Unghiile false, o solutie de urgenta

Muncesti foarte mult, ai o lipsa mare de calciu, ai prostul obicei de a-ti roade unghiile... Toate acestea sunt o parte dintre cauzele care te impiedica
Muncesti foarte mult, ai o lipsa mare de calciu, ai prostul obicei de a-ti roade unghiile... Toate acestea sunt o parte dintre cauzele care te impiedica sa ai o manichiura frumoasa. Asa cum se stie, cartea de vizita a unei persoane o reprezinta unghiile. Daca acestea sunt ingrijite, stii, cu certitudine, ca stai de vorba cu un om care se preocupa de aspectul sau. Din contra insa, daca intalnesti o persoana care are mainile neingrijite, te gandesti ca aceasta nu acorda o mare importanta felului in care arata.

Daca din varii motive nu poti avea o manichiura de invidiat, cu unghii lungi si sanatoase, poti apela oricand la unghiile false. Atunci cand au aparut pe piata, aceste materiale au dat nastere multor critici, printre care si faptul ca aplicarea lor poate dauna unghiei naturale.

Adevarul este ca nu protejeaza unghia facand-o mai puternica, insa, daca sunt aplicate si ingrijite corect, se pot diminua riscurile.
Specialistii afirma ca folosirea unghiilor false este un proces asemanator cu cel al vopsirii parului. Din moment ce ai apelat la ele o data, trebuie sa continui.

Acest gen de manichiura poate fi pictata in orice fel, pe ea pot fi aplicate inele sau pearcing-uri, avand o rezistenta foarte buna. Fie ca te hotarasti sa le folosesti ocazional, fie ca o faci pentru o perioada mai lunga de timp, acest gen de manichiura cu siguranta nu-ti va face surprize neplacute. Bineinteles, daca o aplici corespunzator.

Este indicat ca atunci cand vrei sa faci o alegere de acest gen, sa apelezi la ajutorul unui profesionist. In saloanele de cosmetica exista cele mai bune materiale adezive, potrivite pentru fiecare tip de unghie si pentru fiecare tip de manichiura. Pentru a mentine o astfel de manichiura, trebuie sa mergi la salon o data la doua-trei saptamani, pentru a le rearanja. Ce este foarte bine este ca oja rezista mult mai mult pe o astfel de suprafata, spre deosebire de unghiile naturale.

Tipuri de unghii false

Pentru a face o alegere inteleapta, este bine sa stii care sunt tipurile de unghii false disponibile in acest moment.

Unghii din acril

Acestea sunt cele mai rezistente tipuri de unghii false.
Asa cum aminteam si mai sus, daca nu sunt aplicate corespunzator, pot avea un aspect ieftin si nenatural. De aceea, este indicat sa apelezi la ajutorul unui profesionist. Trebuie refacute la fiecare doua-trei saptamani, iar daca, din intamplare, s-au dezlipit si a patruns apa intre unghia naturala si cea aplicata, este obligatoriu sa fie inlaturate.

Unghii din matase, panza de in sau fibre

Bucati de matase, lana sau fibre sunt supuse unui proces de tehnologizare si tratate cu un anumit adeziv, pana sa se ajunga la unghia falsa. Sunt mult mai flexibile decat alte produse de acelasi gen, dar nu sunt potrivite pentru cele care au o viata agitata, deoarece se pot rupe foarte usor. De asemenea, nu au un aspect transparent, si, de aceea, se observa foarte usor ca sunt artificiale.

Unghii din gel

Candva, unghiile false se faceau dintr-o pudra de portelan folosit in stomatologie. Dupa ce erau aplicate, erau supuse unui tratament cu ultraviolete.
Acestea sunt mai putin rezistente, deci nu sunt recomandate celor care folosesc foarte mult tastatura calculatorului.

Daca alegi sa-ti faci o astfel de manichiura acasa, iata care sunt pasii de urmat:

Ai grija ca unghiile tale sa fie perfect curate. Indeparteaza cuticulele si urmele de oja. Scurteaza-ti cat mai mult unghiile naturale, pentru a evita ruperea lor de catre cele pe care vrei sa ti le "montezi";
In continuare, aplica o pelicula subtire de adeziv si fixeaza noua unghie. Aici ai mare grija: tine cont de marimea unghiei naturale, astfel ca cea artificiala sa se plieze perfect pe ea. Daca acest lucru nu este posibil, ajusteaz-o pe cea din urma;
Dupa ce au fost aplicate, alege o forma si o marime pentru noile unghii. Daca le folosesti pentru prima data, este indicat sa fie mai scurte, astfel iti va fi mai usor sa te obisnuiesti si nu te vei rani;
Ultima etapa este aceea de a aplica pe suprafata unghiilor false, combinatie de acril si pudra acrilica care se gaseste in set;
In final, vopsestele sau picteaza-le, in functie de ce anume iti doresti.

Atata vreme cat ai o astfel de manichiura, trebuie sa tii seama de niste norme de ingrijire.
Foloseste in fiecare zi uleiul special pe care il gasesti in set, de asemenea, incearca sa iti feresti unghiile cat mai mult de accidente, poarta manusi in timpul treburilor din gospodarie, incearca sa faci in asa fel incat unghiile sa nu intre in contact cu substante chimice. Foarte important: daca esti fumatoare, ai grija sa nu le arzi.
 

Comentariile 201-250 din 252

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorina pe 3 Oct 2008, 13:26
    unghii false

    buna fetelor....din intamplare azi am citit despre comentarile facute la adresa unghilor false.....va pot spune din experienta pe care o am de 16 ani de munca si 9 ani de cand sunt tehnician pe unghii false...ca intradevar daca nu sunt aplicate corect strica unghia naturala....DAR NU UNGHIA FALSA STRICA UNGHIA NATURALA!!!!!!!!!!! din pacate cu riscul de a prim `complimente `din partea `colegelor` am sa incerc sa va explic cea ce strica cu adevarat unghia naturala.....PILIREA SAU CUM O NUMESC EU IN TERMENI TEHNICI..ADERENTA.INAINTE DE ALICAREA TIPSULUI SAU A CONSTRUCTIEI....SE FACE O ADERENTA PE UNGHIA NATURALA,ADICA SE PILESTE UNGHIA,(SUPRAFATA UNGHIEI NATURALE).UNGHIA NATURALA ESTE FORMATA DIN 3 STRATURI DE CHERATINA...CEL MAI IMPORTANT SI CEL CARE DA REZISTENTA UNGHIEI ESTE PRIMUL STRAT,ADICA CEL PE CARE SE FACE ADERENTA (PILIREA).ASA CA SCUMPELE MELE DACA ACEASTA ADERENTA SE FACE INTR-UN RITM DUR STRATUL DE CHERATINA ESTE DISRUS DUCAND LA APARITIA MULTOR PROBLEME! DIN PACATE SUNT F MULTE DE SPUS....DAR TIMPUL MA PRESEAZA....VA PUPICESC SI INCA CEVA.....INCERCATI SA ALEGETI UN TEHNICIAN CARE INTRADEVAR STIE SA VA EXPLICE CU ADEVARAT CEA CE INSEAMNA APLICAREA UNGHILOR FALSE! ESTE O ADEVARATA ARTA.. www.uniquenails.ro

    0
    0

  • lucia pe 24 Sep 2008, 22:00
    unghii din gel

    Salut,fetelor!Va scriu din Italia unde lucrez cu produse pentru unghii si va pot spune ca nu este necesar sa mergeti la un centru estetic sa va faceti unghiile.Aici in Italia majoritatea fetelor si le fac singure ,si mai mult, e si o modalitate de a face bani in privat avand in vedere ca saloanele au niste preturi enorme.E u lucrez si in privat si castig foarte bine.

    0
    0

  • diana pe 13 Sep 2008, 00:08
    pt andrac

    imi potzi spune si mie unde iti pui unghiile in Brasov? se apropie nunta mea si as vrea sa incerc si eu treaba asta cu unghiile false.oricum nu am alta solutie:)

    0
    0

  • Luci pe 17 Aug 2008, 12:49
    Imi rod unghiile!

    Hello! Sunt baiat,am 18 ani si va intrebati ce caut eu aici.Pai caut niste raspunsuri.De cand ma stiu imi rod unghiile,si pielita de langa ele,incat de multe ori imi da sangele si acum am degetele deformate...Si sunt foarte urate,mi-e rusine sa arata degetele cuiva,iar de fiecare daca cand stau de vorba cu cineva,am tendinta sa-mi ascund mainile.Cum as putea sa renunt la acesta manie tampita de a-mi roade unghiile? Va rog..cine a trecut prin asa ceva.. sa-mi scrie pe adresa Luccy_LOVE_Music@yahoo.com si sa-mi spuna cum a reusit.Va rog mult!

    0
    1

  • CIKYTA pe 5 Aug 2008, 03:00
    se poate...

    Am unghii naturale de un centimetru si toate prietenele mele ma critica cand le tai.....si sa le fac si lor pe plac mi-am facut curs de aplicare a unghilor false si acum toata lumea e fericita.........si sincer se poate sa-ti mentii unghile naturale lungi si este si posibil sa aplici unghii false....SE POATE

    0
    0

  • andrac pe 7 Iul 2008, 16:44
    unghiute

    hello! am descoperit unghiile false acum cativa ani si de atunci mai mereu imi pun.nu am avut never vreo problema, din contra sunt super multumita, pot face orice spal, gatesc, fac curatenie, ORICE.De pus mi le pun in brasov la cea mai buna manichiurista pe care am intalnit-o.In bucuresti am avut numai experiente neplacute la perfect nails unde mi-au facut santuri rosii in unghia naturala, cu polizorul...plus ca unghiile erau mega badarane ...nu este o fitza..e vorba de eleganta, bun gust.conteaza mult la cine mergeti sa vi le aplice.succes!

    0
    0

  • andra pe 3 Iul 2008, 01:07
    am si eu

    buna eu ....am unghii din gel de 3 ani sunt perfecte odata m-aoprit o tipa pe strada....si m-a intrebat "nu tii se rup.." eu insa i-am raspuns.."o singura data inviata mea ...de cand le am... in usa de lla masina si nu s-a rupt doar s-a strambat...poate ca unii le considera fiteee ...............dar eu .va sfatuiesc sa le folositi

    0
    0

  • marcela pe 1 Iul 2008, 20:49
    salut

    as vrea sa intreb unde as putea face un curs in sibiu pt manichiura pedichiura

    0
    0

  • ruxi pe 30 Iun 2008, 12:29
    saloane bucuresti

    Buna fetelor sunt noua pe aici si ma intresaza mult subiectul deoarece am si eu o problema:unghiile imi cresc destul de greu si cand reusesc perormanta la rup.k nu poti sta fara sa faci nmk !ma tenteaza si pe mine sa imi pun unghii false insa nu stiu unde ar fi mai bine sa merg si sa faca treaba buna si preturi care sa nu fie ridicate.eu sunt din bucuresti.va rog astept urgent raspunsuri

    0
    0

  • ClarYssa pe 25 Iun 2008, 22:01
    sunt manichiurista

    Sunt manichiurista dar nu sunt adepta unghiilor false,prefer unghiile mele.Imi plac si unghiile cu gel dar nu toate formele,imi plac doar cele care au forma naturala.Am vazut la o clienta unghii cu gel si ascutite...alea nu se mai numesc unghii ci ghiare.Parerea mea:mai bine asteptam sa ne creasca noua unghiile,le tratam,le ingrijim si le mentinem.Nu e greu deloc;)

    1
    0

  • nico pe 4 Iun 2008, 18:10
    Recomandare

    Draga Irina, ar trebui sa ai mai mare incredere intr-o tehniciana de la salon decat intr-o persoana care face acest lucru in timpul liber. In primul rand instrumentele folosite trebuiesc sterilizate si ma indoiesc profund ca va veni acasa cu tot cu sterilizator, polizor, lampa uv si tot ce mai presupune o manichiura profesionista. Pretul pentru unghiile din gel, cel putin la salonul la care merg eu este de 110 ron iar intretinerea ce se vface la 2-3 saptamani este de 55 ron.

    0
    0

  • Brighi pe 29 Mai 2008, 22:48
    Unghii invelite in matase?

    Am si eu o intrebare,cat costa sa iti pui unghii false invelite in matase?Chiar nu gasesc un raspuns concret pe interenet si o imagine care sa fie calumea?...ra_brighi este id`u meu daca considerati ca ma puteti lamuri va astept ! Multumesc.

    0
    0

  • irina pe 24 Mai 2008, 09:38
    unghii false

    Buna fetelor ! Nu cunoasteti nici o tehniciana buna pe care sa o puteti recomanda eventual si cu niste date de contact si o lista de preturi ? Ma tot bate gandul sa incerc si eu unghile false numai ca nu am incredere in fetele de la salon .si nu vreau nici sa ma duca la mai mult de 150 ron. astept rapsunsul vostru :*

    0
    0

  • vlad madalina pe 19 Mai 2008, 19:40
    prestare serviciu

    efectuez manichiura-pedichiura,unghii false la domiciliu in ploiesti.tel 0724583157

    1
    0

  • vlad madalina pe 19 Mai 2008, 19:37
    manichiura-ped la domiciliu

    manichiura-pediciura ,unghii false (portelan)la domiciliu,pictura pe unghii

    0
    0

  • juli pe 18 Mai 2008, 15:18
    unghii false

    Are mare dreptate Laura.Eu am o tehniciana care vine acasa si-mi pune unghiile. e super si , vorba aia, mi le pun de 4 ani la ea, si nu m-as duce la salon pentru nimic in lume, mai ales ca si pretul e mai mic. Si-mi convine de minune. Si ma si tin fetelor. Nu mi s-a rupt niciodata nici una.Ce mai le pune ca lumea.

    0
    0

  • denisa pe 10 Mai 2008, 23:33
    buna

    ma si eu o problema si as dori un sfat..mi se exfolieaza unghiile si am picatele pe ele albe si ma streseaza lucrul asta..imi puteti spune ce as putea folosi sa am unghiile frumoase si ce tratament sa fak???

    0
    0

  • Nico pe 10 Mai 2008, 22:07
    recomandare

    dragelor, va recomand cu placere sa mergeti la Paris Estetic (zona Unirea) www.paris-estetic.ro Salonul este foarte tare si fetele sunt super profesioniste. Pupici

    0
    0

  • laura pe 7 Mai 2008, 14:52
    Eu pun fac constructie din acryl....raspunsuri pentru voi

    fetelor am citit ce ati scris si parerea mea este urmatoarea: 1.sa iti pui singura acasa unghii false este o greseala in primul rand iti trebuie experienta si sa cunosti foarte bine pasii de aplicare a acrylului. 2.kit-urile de aplicare sunt in jur de 850-1000 ron cele bune 3.unghiile din acryl care sunt fara tips sunt cele mai bune sunt rezistente nu mananca unghia si au un aspect foarte natural. 4. intretinerea se face cam la 3 saptamani 5. nu am avut pana acum probleme gen lifting al unghiei dar daca vi se intampla asa ceva adik daca de desprinde unghia falsa de cea naturala sfatul meu e sa cautati o alta manichiurista care cunoaste intr-adevar tehnica. 6. unghiile false trebuiesc si ele intretinute de voi acasa cu aplicarea unui ulei de cuticule odata la 4-5 zile. 7. nu vreau sa supar pe nimeni dar ati zis careva ca v-ati facut unghiile la salon, sincer parerea mea e sa gasiti un tehnician care sa va faca unghiile acasa decat la salon.intr-adevar e mai ieftin dar si de mai proasta calitate deoarece ele va pun tipsurile cu lipici care va mananca unghia si vi le fac in asa fel incat la cel mult 1 saptamana jumate sa va duceti acolo.interesul lor e sa veniti cat mai des.plus ca avand in vedere ca este un salon au cliente mai multe si niciodata nu se vor ocupa de voi cum ar trebuii cu adevarat din cauza ca banu merge nu calitatea. aaa.....scuze am constatat ca am vb cam mult oricum astea sunt sfaturile mele pentru voi din punctul de vedere al unei persoane care se ocupa cu asa ceva.daca aveti careva intrebari va ajut cu cea mai mare placere fetelor.ma gasiti pe id-ul meu de mess maxim_simonalaura.multi pupici

    0
    0

  • LArisa pe 29 Apr 2008, 23:47
    unghii urate

    Era o fata aici (gaby) care spunea ca isi roade unghiile cand este emotionata sau nervoasa,exact aceasi problema am shi eu............si eu am tot 13 ani shi ma confrunt cu aceeasi problema,sunt disperata shi nu mai stiu ce sa fac.........daca ma puteti ajuta id meu: micutza_larisa2008

    0
    0

  • Andreea pe 29 Apr 2008, 21:21
    Mi-am pus Unghii false

    Marcela, am intrat pe trendyzone.ro si m-am programat. Intradevar fata care mi le-a pus s-a miscat bine (o cheama Laura) iar pretul este chiar cel mai mic din zona Stefan cel Mare. Merci mult pentru sfat.

    0
    0

  • doina pe 28 Apr 2008, 19:48
    unghii....false

    mi-am pus acum 3 luni unghii false la perfect nails....nu se compara cu cele naturale..!!! ...desi am unghii destul de frumusele...false sunt superbe...mainile par mult mai subtiri....si nu tre sa mai ai grija de unghii..decat la 3 saptamani..tot la salon...RECOMAND CU PLACERE....

    0
    0

  • amalia pe 13 Apr 2008, 22:51
    rosul unghiilor

    stiu ca pentru ca sa scapi de obiceiul asta trebuie sa te dai cu o substanta, amara tare ce- drept, dar cand te bate gandul sa rozi iti cam taie cheful. stiu camamele mai dau copii cu substanta asta ca sa nu mai suga degetul si sa-si roada unghiile. intreb exact cum se numeste si iti transmit. spor la crescut unghii frumoase si mai lasati fetelor rosul ca nu e sexy deloc.iar daca va apuca nervii, luati o suvita de par si invartiti-o pana nu mai puteti.dar, cu conditia ca unghiile sa va fie amare rau.

    0
    0

  • Cristiana pe 12 Apr 2008, 12:46
    :(

    va rog sa`mi scrieti pe mail -> cristiana7890@yahoo.com ce as putea sa fac in legatura cu ce am postat mai inainte. Va multumesc mult.

    0
    0

  • Cristiana pe 12 Apr 2008, 12:44
    Stau prost la capitolul "unghii"

    Imi rod unghiile tot timpul. Mi le`am lasat vreo 2 saptamani sa creasca (prima data dupa 10 ani :| )pana acum cateva zile cand am inceput sa le rod din nou. Am avut niste probleme zilele astea si eram foarte stresata, la scoala in ore cand ma plictisesc tot cu unghiile in gura sunt :(( Spuneti`mi va rog ce as putea sa fac sa scap de mania asta :((

    0
    0

  • juli pe 6 Apr 2008, 19:43
    unghii

    salut bia. am fost si eu la tipa care face acasa. i-am recunoscut numarul de telefon.eu ma duc des la ea pt manichiura simpla, ca e foarte ieftina si buna si sta si le bibileste (10 lei).Am fost si mi-am pus o data si unghii false si am fost super multumita. dar mai degraba sunt adepta unghiilor naturale si a manichiurei french, pe care o face pe unghia naturala la fel de bine ca pe cea falsa. Asa ca spor la manichiurit fetelor! P.S. tipa e specialista si la machiaj. e super tare daca nu stiati, si are un portofoliu traznet.acum isi face site.daca aflu mai multe va spun.pupici

    0
    0

  • bia pe 6 Apr 2008, 19:35
    unghii false la domiciliu

    stiu pe cineva care pune unghii false la domiciliu, asta daca sunteti din bacau.Eu mi-am pus pe la Craciun ca sa le am de Revelion si le-am facut french.Va dati seama ca in aceasta perioada am spalat, facut curatenie, mancare, dar au ramas intacte si toata lumea mi le-a admirat.le-am pus ce-i drept mai scurte ca sa nu aiba un aspect vulgar, si sincer o sa mai imi pun.Daca vreti nr. ei de tel.e 0740160302,dar va cam trebuie din timp programare, ca e full.dar e super ca vine acasa, cand nu ai timp sa te duci la ea, si iti explica tot felul de chestii.va pup pe toate, bia

    0
    0

  • Ana pe 2 Apr 2008, 17:33
    Unghi false acasa

    Si eu as dori sa imi pun singura unghii acasa,dar nu stiu de unde pot sa imi cumpar aparatura necesara si toate gelurile alea....si unde as putea sa fac un curs sau ceva legat de aplicarea unghilor.Stie cineva?!

    0
    0

  • ayla pe 29 Mar 2008, 22:45
    unghi false acasa

    Ciao Anca.... din comentariul tau resulta ca ai facut un curs in strainatate si ca reusesti sa-ti faci unghile singura acasa..... vreau sa stiu si eu pasi si produsele de care am nevoie pentru aplicarea gelulul pa unghile mele naturale. .....eu am trei produse.... un lichid pentru degrasare unghilor care se aplica pe unghile curate si pilate......un gel si un alt lichid care miroase foarte urat care banuiesc ca este cel care catalizeaza gelul cu ajutorul lampi UV. Am incercat sa le fac singura asa cum mi-a recomandat cea de unde le-am cumparat dar nu tine mai mult de o zi maxim 2.... ai indee de ce??????????? ce nu fac bine????? imi lipseste alt produs

    0
    0

  • alisia30 pe 25 Mar 2008, 22:49
    unghii distruse?

    dragele mele,ma refer la cele care au spus ca si au distrus unghiile punandu si unghii false:unghiile le pui dar ele trebuiesc si intretinute.la intretinere,se pileste gelul pana APROAPE de unghie NU PANA LA UNGHIE sau mai rau.acesta este un motiv pt care unghiile voastre erau distruse si banuiesc dureroase si f sensibile.gresesc?depinde cine ti le face.de pus e usor dar de intretinut?nu vi sa spus?

    0
    0

  • alisia30 pe 25 Mar 2008, 22:39
    DA UNGHII FALSE!

    eu incerc sa gasesc timp sa fac un curs pt reconstructie unghii.in strainatate costa exagerat de mult,in Romania se fac in f putine orase.eu imi pun singura unghii,este normal ca unghia sa devina mai subtire si mai sensibila dupa 2-3 aplicari de gel dar se regenereaza.multi au prejudecati cu privire la acest procedeu.de ce DA UNGHII FALSE?pt ca sunt super frumoase,dureaza mai mult decat cele naturale poti face orice treaba fara frica de a le rupe.

    0
    0

  • CRISTINA pe 22 Mar 2008, 17:16
    unghii false

    Buna Cat dureaza aplicarea unghilor din acril?Cum se aplica?

    0
    0

  • popa ioana pe 13 Mar 2008, 12:03
    unghii false

    buna Sunt super deacord cu unghiile false,chiar imi plac si nu cred ca as mai putea fara ele,ei bine fiecare cu parerea lui,cine are niste unghii naturale frumoase si sanatoase nu vad pt ce ar mai recurge la unghii false....dar totusi ma bucur ca sa aplicat metoda aceaste cu pusul de unghii false......

    0
    0

  • dracea alina cornelia pe 12 Mar 2008, 17:17
    unghiile

    nu pot sa-mi las unghiile mari deoarece le cam rod tot timpul,dar in vacantele de vara imi pot lasa unghiile mari dar cand vine scoala nu le mai pot tine pt ca le rod.cu ungi false nu ma cam descurc de loc ce e de facut?ajutatima va rog

    0
    0

  • anca pe 11 Mar 2008, 16:39
    DA UNGHII FALSE

    buna sunt anca i sunt plecata din tara de un an jumate. vreau sa va spun ca de 2 saptamani am terminat un curs de unghii''GEL NAILS COURSE''aici in strainatate.am invatat multe lucruri despre unghii,gel igiena care este foarte importanta.eu imi aplic singura unghiile false acasa cu gel le am puse de 0 saptamana si sunt perfecte si fac treaba prin casa si nu am treaba cu ele.eu de obicei imi pot creste ungiile mari unghiile naturale am niste unghii de invidiat dar acuma am unghii false.mie imi place foarte mult sami pun unghii acasa in romania am terminat scoala de arta sectia pictura.cam atata am vrut sa va spun acuma fiecare cu parera lui despre unghii false eu una is deacord cu unghiile false....

    0
    0

  • poison pe 11 Mar 2008, 00:38
    :|

    imi poate si mie explica cineva cum pot unghiile false sa iti dauneze rinichilor?

    0
    0

  • Gaby pe 10 Mar 2008, 23:48
    am niste unghii urate!!

    Buna! Sunt Gaby, din Ploiesti si am 13 ani. Cand sunt emotionata si nervoasa nu pot sa ma abtin si incep ori sa-mi rod unghile ori sa-mi iau pielea de pe langa unghii. Acest obicei imi face degetele urate si ma face sa par in fata altor oameni un om neigrijit. Unghile false nu sunt o solutie pentru mine. Nu-mi plac. Sora mea a spus ca daca imi rod unghile atunci cand voi fi mare o sa am unghile foarte urate. Insa ea are niste unghii foarte frumoase si de invidiat. Daca aveti un tratament pentru unghii va rog sa-mi spuneti si mie! Va multumesc mult!

    0
    0

  • iuliana pe 10 Mar 2008, 17:21
    buna

    vreau sa stiu si eu un salon bun care pune unghii din acril. Este adevarat ca sunt mai bune decat cele din gel?

    0
    0

  • doina pe 10 Mar 2008, 16:55
    unghii false ? DAAA

    Tehniciana , este totul in aceste extensii . Nu va lasati pacalite de de preturile afisate de dif. saloane . De 2 ani am unghii , bineinteles cu pauze de 1- 2 sapt.Si sunt mandra de felul cum arata mana mea .Spal, gatesc dif. treburi casnice si unghiile sut beton .Daca va alegeti o masura de unghie normala, naturala si aplicati french, totul e OK daca le taiati putin, atunci dau mainii si tie ca persoana un aspect vulgarAm unghii din acril.Cautati o tehniciana buna

    0
    0

  • tanya pe 10 Mar 2008, 16:21
    unghii false

    eu am cazut de pe geam inainte de cununia civila si mi-am jumulit unghiile naturale. pentru cele din acril nu mai era timp si ce credeti? mi-am aplicat unghii de plastic. la manechiurista. m-au tinut pana seara cand le-am ars cu tigara, dar ce mai conteaza? am trecut cu bine peste eveniment, iar in ultima faza un artificiu e bine venit.dar desi nu sunt adepta unghiilor false cred ca o sa apelez la acril la nunta, e mai comod si sunt un om normal imi fac singura treburile nu le pot tine mari rau fara sa le agat.:)

    0
    0

  • Alina pe 10 Mar 2008, 16:20
    unghiile false

    Mi-am pus si eu o data unghii false, mai mult de curiozitate. Mi-am stricat fff rau unghiile mele si a fost si ultima data cand am facut asta. Sunt destul de multe remedii care functioneaza pentru a ne pastra unghiile (propriile unghii) lungi si sanatoase, bineinteles ca e mai greu si de asta alegem solutia cea mai usoara! Ma intreb pana unde vom fi in stare sa ajungem cu falsitatea asta care ne inconjoara din ce in ce mai mult!!!

    0
    0

  • emy pe 10 Mar 2008, 15:55
    unghiile-cartea ta de vizita

    Am avut unghii din gel la nunta si mi-au distrus unghiile naturale. Dupa 8 luni de zile am reusit sa am iar unghii in regula. Da, e adevarat ca arata bine cele din acryl, gel, etc. dar am inteles ca dauneaza organelor interne (rinichii, de ex)

    0
    0

  • huncut pe 10 Mar 2008, 14:04
    "fals"

    Doar inceputul cuvantului este nesatisfacator pentru mine.A avea ceva fals pe tine inseamna sa te denatureze,sa arate ceva ce nu este..........Dezgustator.Tin minte cand am vazut prima data la o prietena.Avea maini finute ,mici,subtiri si dintr-o data au aparut unghiile acelea mari si urate,oaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Deci in concluzie : NU.Bine ,ca si final : fiecare cu gusturile lui,este de discutat..................

    0
    0

  • alexandra pe 10 Mar 2008, 13:05
    alegerea corecta

    Unghiile false nu dauneaza unghiei naturale daca sunt aplicate corespunzator si intretinute pe masura. Daca iti pui unghii false si te apuci tu sa ti le dai singura jos cand nu mai ai chef de ele, normal ca unghia naturala e distrusa. Ele trebuie nu doar aplicate profesional si profesionist, ci si intretinute, respectiv indepartate, tot profesional. Atentie la locurile unde mergeti pentru o astfel de operatiune! Atentie la igiena si la tehnica!

    0
    0

  • ramo pe 10 Mar 2008, 12:56
    unghii false

    Sunt perfecte pentru unele ca mine de exemplu, pentru ca eu nu am putut sa am niciodata unghii marii fiindca sunt foarte moi si se exfoliaza rapid. Am incercat diverse tratamente dar fara rezultate. Asa ca am apelat la unghii false si sincer nu-mi pare rau.

    0
    0

  • deea pe 10 Mar 2008, 12:35
    unghii false

    eu mi-am aplicat unghii false prima data la nunta....si nu as mai sta fara ele!desigur, depinde fffffff mult cine ti le aplica

    0
    0

  • nicoleta pe 10 Mar 2008, 11:40
    cu unghii false pari falsa

    eu cred ca se poate si fara cu unghii false, te poti ingriji si sa arati bine si fara ele,sigur ca aplicand gelul unghia sufera ,se deterioreaza. Tot timpul manichiura mi-am facut-o singura,ma feresc de saloane ,multe sunt purtatoare de microbi,daca vrei obtii rezultate si la tine acasa

    0
    0

  • emyia pe 7 Mar 2008, 17:27
    NU pt unghii false

    Bineinteles! acel gel evident ca strica textura unghiei,ca de altfel tot ce e chimic! Prefer sa mananc multe branzeturi si lactate sa am unghii sanatoase si frumoase. Intr-adevar sunt persoane care nu le pot intretine si apeleaza la saloanele de manichiura.

    0
    0

  • Vulpescu Marcela pe 6 Mar 2008, 23:14
    Pret unghii acril

    Draga Iuliana , la salonul la care ma duc eu , unghiile cu acril sunt la pretul de 80RON . Daca vrei sa afli mai multe intra pe saitul www.trendyzone.ro

    0
    0

  • iuliana pe 6 Mar 2008, 11:15
    buna

    cat costa sa-ti pui unghii din acril?

    0
    0
Pagina « 1 2 3 4 5 6 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod