Costum de ceremonie, făcut la comandă, pentru un mire cu stil

Dacă te pregăteşti pentru marele eveniment, înseamnă că ai o sarcină, printre multe altele, nu tocmai uşoară. Trebuie să-ţi ajuţi viitorul soţ să-şi găsească costumul de ceremonie.

Dacă te pregăteşti pentru marele eveniment, înseamnă că ai o sarcină, printre multe altele, nu tocmai uşoară. Trebuie să-ţi ajuţi viitorul soţ să-şi găsească costumul de ceremonie.

Iar dacă atunci când vorbim despre rochia de mireasă lucrurile nu sunt chiar atât de complicate, să nu uităm că noi, femeile, ne visăm mirese încă din copilărie şi că, de cele mai multe ori, ştim cum vrem să arate rochia perfectă, pentru bărbaţi e mai greu. Cu mici excepţii, cei mai mulţi dintre ei nu ştiu ce vor, ce le stă bine, ce culoare li se potriveşte sau ce croi îi avantajează.

Aşadar, ţie îţi revine o misiune foarte delicată.

Un costum de ceremonie trebuie să arate impecabil, să urmărească exact linia corpului şi să-l avantajeze pe cel care îl poartă. Mai mult, costumul ales trebuie să-i pună în valoare calităţile fizice şi să se potrivească perfect cu personalitatea viitorului mire.

Pentru un costum special, aşa cum este costumul de mire, trebuie să alegi materiale de calitate (lână, mătase, jacquard din mătase etc.) care vor asigura o apariţie rafinată.

Nu uita de accesorii, ele joacă un rol foarte important în imaginea finală a mirelui. Batiste, papioane din mătase, butoni cu pietre semipreţioase, placaţi cu rodiu sau argint, toate vor da un aer elegant ţinutei.

Şi pentru că vorbim despre un costum de ceremonie, iar detaliile sunt foarte importante, cea mai bună alegere este un costum croit special, care să se potrivească perfect dimensiunilor viitorului mire. Ego Men`s Fashion Concept oferă bărbaţilor care se pregătesc pentru ziua cea mare luxul de a purta un costum croit special pentru un eveniment atât de important.

De asemenea, un consilier fashion vă va ajuta să daţi o notă personală ţinutei pe care o veţi alege.

Pentru mai multe poze şi detalii despre costumul ideal pentru mirele tău intră pe www.bridangels.ro sau pe Facebook.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod