Ce tatuaje să-ţi faci ca să fii pe placul bărbaţilor

Tatuajul potrivit poate fi un adevărat magnet pentru bărbați, chiar dacă nu toți sunt atrași de această formă de artă. Dacă te gândești să-ți decorezi corpul, poți alege un model ce te reprezintă și ce atrage instant atenția bărbaților. Află ce tatuaje să-ţi faci ca să fii supersexy în ochii bărbaţilor, indiferent dacă optezi pentru un tatuaj permanent sau pentru unul temporar.
Tatuajul potrivit poate fi un adevărat magnet pentru bărbați, chiar dacă nu toți sunt atrași de această formă de artă. Dacă te gândești să-ți decorezi corpul, poți alege un model ce te reprezintă și ce atrage instant atenția bărbaților. Află ce tatuaje să-ţi faci ca să fii supersexy în ochii bărbaţilor, indiferent dacă optezi pentru un tatuaj permanent sau pentru unul temporar.

Când te-ai hotărât să-ți faci un tatuaj, alege cu atenție modelul în funcție de mesajul pe care vrei să îl transmiți și poți deveni supersexy in ochii bărbaților atrași de femeile puternice.

Alege un model feminin

Cea mai mare greșeală în alegerea tatuajului potrivit este discrepanța între personalitatea și atitudinea ta și modelul grafic. Amy Winehouse a purtat cu succes un tatuaj de marinar, un model cu ancoră, însă cele mai multe femei sunt avantajate de un model feminin. Evită craniile, cârmele și alte desene cu o conotație puternic masculină și optează pentru un simbol feminin: flori, fluturi, păsări sau chiar modele abstracte cu linii rotunjite.

Fii originală

Încearcă sa eviți clișeele atunci când alegi un tatuaj, pentru a obține o imagine ce reprezintă caracteristicile tale unice. Nu te duce la salonul de tatuaj pentru a consulta un catalog de modele, găsește un artist care poate crea ceva special pentru tine sau alege de acasă stilul grafic și conceptul tatuajului.

Femeile frumoase pot purta cu succes tatuaje urâte, dar este important să faci din tatuaj un avantaj, nu un obstacol pe care bărbații încearcă să-l depăseașcă.

Evită tatuajele tribale

Tatuajele tribale sunt considerate demodate de tot mai mulți bărbați, la fel ca și sârma ghimpată în jurul brațului, al încheieturii mâinii sau în jurul unui picior.

Calitatea cernelii și a acului folosit pentru tatuajele permanente sunt elemente deosebit de importante, dar și stilul grafic al tatuajului contează la fel de mult. Alege un model în afara tendințelor momentului dacă nu vrei să apelezi la o procedură dureroasă de ștergere a lui după numai câțiva ani.

Cuvinte într-un alfabet străin

Un cuvânt simbolic pentru tine poate fi cea mai bună idee de tatuaj, indiferent dacă folosești alfabetul latin sau o altă limbă cu un alfabet diferit. Dacă este realizat excelent și este vizibil, tatuajul îi dă un pretext bun oricărui bărbat să pornească o conversație cu tine, pentru a afla însemnătatea lui.

Asigură-te însă că știi exact toate semnificațiile cuvântului ales înainte să-l imprimi pe corpul tău, pentru a nu te alege cu un tatuaj despre care descoperi că înseamnă mai mult decât credeai inițial.

Locul potrivit pentru tatuaje

Locul cel mai bun pentru un tatuaj care să atragă atenția bărbaților este cel în care tatuajul este parțial acoperit de haine, lucru ce le incită imaginația cu privire la corpul tău.

Tatuajele ce pot fi descoperite parțial de un top de vară sunt cele mai bune alegeri. Evită pieptul, fața și gătul, tatuajele din aceste zone nu sunt considerate sexy de prea mulți bărbați.

Cu un model original cu semnificație specială pentru tine, desenat în locul potrivit, poți transforma tatuajul într-un accesoriu supersexy, care te face și mai atrăgătoare în ochii bărbaților, indiferent dacă ai ales un tatuaj permanent sau unul temporar.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 29 Sep 2012, 19:44
    de ce?

    de ce mi-as face un tatuaj sa fie pe placul barbatului? mie trebuie sa-mi placa, ce gandesc ceilalti chiar nu ma intereseaza...

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod