Cum sa arati cu cinci ani mai tanara

Tineretea este o arta, iar intretinerea ei, un talent. Exista metode, solutii si idei, unele dintre ele, cu totul speciale care te pot face sa arati si sa te simti mai tanara decat esti in realitate. Avantajele nu pot fi decat de partea ta, iar Eva iti ofera cateva idei si sfaturi, culese de la specialisti care si-au confirmat talentul de a intretine tineretea. De fapt, este pana la urma o stare de spirit, care vine din interior, iar exteriorul trebuie sa poata sustine energia din interior.
Tineretea este o arta, iar intretinerea ei, un talent. Exista metode, solutii si idei, unele dintre ele, cu totul speciale care te pot face sa arati si sa te simti mai tanara decat esti in realitate. Avantajele nu pot fi decat de partea ta, iar Eva iti ofera cateva idei si sfaturi, culese de la specialisti care si-au confirmat talentul de a intretine tineretea. De fapt, este pana la urma o stare de spirit, care vine din interior, iar exteriorul trebuie sa poata sustine energia din interior.
 

Vopseste-te in nuanta pe care o aveai la 5-6 ani


Toate femeile stiu ca nuanta parului este o chestiune extrem de importanta. Dar din graba, din nestiinta, din neatentie, tehnicile de frumusete in general si vopsitul parului in special, in loc sa te avantajeze, iti pot aduce deservicii.
Solutii da Louis Licari, supranumit “regele culorii”. Conform spuselor lui, peste jumatate din femeile care se vopsesc, aleg o nuanta gresita, care le imbatraneste.

“Tonurile indraznete sunt recomandate doar femeilor foarte tinere, femeilor mature le recomand un ton - doua mai deschis decat cel natural, daca pastreaza aceiasi nuanta. Daca preferi o alta culoare decat cea a parului tau, trebuie sa alegi in functie de culoarea ochilor, de culoarea pielii, dar si de calitatea smaltului dintilor si, nu in ultimul rand, de lungimea parului”, spune Louis Licari.


Pentru un aer natural, alege nuantele din gama castaniului, evita negrul care face figura severa si aspra, evita blondul spre cenusiu, care te face palida si foloseste mesele de culoare, dar in tonul parului tau, sau suvite, care intineresc figura.
„Daca vrei sa pari mai tanara, alege o tunsoare cu volum, par tuns scurt sau mediu si bucle. Vopseste-te intr-o nuanta de par ca cel pe care il aveai in jurul varstei de 5-6 ani. Ti se va potrivi perfect!”, te indeamna Licari.

Louis Licari mai spune ca trebuie sa ti cont si de personalitatea ta, de stilul tau de viata si te indeamna sa ceri sfatul unui hair-stilist, macar o data intr-un an, in ceea ce priveste culoarea si forma parului tau.
 

Ar fi bine sa te tunzi


“Parul trebuie scurtat cu cat inaintezi in varsta”, spune Richard Ward , unul dintre maestrii de top ai domeniului. “Parul scurt intinereste, dinamizeaza, improspateaza, este capabil sa ofere energie si tonus.
Parul scurt trebuie sa aiba o lungime care sa permita modificari de look, variatii si solutii de variatie a coafurii”, sustine si specialistul Martyn Maxey .
Concluzia este ca, daca vrei sa intineresti, uneori ar trebui sa mergi la coafor si sa te tunzi…

Atentie la folosirea anticearcanului!


Un anticearcan bun poate face minuni. Este insa necesar sa stii sa-l folosesti. “Acopera usor si intinde bine urma, zona cearcanelor, aripile nasului si toate ridurile adanci, de expresie”, te sfatuieste Mally Roncal , make-up celebru, care se ocupa de o multime de vedete.


 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • annapoplauski pe 5 Dec 2012, 19:48
    Dragele mele,

    Ma bucur ca nu sint singura "ratacita" pe aici, si mai sint doamne mature care doresc sa-si impartaseasca opiniile si experienta. Desi credeam ca ma descurc la capitolul ingrijire, mereu se poate invata ceva nou. Cat despre eternul sfat ca o coafura reusita inseamna tuns si "ciufulit", eu nu subscriu. Eu am facut o isprava. Am dat jos parul (0) acum 3 zile in ideea ca se va revigora.

    1
    0

  • Alice pe 6 Sep 2012, 09:23
    Frumusetea depinde de stres

    Intradevar ca sa ramai mereu tanar trebuie sa ai o viata linistita,lipsita de stres.eu am 21 de ani si sunt casatorita de 2 ani.am un sot si o soacra care sau aliat impotriva mea si de la atata suparare parca as avea 30 de ani.asadar daca vreti sa ramaneti tinere si frumoase nu va grabiti sa va maritati,si daca o faceti aveti grija cand va alegeti sotul.

    4
    0

  • ana pe 25 Oct 2010, 15:09
    eu la 26 arata ca la 36

    deji folosesc cele mai bune cosmetice in absolut arat cu 10 ani mai in varsta , si asta din cauza stesului pe care mil provoaca sotul si familia si din cauza izolarii, aveti grija fetelor cand va maritati ce barbat va alegi mai bine sa fie sarac dar sa faceti voi ce vreti cu el , decat unu bogat si sa va bage in pmanant, va pup

    8
    5

  • ezo pe 25 Iul 2010, 15:10
    cum sa arati mai tanara

    eu miam revenit dupa 30 de ani niciodata nam stiut sa ma aranjez dar in primul rind iti trebue tarie sa crezi ca esti frumoasa iar coafura o pun pe locul 1

    6
    3

  • maruszka pe 8 Ian 2010, 09:45
    Curaj si atitudine

    Si eu am o varsta care ma sperie, peste 55 de ani si incerc sa imi mentin tonusul. Ma preocupa mult atitudinea, cred ca aici trebuie umblat. Acord multa importanta miscarii si mai nou ma concentrez asupra gandirii. Aici e mult de lucrat. Aratam precum gandim. Am observat asta privindu-i pe altii cu mare atentie. Tineretea vine din noi, elanul, dorintele, trebuiesc intretinute, altfel se diminueaza si devenim indiferente si asta duce la delasare. Daca ne acceptam figura asa cum este la varsta asta si incercam sa retusam discret cu cate un ruj, o nuanta de par care sa se potriveasca fetii, o imbracaminte potrivita, nici exagerat de tanara, pentru ca riscam sa fim caraghioase, dar nici foarte sobra care sa ne imbatraneasca, atunci e ok. Trebuie sa avem curaj sa iesim cu pieptul inainte in fata anilor care lasa linii pe fetele noastre. Ar mai trebui si un pic de noroc.... dar asta e alta poveste!

    1
    2

  • prin miscare pe 16 Dec 2009, 00:53
    sport face minute restul sunt povesti

    SPORTUL ESTE FOARTE IMPORTANT Pentru noi toti si in special pentru cei care sunt inca in perioada cresterii. Tocmai de aceea scoala si familia care sunt cei doi factori ai educatiei ar trebui sa faca mai mult ca elevii si tinerii sa constientizeze acest lucru. Din acest motive Fundatia Brazilia –Romania impreuna cu Hotelul Perla –Ciucasului din Brasov am initiat un astfel de proiect, mai multe amanunte pe oraderecreatie.ro

    5
    1

  • pentru cei mici si mamaicile l pe 16 Dec 2009, 00:51
    grija pentru tine si pentu copilul tau

    Copiluil tau petrece prea multe ore in fata calculator ,refuza sa faca sport la scoala, iar cand sta pe mess din cauza rapiditatii cu care trebuie sa comunice, vorbeste limba romana incorect gramatical am putea sa spunem ca macelaresc limba romana mai multe decit Becali sau primarul de la sectorul 5 care este oraderecreatie.ro sprijinit de diversi parteneri au initiat un proiect care se desfasoare iarna la munte, vara la mare si care rezolva toate aceste probleme asadar recomada copilul tau oraderecreatie.ro

    1
    2

  • lena pe 4 Dec 2009, 17:59
    prostii

    Vorbiti prostii. Pe unele doamne tunsoarea le face barbati. Recomandati mai bine masti, masti naturale, zilnic, albastrele pe pleoape, gimnastica, hrana vie. Cat mai putine prafuri pentru acoperire! Am 56 si asa fac. desi dorm putin, arat super. cat despre sex, nu e o regula sa depinda de el sa arati tanara. Doar se stie ca dupa 50 putini barbati sunt interesati de tine. Asa ca fa-ti un amant cu care sa te vezi din cand in cand. IMPORTANT: CAND VREI TU! Ca sex cu un sot plicticos cand vrea el, mai bine lipsa!

    2
    1

  • mihaela pe 30 Nov 2009, 21:00
    machiaj

    draga doamna va recomand fondul de ten de la clinique,eu il folosesc de ani de zile si sunt foarte incantata de el

    1
    3

  • doina pe 30 Nov 2009, 09:50
    un mic sfat!!

    dragele mele,eu am 50 ani,va rog sa-mi recomandati un fond de ten ce se preteaza varstei[am mare incredere in sfaturile ce vin de la persoane tinere],multumesc anticipatdoribbb@yahoo.com

    3
    1

  • Gabri_ella pe 30 Nov 2009, 09:08
    Cat adevar...

    Am aproape 40 de ani si am adoptat o tunsoare scurta, desi mi-a fost greu sa renunt la parul lung. Folosesc un machiaz discret si un fond de ten de foarte buna calitate, care imi protejeaza tenul, imi acopera micile imperfectiuni, dar nu imi incarca inutil tenul. Imi scot in evidenta ochii, folosind tus pentru pleoape si mascara, evident de foarte buna calitate. Toate acestea imi pastreaza aerul natural si pot spune ca ma intineresc. @loco, daca ai gresit cand ti-ai dat linia sprancenelor, lasa-le sa creasca si mergi la un salon de cosmetica, pentru ca doar un specialist mai poate indrepta greseala ta. Dupa ce o sa ti le penseze, tu vei putea sa ti le ingrijesti pastrand aceeasi linie, fara prea mare efort.

    0
    2

  • Ioco pe 30 Nov 2009, 05:50
    ai perfecta dreptate

    La 34 de ani gindesti perfect in tot ce spui legat de machiaj. Cind o persoana este data cu prea mult fond de ten , pudra si multe altele deja arata mai in virsta decit este. Cu cit folosesti mai discret totul cu atit vei arata mai tinara. Legat de articol asa este tunsoarea si culoarea parului te poate arata mai tinara sau mai batrina. Eu mi-am subtiat cam rau sprincenele, stie cineva ce asi putea face sa le aduc la normal?

    1
    1

  • dianar pe 30 Nov 2009, 03:59
    :) natural

    1. parul in culoarea naturala. consider asta foarte important. dar am grija sa ii pun spuma si sa il usuc in directia corecta incat sa aiba volum si sa arate bine 360 de grade, nu doar in fata. 2. sprancenele naturale. nu am fost niciodata adepta sprancenelor subtiri. nu ma prind. eu aleg sprancenele gorase, pensate doar putin putin de formasi vopsite tot timpul in culoarea asemeni parului, o idee mai inchisa. 3. ziua nu ma machiez decat putin la ochi si ceva mai serios pentru seara - inca un lucru foarte important. orice ar zice firmele de cosmetice cand iti pui tone de gloss, fond de ten, pudra, farduri grele - pari batrana, mai batrana. eu primesc tot timpul 5-10 ani mai putin si creez senzatie cand imi dezvalui varsta (am 34 ani si o spun cu mandrie). Secretul este naturaletea...studiata.

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod