Cum să porți inele care au cristale Swarovski în fiecare zi: 5 soluții pentru orice situație

Nu există momente nepotrivite pentru a-ți completa look-ul cu ajutorul inelelor care au cristale Swarovski, dar trebuie să respecți recomandările specialiștilor pentru a le menține strălucirea și a te încadra în regulile de etichetă.
Poate ți se pare că aceste cristale sunt fragile și că trebuie să le porți rar pentru a le menține strălucirea, dar nu ai de ce să renunți la bijuteriile tale preferate. Dacă adaptezi stilul inelului la contextul în care te afli cristalele Swarovski vor completa manichiura și întreaga ținută pe care ai ales-o. Stilul adecvat și alegerea atentă a dimensiunii cristalelor te vor ajuta să arăți minunat în orice moment al zilei.

 
Iată cum poți purta inelele care au cristale Swarovski în fiecare zi:

 
1. Dacă ești acasă

Deși cristalele Swarovski sunt cunoscute mai mult datorită inelelor oversize purtate în cadrul cocteilurilor nu este deloc practic să alegi această variantă acasă. Optează pentru inele mai simple, care au o strălucire aparte, dar rămân discrete în timp ce-ți petreci timpul în mod confortabil.
Inelele realizate din paladiu sau argint placat cu aur sunt mai rezistente la acțiuni repetitive, dar cristalele trebuie ferite de contactul frecvent cu apa.
Te poți spăla pe mâini dacă porți un inel cu un cristal transparent, dar dacă are mai multe nuanțe de cristale este indicat să scoți inelul când te speli. În cazul în care ți se pare că inelul nu mai are aceeași strălucire îl poți clăti cu apă călduță, apoi îl vei tampona imediat cu o cârpă moale. Evită soluțiile speciale pentru curățarea bijuteriilor pentru că pot deteriora cristalele.

 
2. Dacă ești la birou

Deși regulile aplicate la birou s-au schimbat foarte mult de-a lungul timpului, devenind din ce în ce mai flexibile, încă există companii în care nu este indicat să porți inele care au cristale Swarovski de dimensiuni mari. Alege un inel rafinat, discret, cu mai multe cristale albe sau negre, preferabil încadrate pe aur roz.
Un astfel de inel se va potrivi atât în cadrul ședințelor formale, cât și în timp ce lucrezi la diferite proiecte alături de colegii tăi, dându-ți un aer sofisticat, fără să dea impresia de extravaganță. De asemenea, se va potrivi și în cadrul petrecerilor formale, cu o rochie neagră clasică sau chiar cu jeanși, în timpul weekendului.

 
3. Dacă ești pe drum

Chiar dacă vei fi tentată să împachetezi bijuteriile valoroase în valiză atunci când mergi în vacanță sau ești în deplasare, cea mai utilă soluție rămâne să alegi inele care nu atrag atenția în mod excesiv. Potrivit experților, este foarte chic să optezi pentru un inel care imită forma ochiului, cu un cristal mai mare în centru asemenea irisului, înconjurat de cristale mai mici. Acest simbol reprezintă un talisman care aduce noroc în timpul călătoriilor și îți va da un aer glamour-bohemian.

 
4. Dacă ești pe plajă

Poți purta inele care au cristale Swarovski chiar și pe plajă? Dacă nu construiești tot timpul castele de nisip și nici nu faci surf toată ziua cu siguranță da. Lumina solară nu va deteriora cristalele Swarovski, ci fațetele lor sunt create pentru a străluci intens chiar sub razele ultraviolete.
Poți purta un inel supradimensionat tip cocteil, costumul tău de baie favorit și o pălărie elegantă pentru a te face remarcată la malul mării sau la piscină. 
Nu uita, însă, că nisipul poate afecta cristalele, așa că scoate-ți inelul când mergi să înoți sau dacă te joci pe plajă. Cu cât piatra are dimensiuni mai mari, cu atât îți va fi mai ușor să găsești inelul în geanta de plajă după aceea.

 
5. Dacă este o ocazie specială

Petrecerile organizate seara, zilele de naștere sau evenimentele mondene sunt ideale pentru a-ți armoniza ținuta cu un inel care are cristale Swarovski și un design cu totul aparte. Alege modele inspirate din natură, de exemplu florile, albinele, șerpii, vulpile, iedera sau cele care amintesc de vița de vie sau de iasomie. Fii atentă dacă porți mătase ori cașmir pentru că se pot agăța ușor în acest tip de inel-fantezie.
Scoate-ți inelul de fiecare dată când te speli pe mâini.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod