Unghiile opal, noua manichiură în trend pe Instagram. 20 de idei

Specialiștii în nail art sunt permanent în căutarea unor noi idei interesante de manichiuri, iar cel mai nou trend este cel al unghiilor opal.
Cu un efect multicolor dat de irizațiile unor particule strălucitoare, manichiura opal are un aspect prețios, imitând piatra prețioasă cu același nume. A fost creată prima dată de nail artistul britanic Isabel May, care este YouTuber și nail artist urmărit de mii de useri pe rețelele de socializare. Noul design a fost creat accidental, în timp ce Isabel încerca diferite combinații de produse, fără să știe ce va obține. 

„Îmi place textura și încercam diferite produse, pe care le aplicam unele peste celelalte pentru a crea diferite efecte”, a declarat specialista pentru Popsugar.
Astfel a obținut efectul interesant de opal, care a devenit rapid foarte popular pe contul său de Instagram și apoi în rândul clientelor sale, fiind apoi imitat și de alți manichiuriști și nail artiști.

Procesul de a obține manichiura opal este mai puțin complicat decât pare, dar asta nu înseamnă că este ușor de obținut acasă. „Modelul este obținut prin aplicarea un strat de gel colorat ca bază, apoi aplicarea a doua folii diferite pentru a obține efectul de irizații ce amintește de aspectul scoicilor”, a explicat Isabel May. 

Folia pentru unghii este o variantă perfectă pentru a obține diferite efecte pe unghii, care nu pot fi create prin desenare.
De asemenea, foliile pot fi aplicate și pe ojă, ceea ce înseamnă că poți experimente modele noi acasă.

Din moment ce nail artiștii folosesc produse profesionale pe bază de gel, este dificil să recreezi acest look singură. Cea mai sigură metodă de a avea o manichiură opal perfectă este să apelezi la un specialist.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod