Câștigă un look nou pentru ziua nunții tale!

Rochia, localul, invitațiile, dansul mirilor… te-ai gândit la toate detaliile pentru evenimentul ce va avea loc anul viitor si care-ți va schimba viața în cel mai plăcut mod: ziua nunții tale!
Rochia, localul, invitațiile, dansul mirilor… te-ai gândit la toate detaliile pentru evenimentul ce va avea loc anul viitor si care-ți va schimba viața în cel mai plăcut mod: ziua nunții tale!

Dar zâmbetul? Ești pregătită să întâmpini acest eveniment fără a avea un zâmbet perfect?

DENT ESTET te ajută să fii mireasa ideală, așa cum te-ai visat mereu! Înscrie-te în concursul “The Wedding Makeover” până în 1 Noiembrie 2011 și echipa DENT ESTET, impreuna cu renumitul make-up artist Alexandru Abagiu și cu binecunoscutul hair-stylist Sorin Stratulat (Beauty District) vor fi stilisșii tăi personali pentru ziua cea mare.

Detalii concurs

Iată ce poți câștiga:

  1. Albire dentară ZOOM® Advanced Power

Acest sistem inovator de albire dentară cu lampă cu plasmă este Nr. 1 în SUA, iar metoda este consideraă cea mai sigură din punct de vedere al calității și eficienței. În plus, studiile de specialitate au demonstrat faptul că albirea dentară ZOOM® Advanced Power este cu până la de 10 ori mai eficientă decât orice alt sistem de albire dentară, care nu afectează smalțul dinților!

  1. Tratament de remodelare a buzelor

Un zâmbet impecabil este mai ușor de evidențiat dacă este conturat de buze frumoase.

Iar marele avantaj al realizării tratamentului de remodelare a buzelor cu acid hialuronic (detalii aici) la de către medicul dentist este faptul că durerea este complet eliminată. Datorită anesteziei folosite în medicina dentară, mai eficientă decât anestezicul folosit în general pentru astfel de tratamente, procedura de remodelare a buzelor va fi realizată cu ușurință, fără ca tu să simți ceva.

 Derma Filler-ul (injectarea acidului hialuronic) îți asigură fermitatea pielii, oferă volum buzelor și îți redefinește zâmbetul.

În plus, injectarea cu acid hialuronic este dedicată și persoanelor fumătoare, deoarece are capacitatea de a face să dispară ridurile formate în timp în jurul gurii!

  1. BOTOX Shot

Poți avea un look fresh in ziua cea mare cu ajutorul esteticii faciale. Tratamentul este simplu, nechirurgical, durează între 10 și 15 minute și nu necesită perioadă de recuperare. Fiind o procedură atât de ușoară, nu necesită anestezie și nu are efecte negative.

  1. Wedding make-up & hair-style!

Renumitul make-up artist Alexandru Abagiu, impreună cu binecunoscutul hair-stylist Sorin Stratulat vor fi stiliștii tăi personali pentru ziua cea mare, astfel ca tu să zâmbești cu încredere în fiecare moment al marelui eveniment.

Urmează să te căsătorești anul viitor?

Atunci înscrie-te acum în concurs și îți vei putea începe noua viață cu un look nou!

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Poze nunta Denisa pe 14 Oct 2011, 12:55
    O zi Speciala

    O zi speciala in viata fiecarei femei si ma bucur ca exista atat de multe surse de informare.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod