7 parfumuri gurmande, care cresc atracția – sunt perfecte pentru Valentine’s Day

Parfumurile care te fac să miroși ca un desert delicios au cu siguranță un loc în colecția ta. Sunt numite „gurmande”, iar partenerul tău le va adora.
Nu mai incape indoiala: daca vrei sa atragi complimente din partea unui barbat, poarta un parfum gurmand. S-a dovedit ca barbatii adora parfumurile dulci, cremoase si bogate, cu arome de vanilie, mosc si fructe. Aromele dulci ne pun zambetul pe buze si ne confera o stare de echilibru, pentru ca sunt familiare, ne amintesc de un desert din copilarie – asadar, le asociem cu o senzatie de placere.

Nu te ingrijora – dulce nu trebuie sa insemne „gretos”. Nu-ti voi propune parfumuri atat de dulci incat sa-ti provoace dureri de cap, ci note delicioase elegante, care iti pun in valoare feminitatea intr-un mod stilat.
Pregateste-te sa te rasfeti pe tine si pe cei din jur cu note gurmande de vanilie, caramel, zahar ars si vata pe bat, in combinatii intrigante, ce confera complexitate aromelor. 

1. Mugler Angel Muse


Mugler este expert in parfumurile gurmande! Dupa capodopera „Angel” a urmat „Angel Muse”, o varianta mai stilata, ceva mai sofisticata. Creeaza o atractia magnetica datorita notelor explozive ce dau dependenta: cacao, aluna, vetiver, grapefruit, paciuli si piper roz. Este o avalansa de arome lemnoase si gurmande, care se traduce foarte sexy pe piele.
Trebuie sa-l incerci! Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod