Unghiile vitraliu, un trend interesant pentru manichiuri originale

Pentru zilele în care nu mai știi ce manichiură să alegi, unghiile vitraliu sunt alegerea ideală.
Așa cum le spune și denumirea, acestea sunt inspirate de modelele de tip mozaic și de ferestrele vitraliu realizate din bucățele de sticlă colorată. Este un stil interesant și original, putând fi realizat într-o combinație infinită de culori și modele. 

Pentru că va trebui să trasezi linii fine și să realizezi forme geometrice minuscule pe unghiile tale, pe care apoi să le colorezi individual într-o altă culoare, nu este deloc simplu să-ți faci o manichiură de tip vitraliu.
Din fericire, există șablone care îți permit să faci rapid o astfel de manichiură complicată.

De asemenea, unghiile gel sau acryl pot fi colorate astfel, fiind opțiunea perfectă. Tot ce trebuie să faci este să-i arăți manichiuristei tale modelul ales și sigur va reuși să-l reproducă folosind ustensile profesionale.

Tocmai pentru că nu sunt ușor de obținut, unghiile vitraliu sunt atât de dorite și apreciate. Dacă le vei realiza pe unghiile din gel, te vei bucura mult mai mult timp de modelul tău complicat de desen, decât dacă optezi pentru oja clasică.

Descoperă câteva stiluri deosebite de unghii vitraliu:
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod