10 vedete înfrumuseţate cu "Photoshop-ul"

Vedetele de la Hollywood par mult prea frumoase ca să fie reale? Ei bine, nici nu sunt...

De mulţi ani, majoritatea fotografiilor publicate ale vedetelor sunt retuşate şi reparate, astfel încât starurile să arate extraordinar: o piele perfectă, dinţi strălucitori, sâni mai mari, talie mai subţire, zero celulită.


Şocul vine când starurile sunt surprinse de paparazzi în viaţa de zi cu zi, iar defectele lor sunt mai evidente ca niciodată.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Catty pe 5 Nov 2010, 13:22
    .

    vedetele ar trebui sa doarma machiate.. se pare ca vremurile s-au schimbat si se atrage prea multa atentie aspectului fizic, deci daca nu-i frumusete, o facem.

    0
    1

  • adriana pe 5 Nov 2010, 09:42
    respectul de sine

    Dragelor,problema este nu faptul ca multe femei normale aspira la "frumusetea de revista" a vedetelor,nici ca acesta este un subiect mai vechi...Problema este ca multe dintre vedete pretind ca asa sunt ele frumoase,n-au operatii estetice,etc...(sic!)...Mai grav este ca ,daca ele arata asa in particular,inseamna ca de fapt ele nici nu se ingrijesc sa arate bine pentru ele!Si asta spune multe despre auto aprecierea personala!

    2
    0

  • violeta pe 4 Nov 2010, 20:27
    aceleasi poze

    n- articole sunt scrise referitoare la acest aspect, retusarea pozelor. vesnic in oricare articol sunt aceleasi poze.Daca tot vreti sa scrieti ceva, macar pune-ti ceva nou, nu tot articolele astea scoase din dulapul cu vechituri.

    0
    2

  • violeta pe 4 Nov 2010, 20:23
    corina ai dreptate

    asa este...nu suntem multumite de cum aratam datorita revistelor, sunt multe vedete frumoase in poze si la televizor, toate ne dorim sa fim ca ele, dar unele dintre noi aratam mult mai bine ca ele nemachiate.nu sunt rautacioasa , este normal ca orice om sa aiba defecte, chiar si vedetele, dar noi gresim cand le idolatrizam si ne dorim sa fim ca ele.

    2
    0

  • Corina pe 4 Nov 2010, 17:51
    Hm...

    Din pacate, foarte multe femei iau de bune imaginile din reviste si se simt frustrate ca nu arata la fel ca vedetele, cand, de fapt, daca iei o femeie normala, o machiezi si ii editezi pozele, arata la fel sau chiar mai bine.

    2
    0

  • baby pe 4 Nov 2010, 15:48
    incredibil

    deci cei care au scris articolul chiar nu au ce face acasa.daca pe marte inka nu a ajuns stirea sa stiti ca si vedetele sunt oamenii si e normal sa aiba defecte

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod