Ce poze să-ţi pui pe Facebook ca să pari atrăgătoare şi de încredere

Alegerea pozelor pentru Facebook este mai dificilă decât cred cei mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale. Pozele alese greşit pot face o impresie proastă străinilor şi te pot dezavantaja în mod semnificativ, indiferent dacă foloseşti Facebook pentru a-ţi găsi un partener, pentru a cunoaşte oameni noi sau pentru networking profesional. Iată câteva exemple cu pozele potrivite pentru Facebook ca să pari atrăgătoare şi de încredere.

Alegerea pozelor pentru Facebook este mai dificilă decât cred cei mai mulţi utilizatori ai reţelei sociale. Pozele alese greşit pot face o impresie proastă străinilor şi te pot dezavantaja în mod semnificativ indiferent dacă foloseşti Facebook pentru a-ţi găsi un partener, pentru a cunoaşte oameni noi sau pentru networking profesional.

Iată câteva exemple cu pozele potrivite pentru Facebook ca să pari atrăgătoare şi de încredere.

Primul criteriu după care este important să judeci orice poză publicată pe Facebook este cât de bine arăţi în imagine. Acest lucru nu este o dovadă de superficialitate, ci de grijă pentru tine, la fel de important ca modul în care te îmbraci sau îţi aranjezi părul atunci când ieşi din casă.

Portretul reuşit

Poza de profil ideală este un portret reuşit realizat de altcineva.

Pozele făcute în oglindă sau cu mâna întinsă nu sunt recomandate, indiferent cât de bine arăţi în ele. În portretul reuşpit eşti bine îngrijită şi zâmbeşti, dar poate cel mai important lucru este faptul ca nimic nu distrage atenţia privitorului de la tine: fără alte lucruri interesante în cadru.

Poza în care râzi

Zâmbetul este indicat în cele mai multe poze, dar ai nevoie de cel puţin una în care râzi. Nu contează cine ţi-o face, dar evită şi aici autoportretul. Se ştie că persoanele care zâmbesc mai des atrag mai mult.

Poza în exterior

Dacă majoritatea pozelor tale sunt făcute în înterior, ai nevoie de cel puțin o poză în exterior, în lumina soarelui. Poţi alege o poză frumoasă de vacanţă, dar nu în clasica poziţie "Și eu, pe aici, prin faţa Turnului Eiffel".
Alege o poză dinamică, ce sugerează mişcare şi energie.

Poza cu prieteni

În albumul principal, pe care eşti dispusă să-l arăţi lumii întregi, ai nevoie şi de cel puţin o poză cu prieteni. Asigură-te că este o poză dinamică, în care vă simţiţi cu toţii bine, dar care respectă şi câteva restricţii importante.

Pozele în care sunteţi beţi sau vă prostiţi nu sunt potrivite, nici cele în care prietenii tăi arată rău. Dacă singura problemă este un prieten care se strâmbă la marginea pozei, îl poţi elimina din cadru, atată vreme cât te asiguri că nu se supară și că nu tai prea mult devenind doar tu centrul atenţiei în poză. Poate fi o poză doar cu prietenele, dar cea mai bună alegere este un grup mixt de prieteni, în care niciunul din cei din jur nu pare partenerul tău.

Poza cu animalul de companie

Dacă ai un animal de companie, îl poţi include într-o poză, dar numai cu bun gust.
Evită pozele în care are haine sau accesorii şi nu publica nici pozele în care arată nefericit, mai ales cele în care tu îl îmbrăţişezi iar animalul vrea să scape.

Facebook-ul şi copiii

Chiar dacă ai o poză frumoasă cu tine alături de un bebeluş, nepot, fin sau copil al prietenilor tăi, nu o publica într-un album public, mai ales fără acordul părinţilor. Dacă foloseşti Facebook pentru a cunoaşte bărbaţi, poza cu tine fericită cu un bebeluş în braţe i-ar putea speria, indiferent al cui este copilul, convingându-i că abia aștepţi să devii şi tu mamă.

Poza elegantă

Indiferent dacă stilul tău este casual sau sportiv, ai nevoie şi de o poză cu o ţinută elegantă pe Facebook.

Evită pozele de la nunţi sau cele în care ai o rochie elegantă foarte decoltată. Poza cu o ţinută elegantă, în care pari veselă şi relaxată, contribuie semnificativ la impresia lasată vizitatorilor profilului tău Facebook.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • domingo neagu pe 14 Oct 2013, 18:15
    caii

    vreau pozee cu aii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod