Vrei sa afli secretele de beauty ale Antoniei? Cosmeticele ei preferate au preturi promotionale la AVON

De Beauty Fridays Antonia impartaseste cu tine cateva dintre secretele din spatele frumusetii ei. Afla care sunt cosmeticele ei preferate, ce produse o ajuta sa arate mereu impecabil si vezi ofertele speciale AVON pana pe 31 noiembrie 2015.

Vrei sa vezi alegerile unei vedete de Beauty Fridays?  Intra pe site-ul www.avon.ro si comanda cosmeticele preferate de Antonia. Tu stabilesti pragurile de pret, iar ea iti va spune care sunt produsele ei favorite din fiecare categorie.

Un prim prag si in acelasi timp cel mai mic pret este de doar 7,99 RON, iar ultimul prag este de 69 RON. Tu alegi bugetul dorit dintre cele patru disponibile: intre 7,99 si 14,99 RON, intre 15,99 si 34,99 RON, intre 35,99 si 44,99 RON si peste 55 RON. Odata ce ai ales pragurile, nu-ti ramane decat sa vezi sugestiile Antoniei si sa alegi produsele pe care ti le doresti.

In sectiunea Beauty Fridays de pe site-ul www.avon.ro vei gasi produse din toate categoriile: parfumuri, machiaj, ingrijire corp, ingrijire ten si fashion. Ai parte de cele mai mici preturi din an, atat la produse care tin de machiaj, cat si la accesorii din categoria fashion.

Cosmeticele AVON si-au castigat de-a lungul timpului un loc important in inimile romancelor si noi vrem sa le rasplatim asa cum merita. In noiembrie, nu ai doar Beauty Fridays, ci si trei promo codes. Prin aceste coduri promotionale AVON te rasplateste cu un cadou in functie de valoarea comenzii tale.

Codul 100AVON poate fi inserat odata ce ai comandat produse in valoare de 100 RON si vine cu un cadou - o masca de fata Planet SPA cu ulei de masline de 75 de ml. BEAUTY 150, codul aferent unei comenzi in valoare de 150 RON, inseamna un bonus reprezentat de o mini-apa de parfum Incandessence, un spray parfumat Incandessence si o punga pentru cadou. Odata ce ai comandat produse in valoare de 250 RON, poti folosi codul BEAUTY250 si vei primi cadou setul de mini-apa de parfum, spray Incandessence si punga de cadou si o esarfa Ecosez.

Poti utiliza aceste coduri promotionale pana pe 30 noiembrie 2015, iar pentru a intra in posesia cadourilor va trebui sa le inserezi online, inainte de a finaliza comanda. Poti folosi un cod o singura data, iar o comanda nu poate contine decat un singur astfel de cod. Le poti utiliza atunci cand comanzi produse din orice categorie si sectiune, insa pentru avantaje mai mari, iti recomandam sa le folosesti la produsele din sectiunea Beauty Fridays. In acest fel profiti si de reduceri, dar si de cadourile promotionale!


Pana pe 30 noiembrie, pe pagina de Facebook AVON vei afla cat timp mai ai la dispozitie pentru e profita de ofertele speciale de Beauty Friday. Facem un update real pe stocurile ofertelor, astfel incat tu sa fii in permanenta la curent cu toate informatiile de care ai nevoie.
Sarbatoreste Beauty Fridays toata saptamana alaturi de AVON si Antonia comandand produsele tale preferate la cele mai mici preturi din an. Poate iti cumperi un parfum nou sau rujul acela pe care ti-l doreai de ceva vreme.

Grabeste-te, pentru ca asa preturi nu mai pupi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod