6 secrete de frumusețe care o ajută pe Sandra Bullock să pară cu 20 de ani mai tânără

Sunt câteva staruri de la Hollywood care par să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Printre ele se numără și actrița Sandra Bullock, care arată la 56 de ani ca la 36.
Cu un ten de invidiat și o formă fizică perfectă, Sandra Bullock arată așa cum probabil și-ar dori cele mai multe femei să arate la vârsta sa. De fapt, în 2015, la vârsta de 50 de ani, Sandra a fost numită de revista People drept Cea mai frumoasă femeie din lume. Dar pentru frumoasa actriță nu contează doar aspectul fizic. Sandra este mama a doi copii adoptați, Louis, de 10 ani, și Laila de cinci ani. Vedeta își folosește puterea de star pentru a promova cauze în care crede, făcând donații substanțiale pentru Crucea Roșie și Medici Fără Frontiere. 

Descoperă care sunt secretele de frumusețe și întreținere ale Sandrei Bullock:


Este minimalistă în ceea ce privește îngrijirea pielii


În cadrul unui interviu pentru InStyle, Sandra a declarat că preferă să mențină totul foarte simplu în rutina sa de îngrijire a pielii. „Folosesc un prosop specială pentru spălarea tenului și o cremă de față Artistry”, a spus actrița la acea vreme.
Vedeta este adepta unei rutine zilnice rapide și eficiente și a dezvăluit că tot procesul său pentru curățarea și hidratarea tenului nu durează mai mult de opt minute.

Citește și: Secretele de frumusețe ale lui Heidi Klum. Cum reușește să arate la 47 de ani ca la 30

Nu se teme să experimenteze trucuri noi


La premiera din Londra a filmului „Miss Congeniality 2”, Sandra a dezvăluit care știe un secret din lumea concursurilor de frumusețe. „Secretul meu favorit din cadrul concursurilor de frumusețe: nu am realizat că este acceptat în industria de frumusețe să aplici cremă pentru hemoroizi pe ten. Dar se pare că această cremă ajută la estomparea ridurilor din jurul ochilor”, a spus actrița.

Încearcă tratamente faciale în trend


Fiind invitată la emisiunea Ellen DeGeneres Show în 2018 pentru a promova filmul Ocean's Eight, Sandra a povestit că a încercat tratamentul cu Factor de Creștere Epidermică (EGF) realizat de Georgia Louise, una dintre cosmeticienele celebrităților.
EGF este o proteină care apare în mod natural în piele și ajută la producția de colagen și elastină, ceea ce ajută pielea să aibă un aspect ferm și tânăr. Pe măsură ce îmbătrânim, începem să pierdem cantitatea de EGF cu care ne naștem. Actrița a explicat că serumul cu EGF este aplicat pe piele, iar apoi se folosește un dispozitiv cu ace foarte subțiri care creează microleziuni la nivelul pielii.

Împinge substanța prin piele, stimulează producția de colagen, iar pentru o zi arăți ca o persoană care a suferit arsuri”, a declarat actrița. „În cazul Sandrei, procedura a funcționat excelent. Am vrut să-i ofer un tratament care să-i reîntinerească pielea și să aibă efect pe termen lung, fără să apelez la terapiile cu laser”, a adăugat cosmeticiana.

Își exfoliază tenul o dată pe săptămână


Mila Moursi, o altă esteticiană de top care colaborează cu Sandra Bullock, a dezvăluit că toate clientele sale își curăță tenul zilnic cu rigurozitate și exfoliază o dată pe săptămână.
Exfolierea este deosebit de importantă pentru eliberarea porilor și îndepărtarea murdăriei, celulelor moarte și a excesului de sebum.

Face sport în fiecare zi


Corpul perfect tonifiat este un alt factor care o ajută pe Sandra Bullock să pară mult mai tânără decât este. Întrebată cum se menține în forma, actrița a dezvăluit care este ritualul său de antrenament. „Fac Pilates, kickboxing și ridic greutăți. Atunci când sunt în Austin alerg sau merg cu bicicleta. Dacă pot să mă antrenez zilnic, o fac”, a spus Sandra. Potrivit actorului Trevante Rhodes, care a jucat alături de Sandra în filmul „Bird Box”, actrița ia foarte în serios rutina sa de fitness. „Adevărul este că în fiecare zi înainte de filmări venea pe platou în echipamentul de sport”, a declarat Rhodes.

Elimină stresul prin dans


Stresul are un efect devastator asupra corpului de-a lungul vieții, inclusiv asupra chipului.
Iar acest lucru este accentuat în cazul starurilor, care sunt tot timpul în lumina reflectoarelor. Pentru a se relaxa, Sandra Bullock apelează la dans. „La sfârșitul fiecărei săptămâni pun pe mine o pereche de blugi, îmi desprind părul și găsesc un loc în care să dansez chiar și singură. Asta este terapia mea”, a dezvăluit actrița pentru InStyle.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod