenelor tale foarte multă atenţie, pentru că ele îţi definesc chipul şi expersia feţei.
O pereche de sprâncene greşit pensate îţi pot distruge look-ul, mai ales dacă nu eşti machiată, aşa cum se întâmplă pe plajă.
Mergi la un profesionist, care va alege cea mai bună formă pentru sprâncenele tale.

Apa rece


Apa rece face minuni pentru faţa ta. Stimulează circulaţia sanguină, reduce pungile de sub ochi, cearcănele şi închide porii. Stropeşte-ţi faţa cu apă rece timp de un minut, pentru a "activa" frumuseţea ta naturală.

Hidratare intensă


O cremă hidratantă, cu un factor de protecţie solară potrivit tipului tău de piele, îţi oferă supleţe şi îţi face tenul să radieze de sănătate.

Aplică cu o jumătate de oră înainte de a merge la plajă şi nu uita să o pui în geantă pentru a reaplica o dată la două ore.

Cremă cu puţină stralucire


O cremă cu particule strălucitoare îţi luminează pielea şi îţi oferă acea frumuseţe care pare să vină din interior. Optează pentru un produs cu particule strălucitoare foarte fine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • damaris22 pe 25 Iul 2012, 16:07
    :)

    si daca nu ai un ten tocmai perfect? sau ai puncte negre sau acnee?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod