Cum să-ţi faci un portret reuşit pentru profilul de Facebook

Profilul tău de Facebook găzduieşte întreaga ta activitate din ultimii ani, de la realizări profesionale şi împliniri personale. Fiind atât de pestriţ, nu te-ai aştepta ca poza principală pe care o ataşezi profilului să fie atât de importantă!
Şi totuşi, dacă vrei să transmiţi mesajul corect cunoscuţilor şi necunoscuţilor care îţi accesează pagina, ar trebui să ştii cum să îţi alegi imaginea potrivită pentru profilul de Facebook.

De ce este atât de importantă fotografia de profil?


Este foarte posibil ca Facebook să nu fie singurul site de socializare unde ai un cont. Twitter, LinkedIn, Instagram sunt alte variante, extrem de populare şi ele. Dar, dacă te întrebi care este cel mai de succes şi accesat site de acest tip, Facebook rămâne regele.

Iar toate acestea înseamnă, automat, că informaţiile, inclusiv imaginea de profil, pe care le treci aici ajung sub ochii unui număr deloc mic de oameni, de la aceia cu care nu vei schimba o vorbă niciodată până la profesionişti care ţi-ar putea schimba cursul carierei.

Aşadar, deşi poate că postezi pe Facebook şi o mulţime de înformaţii care nu au legătură cu viaţa ta profesională, profilul îţi poate influenţa cariera - şi probabil o şi face - mai mult decât crezi.
Fapt care determină importanţa alegerii unei fotografii de profil cât mai reuşite - şi a gestionării atente a întregului cont, în acelaşi timp.

Acestea fiind spuse, ce anume ar trebui să ai în vedere când îţi alegi fotografia pentru profilul de Facebook? Iată câteva idei orientative:
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod