Alege ZOOM, nr.1 in albirea dentara in SUA!

Albirea dentara devine pe zi ce trece tot mai populara. Tratamentul de albire ZOOM Advanced Power este principala optiune a pacientilor din SUA si cea mai iubita modalitate de a avea un zambet impecabil. Afla mai mult...
Albirea dentara devine pe zi ce trece tot mai populara. Tratamentul de albire ZOOM Advanced Power este principala optiune a pacientilor din SUA si cea mai iubita modalitate de a avea un zambet impecabil.
 
Conform unui studiu realizat de catre Academia Americana de Estetica Dentara, 99,87% dintre persoanele intervievate au afirmat faptul ca un zambet frumos joaca un rol important in dezvoltarea vietii sociale, 74% considera ca o dantura urata iti poate afecta cariera, iar 96% dintre acestia sunt de parere ca zambetul este esential in crearea unei impresii bune persoanelor de sex opus.
 
Este atat de simpul sa ai un zambet stralucitor...
in doar 60 de minute!
 
Datorita clinicilor DENT ESTET, metoda de albire profesionala nr.1 in SUA este prezenta si in Romania – DENT ESTET a introdus in Romania acest tratament de albire profesionala cu lampa plasma ZOOM, care iti asigura atat o albire maxima, cat si siguranta unui chip de invidiat si intinerit cu 10 ani. Alb, stralucire, perfectiune... Sunt principalele efecte ale tratamentului ZOOM Advanced Power. In plus, acesta este usor de realizat, iar rezultatele se vad imediat. 
 
Iti e frica de durere? Nu stii ce presupune acest proces? Albirea profesionala ZOOM Advanced Power poate oferi rezultate de pana la cateva nuante.
Buzele si gingiile tale sunt acoperite, iar pe suprafata dintilor se aplica gelul de albire. O lumina speciala este asezata deasupra lor pentru a activa si a spori intensitatea albirii.Tu te vei relaxa, iar dintii tai vor deveni mai stralucitori cu fiecare minut. Fa primul pas in drumul spre succes!
 
"GROZAV zambet! Toti prietenii ma intreaba cum am reusit sa obtin acest zambet de milioane si sunt nevoita sa recunosc ca este numai meritul vostru. Acest tip de albire  functioneaza atat de bine, incat poti obtine rezultate minunate inca de la prima sedinta.
Imi place la nebunie!"
- Vanessa Nestoriuc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod