Cum arată Emilia Clarke fără machiaj. 10 selfie-uri cu care și-a surprins fanii

Timp de aproape zece ani, actrița Emilia Clarke ne-a ținut cu sufletul la gură datorită rolului său central din serialul de succes Game of Thrones.
„Mama dragonilor”, așa cum este numită de fanii serialului „Urzeala Tronurilor”, ne-a fascinat cu frumusețea ei și cu trăsăturile perfecte atât în film, cât și în viața reală, cu ocazia aparițiilor pe covorul roșu.
Actrița britanică în vârstă de 33 de ani are un ten impecabil, iar rolul Daenerys Targaryen nu a presupus folosirea unui machiaj intens, ceea ce i-a pus frumusețea naturală în evidență. Însă Emilia a apelat la diferite tratamente de înfrumusețare pentru a obține acel efect de piele perfectă.
Vedeta și-a pregătit tenul pentru acest rol cu ajutorul unor proceduri și tratamente cu eficiență dovedită precum peeling chimic, microneedling sau masaj facial. 
Starul din „Game of Thrones” demonstrează și prin intermediul selfie-urilor postate pe Instagram că nu are nimic de ascuns și că se poate fotografia fără probleme chiar și nemachiată. Emilia și-a făcut de-a lungul timpului numeroase selfie-uri în care nu poartă machiaj, pe care le-a postat pe rețeaua de socializare. Imaginile postate de ea au primit milioane de aprecieri, semn că și fanii sunt de acord cu faptul că vedeta este la fel de frumoasă și nemachiată.
Actrița, cunoscută și pentru roluri din filme de succes precum „Me Before You” sau „Terminator 5”, nu se străduiește însă să pară perfectă.
Își face fotografii în cele mai amuzante ipostaze, chiar dacă nu o avantajează. 
Emilia a vorbit în primăvara acestui an într-un interviu pentru CBS Sunday Morning despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat când avea 24 de ani și abia terminase filmările la primul sezon al serialului "Game Of Thrones". Actrița a povestit cum a trecut prin două intervenții chirurgicale pe creier, în urma a două accidente vasculare cerebrale. "Prima oară a fost dificil, dar a doua oară mi-a fost foarte greu să rămân optimistă", a spus ea.
"Am încercat s-o iau pas cu pas, dar pot să vă spun clar că am fost foarte jos din punct de vedere psihic", a adăugat vedeta.
Vedeta a explicat în emisiunea de televiziune că atunci când o parte a creierului nu primește suficient sânge timp de un minut, acea zonă moare, iar asta i s-a întâmplat ei după al doilea anevrism. Actriţa a mai spus că după al doilea anevrism cerebral a fost la un pas de moarte şi că a fost un adevărat miracol faptul că a supravieţuit, şansele în astfel de cazuri fiind aproape inexistente.
Medicii erau sceptici că ea se va putea recupera complet. "Mult timp am crezut că nu voi mai fi în stare să-mi fac meseria, devenise o adevărată paranoia", a dezvăluit ea.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod