5 trucuri ca picioarele tale să pară mai lungi

Eşti de înăţime medie sau chiar mignonă şi priveşti cu admiraţie şi un strop de invidie fotomodelele cu picioare interminabile? În acest caz, trebuie să ştii că unele obiecte vestimentare te pot face să pari şi mai mică, iar altele îţi alungesc picioarele şi le fac să pară lungi şi sexi.

 

Prin urmare, dacă vrei picioare mai lungi, tot ce trebuie să faci este să îţi schimbi obiceiurile vestimentare. Iată cum:

1 din 6

Nu purta topuri lungi

Bluzele, cămăşile sau tricourile lungi îţi fac picioarele să pară mai scurte decât sunt, ceea ce cu siguranţă nu te avantajează dacă eşti mignonă şi asta pentru că îţi ascund o treime din partea de sus a picioarelor. Alege topuri care nu depăşesc ca lungime nivelul buzunarelor de la pantaloni. De asemenea, poţi opta pentru topurile care se pot băga în pantaloni.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 25 Mai 2011, 10:06
    cam asa

    sfaturile sunt ff bune. eu deja le aplic, cu toate ca nu sunt f. scunda la 1,67. si chiar am observat efectul dorit. problema e, asa cum spune si antescriitoarea mea, pozele acestui articol, unele dintre ele fiind sigur prelucrate, cum ar fi prima.

    2
    0

  • andra pe 14 Apr 2011, 20:06
    minione

    Foarte folositor acest articol, dar...cum puteti face articole despre minione si sa puneti fete de 1 80 in poze?n-am vazut o fata de 1 50- 1 60 sa pozeze si sa arate ca intradevar trucurile de care vorbiti sunt veridice.Puneti doar modele care oricum sunt inalte si sincer nu vad diferenta.Dezamagitor

    18
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod