Delicii de iarna

Temperaturile scazute si vremea urata iti pun in pericol frumusetea si starea de spirit. Daca vrei ca iarna sa nu lase urme asupra frumusetii tale, ingrijeste-te corespunzator. Am facut pentru tine o selectie de produse care te vor ajuta sa treci cu bine peste sezonul rece.

Cum mainile si fata sunt zonele cele mai afectate de gerul iernii, Korres iti propune o crema de maini cu miere de lamaita adevarata pentru maini crapate prin uscare. Mierea, un agent natural de hidratare, ajuta la mentinerea nivelului ideal de hidratare a pielii, oferind in acelasi timp hranire intensa si elasticitate pielii foarte uscate. Vitaminele B8 si B5 cu proprietati de intarire a keratinei intensifica elasticitatea si intaresc unghiile predispuse la exfoliere. Crema costa 50 lei.

Daca te confrunti cu neplacuta problema a tenului gras chiar si iarna, solutia vine tot de la Korres. Alege o crema pentru hidratare delicata pentru ten gras cu imperfectiuni care contine agenti activi naturali care ajuta la reducerea formarii imperfectiunilor si previn imbacsirea porilor. Agentul activ specializat, obtinut din scortisoara in combinatie cu extract de in, regleaza secretia de sebum, echilibr
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod