4 PASI pentru un ZAMBET de STAR!

Fie ca sunt staruri rock, actori sau sportivi celebri, vedetele au ceva in comun: un zambet alb si stralucitor! Cu ajutorul a cateva sfaturi de specialitate si a noilor proceduri de estetica dentara si faciala, si tu poti avea un zambet de star.
Fie ca sunt staruri rock, actori sau sportivi celebri, vedetele au ceva in comun: un zambet alb si stralucitor! Cu ajutorul a cateva sfaturi de specialitate si a noilor proceduri de estetica dentara si faciala, si tu poti avea un zambet de star.

Pasul nr. 1: CONSULTATIA ORTODONTICA!

1.    Analizeaza cu grija forma dintilor tai. Sunt drepti, sau ar avea nevoie de cateva retusuri magice ale medicului dentist? Daca acestia nu sunt perfect aliniati, daca ai spatii interdentare vizibile, sau daca sunt foarte inghesuiti, nu ezita sa ceri sfatul medicului ortodont...

Dr. Iana Dila, medic ortodont la clinica stomatologica DENT ESTET si specialistul care a introdus aparatul dentar invizibil INCOGNITO in Romania, iti va putea spune in cadrul consultatiei care este cea mai simpla si eficienta metoda de tratament si ce aparat se potriveste fizionomiei tale.
Afla detalii!

Pasul nr. 2: PREVENTIE & PROFILAXIE

2.    Igiena dentara este esentiala pentru a avea un zambet impecabil mult timp. La urmatoarea sedinta de profilaxie (care stim bine ca trebuie realizata cel putin de 2 ori pe an), roaga medicul dentist sau igienistul dentar sa iti indice care este cea mai eficienta metoda de curatare a dintilor. Cu siguranta vei afla si ce mijloace suplimentare pastei si periutei de dinti trebuie sa folosesti.

Pasul nr. 3: ALBIREA DENTARA PROFESIONALA cu plasma

3.    Alege zambetul preferat al unei vedete si compara-l cu zambetul tau. Este departe de a fi zambetul pe care ti-l doresti? De cele mai multe ori zambetul vedetelor se evidentiaza prin culoarea impecabila, aproape hipnotizanta.
Acesta este cel mai usor mijloc prin care poti atrage privirile admirative ale celor din jur, insa poate fi si daunator pentru dinti daca nu se realizeaza conform indicatiilor specialistului, in urma unei consultatii.

ZOOM® Advanced Power este cel mai modern si mai eficient sistem de albire dentara. El foloseste o plasma ce intensifica procesul de albire, protejand totodata smaltul dintilor. Altfel spus, dintiii tai vor fi mai albi, efectul va fi de durata, iar smaltul dintilor nu va avea de suferit. AICI gasesti toate detaliile despre tratamentul de albire dentara!

Pasul nr. 4: AUGMENTAREA BUZELOR cu Acid Hialuronic– 100% Pain Free!

4.    Un smilemakeover complet, ca cel pentru care au optat multe dintre starurile de la Hollywood, nu se rezuma doar la dinti drepti sau mai albi, ci si la un zambet descris de buze frumos conturate.
De aceea, in ultimii ani, tot mai multe clinici stomatologice de elita din SUA, Europa si Asia s-au perfectionat in realizarea tratamentelor de estetica faciala, in special a celor de augmentare a buzelor si de estompare a ridurilor.

Augmentarea buzelor cu Acid Hialuronic te va ajuta sa iti pui mai usor in valoare zambetul, iar daca este realizata de catre un medic dentist certificat, ea iti ofera un mare avantaj: nu vei simti nimic! Detalii AICI.

Daca inca nu stii exact ce procedura iti poate asigura zambetul mult dorit, PROGRAMEAZA-TE acum la o consultatie estetica si in cel mai scurt timp vei obtine rezultatul dorit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod