3 paşi către o piele de nota 10

O piele frumoasă începe cu ce e mai bun de la natură. Deloc surprinzător si cu siguranta stiai, ce se întâmplă în organismul nostru ni se vede pe piele. Sănătoşi sau nu.
O piele frumoasă începe cu ce e mai bun de la natură. Deloc surprinzător si cu siguranta stiai, ce se întâmplă în organismul nostru ni se vede pe piele. Sănătoşi sau nu. Echilibraţi sau nu. Poate de aici şi vorba că ne simţim bine (sau nu...) în pielea noastră. Anemia, bolile cardiace, deshidratarea, bolile renale sau hepatice se văd prin paliditate, uscarea sau culoarea nefirească a pielii. O piele sănătoasă este hrănită prin cantităţi semnificative de oligo-elemente, vitamine şi acizi graşi esenţiali. De asemenea, ultimul loc unde ajung nutrienţii şi vitaminele din corp este pielea, aşa că grija pentru o alimentaţie corectă este cel mai potrivit moment să ne gândim la natură.


Pentru o piele strălucitoare şi elastică, fructele şi legumele dau un răspuns elocvent prin bogăţia lor de apă, vitamina C şi E, betacaroten şi antioxidanţi.

Pentru mai multe detalii despre beneficiile ingredientelor naturale, intra pe www.academianaturii.ro

1. Sănătatea e în mişcare


Beneficiile exerciţiilor fizice sunt greu de ignorat pentru orice femeie care vrea să se simtă bine în propria piele. Am devenit experte în a ne găsi scuze pentru lipsa activităţii fizice din rutina noastră, şi contextele ne ajută aproape de fiecare dată. E mereu prea mult de făcut, prea puţin timp şi, spunem noi, deloc suficientă energie pentru abdomene, flotări sau alte exerciţii pe care le percepem ca obositoare.Cu toate astea, oportunităţi pentru un stil de viaţă sănătos există şi în cazul orelor imposibile, sau agendelor încărcate, piedici pe care desigur că le experimentezi, mai ales când avem atât de mult de câştigat.


Pentru mai multe detalii despre beneficiile miscarii, intra pe www.academianaturii.ro

2. În căutarea echilibrului


Oricare ar fi agenda noastră personală sau profesională, sau obiectivele noastre de lungă şi scurtă durată, se spune că trebuie să găsim echilibrul între diferitele aspecte ale vieţii noastre. Uşor de zis, şi incredibil de greu de obţinut, mai ales că nu există o reţetă de succes pe care s-o putem urma. De obicei, nu ştim cum să ne dozăm eforturile sau cum să selectăm lucrurile de care ne pasă cu adevărat, asta pentru că ne lipseşte un simţ al direcţiei. În aceste condiţii, e natural să ne amintim ce e fundamental pentru noi, pentru a avea mai mult control asupra investiţiilor noastre, atât în ceea ce priveşte timpul cât şi efortul pe care alegem să îl depunem.
Cum ajungem la acest cvasiideal pe care îl numim o viaţă echilibrată? Desigur că nu avem un desfăşurător pe care să-l urmezi cu rigurozitate, însă îţi putem oferi câteva sugestii.

Pentru mai multe detalii, intra pe www.academianaturii.ro

3. Frumuseţea este hidratare


Uităm adesea că suntem 70% apă, şi de aceea nu ne dăm seama cât de uşor e să ne însetăm organismul. Hidratarea este un fenomen complex pe care îl definim ca pe un flux constant de apă din dermă către epidermă, iar cea optimă reflectă echilibrul între apa care se evaporă la suprafaţa pielii şi aceea care provine din straturi mai profunde. Ea este indispensabilă pentru a păstra prospeţimea, supleţea, tonicitatea şi aspectul sănătos al pielii, pentru că o faţă strălucitoare şi un corp catifelat sunt mereu hidratate.


Pentru mai multe detalii despre importanta hidratarii, intra pe www.academianaturii.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tutzi pe 7 Aug 2011, 17:22
    piele

    de unde pot cumpara produse de la lush buffy?

    0
    0

  • miro pe 19 Iul 2011, 22:15
    piele

    o pieele frumoasa incepe cu lush buffy!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod