5 trucuri să-l cucereşti dacă ai sânii mici

Chiar dacă multe femei cheltuie anual mii de euro pe operaţii de mărire a sânilor, se pare că nu toţi bărbaţii sunt impresionaţi. Potrivit unui studiu realizat în 2008 şi publicat de The Sun, unul din trei bărbaţi prefera sânii mici, iar 22% dintre ei ezitau în a-şi alege o parteneră cu sâni mari.

Cercetarea mai anunţa că 27% din masculi preferă femeile slabe şi cu sânii mici, precum Keira Knightley, faţă de o femeie cum ar fi Pamela Anderson.

Ce au în comun Natalie Portman, Milla Jovovich, Gwen Stefani şi Shakira? Au ATITUDINE, ştiu să se mândrească cu formele lor, fără a apela la operaţii estetice şi ştiu foarte bine cum să îndrepte atenţia bărbaţilor asupra calităţilor de care dispun: frumuseţe, inteligenţă, carismă, talent etc.

Nici tu nu dispui de un bust impresionant? Nu-i nimic! Asta nu trebuie să te facă să ai o părere proastă despre tine, pentru că poţi trasforma oricând acest "defect" într-o calitate. Poţi fi considerată foarte uşor extrem de sexy de bărbaţii din jurul tău.

Iată 5 trucuri cu ajutorul cărora poţi să-ţi cucereşti preferatul chiar dacă ai sânii mici:

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihnea pe 16 Aug 2011, 00:19
    Hmm

    Eu prefer femeile cu sanii mai mici. Mai multa libertatea de miscare si mai multa fermitate. Plus ca arata mai placut decat cei foarte mari. Oricum exista preferinte in materie de femei tot atatea ca in materie de barbati, asa ca nu e cazul sa va luati dupa trend-urile din media. Sunt porcarii.

    5
    0

  • So delicious pe 4 Iul 2011, 01:57
    :)

    Sânii perfecţi sunt cei mici,cât să încapă într-o cupă de şampanie. ♥ Teorie grozavă pentru a fi mândre că sânii noştri sunt micuţi ♥!

    6
    1

  • ismina pe 1 Iul 2011, 00:26
    si eu am sanii mici

    nu conteaza dak ai sani mici, eu ii am si tot mereu am putut sa am baiatul de kre immi place chiar dak cate odata ma gandesc oare iar placea de mn k nu am sanii mari. asta nu e un defect ci o calitate

    4
    1

  • LittleMissSunshine pe 22 Iun 2011, 23:06
    .

    nu inteleg de ce va referiti la sanii mici ca si cum ar fi un defect....

    17
    3

  • raindropsonaflower pe 12 Iun 2011, 16:57
    sanii mici

    nu inteleg de unde a pornit obsesia asta pentru sani!!!!sigur de vina e un barbat..:)):)):)):))

    12
    1

  • basilio pe 3 Iun 2011, 12:43
    ha ha...

    antisex, sunt acri strugurii? (ma tem ca nu o sa te prinzi de aluzie) p.s.: stau foarte bine la capitolul diplome, iar spre deosebire de tine stiu si pt ce e facuta p u t a

    11
    1

  • Antisexul pe 1 Iun 2011, 14:24
    Cirese in decolteu?!

    Nici macar in decoct... Basilio, ceva frustrari cand stai o viata in umbra femeilor opulente? Nu face bot, vine canicula, asa ca tine aproape! Cat despre inocenta ta... stiu eu ca ce poti face cu p u t a, nu facem noi cu diplomele.

    1
    12

  • basilio pe 1 Iun 2011, 11:50
    decolteu adanc

    la ultimul sfat nu v-ati informat prea bine: femeile cu sanii mici sunt singurele care purtand un decolteu foarte adanc nu arata vulgar. asta se intampla pt ca ele, cu ciresele lor pe post de sani, au un aspect inocent, contrastand cu indecenta decolteului. in alta ordine de idei, noi, femeile, ar trebui sa nu ne mai facem atatea griji ca suntem prea inalte sau prea pitice, cu sanii prea mici sau prea mari, etc, etc - barbatii au gusturi diferite, nu sunt toti la fel, si daca unul se va uita admirativ la tipa cu sanii mari, altul va spune ca-i mult mai delicata cea cu sanii mai mici. atatea complexe pt nimic...

    30
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod