Vara aceasta, noile creme Sun Renaissance iti ofera toata protectia de care ai nevoie!

Sun Wave Pharma, lider in producerea de suplimente naturale, vine vara aceasta in intampinarea iubitorilor de soare cu un produs inovator, inspirat din natura, Lotiunea cu factor de protectie solaraSPF40 Sun Renaissance.

Pe langa efectele benefice pe care soarele le are asupra organismului, este important sa cunoastem si sa intelegem riscurile pe care ni le asumam atunci cand ne expunem radiatiilor solare. Studiile arata ca radiatiile ultraviolete si expunerea pe termen lung la soare, fara luarea unor masuri de protectie, sunt principalii factori care ducla iritarea pielii si pot avea efecte nocive asupra acesteia.

Tot studiile trag un semnal de alarma asupra numarului mare de cazuri de cancer de piele corelat cu expunerea la radiatiile solare.

Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40Sun Renaissance asigura protectie ridicata impotriva arsurilor solare, previne imbatranirea prematura a pielii si scade riscul alergiilor solare. Produsul este testat dermatologic, non acneic, fara parfum, parabeni si coloranti artificiali.



Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance, este un produs natural ce poate fi folosit atat pentru fata, cat si pentru corp, atat de catre adulti, cat si de catre copii incepand cu varsta de 2 ani.Lotiunea are in compozitie:

·         extract de Withania somnifera

·         extract de Henna (Lawsonia inermis)

·         extract de Terminalia arjuna

Atat Withania somnifera, cat si extractul de Henna, sunt plante des folosite in medicina indiana, remarcandu-se prin proprietatile antimicrobiene, analgezice, antiinflamatorii,avand atat proprietati antioxidante cat si capacitatea de a elimina radicalii liberi.

La fel de uzitat in medicina indiana este si Extractul de Terminalia Arjuna, recunoscut pentru proprietatile sale racoritoare, astringente, tonice si de imbunatatire a circulatiei sangvine. Aceste trei ingrediente din compozitia lotiuniicu factor de protectie solara SPF40de la Sun Renaissance, dau garantia unui produs hidratant si hranitor,o sursa 100% naturala de energie pentru piele pe timpul verii.

Un alt produs vedeta in sezonul de vara din gama Sun Renaissance – Herbal CosmeticsesteCrema tonica pentru ingrijirea calcaielor. Indiferent daca sunt expuse sau nu la soare, calcaiele au si ele nevoie de hidratare. Soarele si nisipul fierbinte sunt principalii dusmani ai pielii calcaielor. Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor are in compozitie extract de Calotropis procera, extract de Berberis aristata, extract de Holostemma ada-kodien, extract de Rubia cordifolia, extract de Saxifraga granulata si extract de schinduf (Trigonella foenum-graecum), plante ce ofera pielii calcaielor confort sporit, fara iritatii sau bataturi.

Cele doua produse fac parte din gama de produse naturale dedicate ingrijirii de la Sun Renaissance - Herbal Cosmetics.
Gama Sun Renaissance - Herbal Cosmetics cuprinde 9 produse de ingijire: Lotiune Demachianta, Lotiune Tonica, Lotiune Hidratanta, Crema de Fata, Gel Anti-Cearcan, Scrub de Fata, Masca de Fata si cele doua produse de sezon, Crema tonica pentru ingrijirea calcaielor si lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 - toate inspirate din natura!



Sun Wave Pharma, este lider pe piata medicinei naturale romanesti, oferind tratamente naturale ce acopera o mare varietate de arii terapeutice: Gastroenterologie, Obstetrica si Ginecologie, Urologie, Cardiologie, Diabetologie, Endocrinologie, Neurologie, Psihiatrie, Dermatologie, Pediatrie si Neonatologie, prin 7 Divizii strategice ce au acoperire in intreaga Romanie.Sun Wave Pharma a fost fondata de Yogish Agarwal, cu peste 23 de ani de experienta internationala farmaceutica, avand operatiuni in Romania, Polonia si Moldova.
Produsele Sun Wave Pharma se comercializeaza atat in farmacii, cat si in magazinul online www.doctorulverde.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod