30 de femei care demonstrează că frumusețea nu ține cont de standarde

În Occident, frumusețea se încadrează în standarde clare și fixe. De obicei, pielea albă, părul blond, ochii albaștri și trăsăturile perfecte sunt cel mai apreciate.
Iar când vine vorba de standardele pentru formele corpului, acestea sunt cât se poate de nerealiste. 

Numeroase organizații se luptă pentru a schimba imaginea nesănătoasă pe care oamenii o au asupra corpului unei femei, impusă de-a lungul timpului de industria modei și de media.

Tot mai multe femei, și în special fete, duc o luptă crâncenă pentru a fi tot mai slabe, dar cu un bust generos și posterior bombat. Sondajele arată că majoritatea adolescentelor se consideră urâte, tocmai pentru că nu se încadrează în șablonele nerealiste de frumusețe.

Nu este de mirare că cererea pentru operații estetice a explodat, iar dietele care promit slăbit rapid sunt extrem de populare, dar și foarte periculoase. 

Dar în afara acestei "bule" cu reguli stricte și uneori aberante, în alte zone ale lumii frumusețea există în continuare în formă pură și naturalețea este cea apreciată.


Femeile cu trăsături deosebite demonstrează că șabloanele occidentale nu celebrează cu adevărat frumusețea oamenilor. Iar diversitatea acestor chipuri ne reamintește că frumusețea nu ține cont de reguli.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod