3 moduri prin care poţi obţine un zâmbet de vedetă

Hair stylistul îţi transformă părul în adevărate opere de artă. Make-up artistul îţi evidenţiază trăsăturile şi îţi crează o imagine de divă. Dar Smile Stylistula - cum îţi poate veni în ajutor?
Hair stylistul îţi transformă părul în adevărate opere de artă. Make-up artistul îţi evidenţiază trăsăturile şi îţi crează o imagine de divă. Dar Smile Stylistul... cum îţi poate veni în ajutor?
 
Ştim că oricât de aranjate am fi, oricât de bine ne-ar arăta părul şi indiferent cât de frumos am fi machiate, o dantură inestetică anulează toate eforturile noastre de a arăta impecabil. 
 
În acest caz, putem lua două decizii: 

1.
Excludem ideea de a ne arăta dantură în public, sau
2. Apelăm la ajutorul Smile Stylistului.
 
Acesta este un specialist în estetică dentară ce are misiunea de a-ţi transforma zâmbetul într-o sursă de încredere şi de inspiraţie. 
 
Spre deosebire de restul medicilor dentişti, stilistul zâmbetului se foloseşte de elemente din zonă de beauty pentru a-ţi crea un zâmbet hollywoodian ce se armonizează cu întreagă ta înfăţişare.
 
Iată 3 proceduri prin care un Smile Stylist îţi poate îmbunătăţi imaginea:
 
1.
Faţetele dentare (Veneers)

 
Aceasta este una dintre cele mai cerute proceduri datorită faptului că transformă total aspectul danturii, fiind foarte uşor de realizat. Nu are efecte negative şi rezultatul este uimitor.
 
2. Albirea dentară
 
Un zâmbet strălucitor atrage privirile celor din jur, oferindu-ţi încredere în tine. Iar pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura aşteptărilor tale, albirea dentară trebuie efectuată sub supravegherea unui specialist în estetică dentară. 
 
De asemenea, pentru ca efectul să fie maxim, alege să-ţi faci albire cu lampa cu plasmă ZOOM, cel mai renumit sistem de albire la nivel mondial.

 
3. Aparatul dentar INCOGNITO
 
De ce se recomandă acest tip de aparat? Deoarece este invizibil din exterior. Astfel, nimeni nu va observa procesul de transformare a zâmbetului, ci doar rezultatul uimitor. Fiind un aparat dentar performant, efectul se va vedea imediat!
 
Urmând modelul american, DENT ESTET a introdus, în premieră în România, conceptul de Smile Stylist. O echipă de stilişti ai zâmbetului te aşteaptă în singurul centru de estetică dentară - Excellence Esthetic Center  - pentru a-ţi înfrumuseţa zâmbetul.

 
Programează-ţi o vizită la Smile Stylist  pentru a vedea cum ai arăta cu un zâmbet perfect sau ce procedură ţi se potriveşte!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • patricia pe 17 Oct 2010, 18:51
    aparat dentar incognito

    buna ziua,imi poate spune cineva cat costa aparatul dentar invizibil la exterior,de la Excellence Esthetic Center si in ce oras se gaseste acest centru?multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod