Unghiile construite din gel sau acryl, in tendinte

De cele mai multe ori, in topul barbatilor pe un loc fruntas sunt unghiile, atunci cand vor sa vada cat de mult se ingrijeste o femeie. Unghiile naturale, acoperite doar...
De cele mai multe ori, in topul barbatilor pe un loc fruntas sunt unghiile, atunci cand vor sa vada cat de mult se ingrijeste o femeie. Unghiile naturale, acoperite doar cu un strat de lac transparent, nu vor fi niciodata criticate, insa acum manichiura a evoluat atat de mult incat ar fi pacat sa ne rezumam doar la unghiile asa zise normale.

Toamna aceasta ne surprinde cu noutatile din manichiura si ne ofera o bogata gama de culori, forme si materiale pentru care putem opta intr-un salon bine pus la punct. Atunci cand unghia naturala nu este rezistenta, singura optiune pentru maini de invidiat consta in aplicarea unghiilor false. Sunt doua metode de aplicare a extensiilor de unghii: gel si acryl.

In Romania cele mai multe saloane prefera metoda de aplicare cu gel. Pe de alta parte, tehnicianul si trainer al Academiei New Nails, Anton Iryna, recomanda acrylul, pentru ca ofera mai multe posibilitati de lucru. Cu ajutorul acrylului, cunoscut in termeni populari si ca portelan sau rasina, se poate construi o forma mult mai naturala si chiar perfecta a unghiilor, in asa fel incat nu se deosebeste unghia naturala de extensie.

In acelasi timp, tot cu acest material se pot crea diverse forme extravagante cum ar fi Stilet si Edge. Tot acrylul ajuta la crearea celor mai deosebite modele, precum tehnica de modelare 3D sau fonduri in degrade. Avantajele acrylului constau in faptul ca se usuca la aer, este foarte rezistent la socuri si se indeparteaza prin topire.

Singurul inconvenient este acela ca in timpul aplicarii degaja un miros puternic, considerat de unele cliente, neplacut.
Gelul are avantajul ca nu miroase in timpul aplicarii, dar se usuca la razele UV, care dau senzatia de ardere a unghiilor. Gelul se indeparteaza prin pilire.

Forme si culori in voga

Forma finala a unghiilor poate fi patrata, ovala, oblica, ascutita-stilet sau Edge. Acea forma extrem de ascutita care pare ciudata confera mainii multa eleganta si suplete, cu conditia ca forma unghiilor naturale sa se preteze la aceasta forma de extensii. Dar cele mai utilizate sunt unghiile ovale, care se potrivesc majoritatii femeilor.
 

Comentariile 51-96 din 96

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 26 Mar 2010, 15:48
    am si eu o intrebare..

    cum pot sa dau jos acrylul de pe unghii??

    1
    1

  • dionakra pe 22 Mar 2010, 11:05
    unghii

    decat sa dau un car de bani pe ungii false mai bine banii aia ii dau pe tratamente si am unghiile mele. cred k o unghie naturala e mult mai frumoasa decat una falsa. nu zic ca sunt oribile cum s-a mai spus dar eu le vad doar la prezentari de moda sau evenimente. nu se potrivesc in viata de zi cu zi. consider k sunt doar fitze

    0
    1

  • unghii false ploiesti pe 12 Mar 2010, 00:00
    unghiile din poze sunt arta,suflet,pasiune,timp si multa munca!

    cele care lucreaza in domeniu stiu... restul puteti decat sa admirati si sa va doriti astfel de unghii sau pot sa nu va placa unghiile si atat,nicidecum sa le blamati!

    2
    2

  • unghii false ploiesti pe 11 Mar 2010, 23:55
    Id mess

    Daca unghiile tale se rup, se exfoliaza, nu cresc, vrei sa ai o manichiura deosebita la un eveniment special sau sa ai unghii frumoase in fiecare zi , alege unghiile false! Aplic unghii false cu gel . Id mess : unghiifalseploiesti. Multumesc!

    1
    2

  • Amton oryna pe 11 Mar 2010, 22:43
    Ma bucur ca exista si femeile care se respecta

    Pe mine nu ma deranjeaza absolut nimic din ce au scris unii. Eu sunt multumita cand vin clentii la mine si pleaca multumiti si cu niste unghii unice si personalizate, si nu cu toate modele la fel ca la incubator. Adevarat ca nu oricine permite astfel de unghii si n'a zis nimeni ca trebuie toata lumea sa isi puna unghii false, se poate face o manichiura frumoasa si pe unghii naturale.

    1
    0

  • corina pe 5 Mar 2010, 10:36
    rs pt tania

    daca ai unghii frumoase asa naturale cum sunt nu-i nimic rau in manichiura clasica...eu tot fac alungire da personal imi pun o data sau de 2 ori pe an fiindca intr-adevar se subtiaza un pic unghia de la extensii,si apropo din ughiile din imagini sunt niste opere de arta si tine de gustul fiecaruia daca ii place sau nu, asta insa nu inseamna ca daca purtam manichiura clasica mai des nu sintem de acord cu extensii si urit din partea fetelor care au putut sa scrie lucruri urite despre aceste unghii sau in genere despre extensii.

    1
    1

  • tania pe 4 Mar 2010, 23:44
    superbe

    de fapt bucatatreselor nu li se potrivesc aceste unghii,si nici casnicelor care fac o mancare si o curatenie de dimineata pana seara.unghiile false sunt pentru femeile hotatrate,puternici,dornice de ceva nou,care stiu sa fie aranjate chiar si atunci cand muncesc.sotul meu ma adora cu aceste unghii,chiar si atunci cand tai zarzavatul,ma priveste,zice ca am mainile finute,si nu seman a femeie trudita ,sau a casnica obisnuita care sta mereu la oala,si nu iese cu nimic in evidenta.SEDERE PLACUTA RAUTACIOASELOR ,CU COMODA SI VECHEA VOASTRA MANICIURA CLASSICA,IAR CELOR HOTARATE INCERCATI CA MERITA.ADEVARATE BIJUTERII.

    2
    0

  • tania pe 4 Mar 2010, 23:06
    superbe

    asa sunt romanii(unii) ,inhibati la noutati,si daca nu au sau nu isi permit li se pare oribil.in primul rand aceste unghii sun facute de profesionisti,pentru a ne informa despre tendinte.alea sunt unghii vulgare?ati analizat cum sunt facute,si ce pictura speciala au?nu va mai dati cu parerea aiurea,aceste unghii sunt pentru concursuri,campionate in nail art.nu v-a pus nimeni sa le purtati.ele sunt facute pentru a te inspira clientele care pricep,se aleg anumite detalii,flori,dungi etc.si formele de unghii.nu mai fiti rautacioase,ca se vede invidia,si teama de nou,nu mai fiti asa inapoiate.

    2
    0

  • Claudia pe 3 Mar 2010, 11:59
    Merita

    Sunt sigura ca cele care nu au avut unghii de gel,sunt impotriva lor,dar sa stiti fetelor,k arata chear ok.nu trebuie sa te stresezi kl ti se da lacul jos,sau se rup.acestea se rup destul de greu.....

    1
    0

  • bianca pe 23 Feb 2010, 23:37
    sfat:D

    nu sunt unghii de cocalara unghiile stilet....tind sa le anuntz pe fetele care-s de parerea asta, sunt intr-adevar putin mai extravagante dar nu iesite din comun!la foarte multe persoane le este ftica sa incerce, dar inceputul e greu, pe urma incepi sa te "indragostesti de ele pur si simplu....fetelor care nu-s de acord cu ele le sugerez sa incerce, sau sa nu critice gusturile altora.mai bine unghii extravagante si ingrijite decat unghii roase cu, cuticula peste toata unghia.unghiile spun multe la o femeie, asa ca fetelor luati atitudine:P....unghiile stilet sunt chiar dragutze si in trend....felicitari pt fetele indraznete p.s....unghiile care sunt puse de o manichiurista buna nu au voie sa afecteze unghia natura, doar foarte putin... va spun din proprie experientza....de 2 ori mi-am dat jos unghiile false, (puse de mn binenteles) doar ca sa vad cat de tare mi-e afectata unghia, si imi era doar putin distrusa,si sunt incepatoare in aceasta meserie, asa ca nu sunt daunatoare unghiile false daca sunt bine construite....cautati manichiurista potrivita!

    1
    0

  • Pufulicioaica pe 2 Feb 2010, 02:54
    merita

    si mie mi se parea o prostie sa imi pun unghii din gel cand le aveam pe ale mele naturale "ce rost are sa le stric" , imi ziceam , insa... uite ca mi-am pus , le am de doua luni si sunt super multumita. unghiile ti le faci u , ce model vrei si cat de mari le vrei si partea cea mai bun e ca nu mai stai la fiecare 4-5 zile sa iti faci manechiura ca ti s-a stricat putin su ca a mai sarit oja pe ici pe colo , ti le-ai facut o data si te mai duci peste 3 saptamani sa ti le faci din nou . e chiar super

    2
    0

  • Anton Iryna pe 17 Ian 2010, 17:39
    Prima scoala acreditata in Brasov de STILIST PROTEZIST DE UNGHII

    Academia New Nails, PRIMA SCOALA din Brasov acreditata de Centrul National de Formare Profesionala a Adultilor(CNFPA) organizeaza cursuri de initiere pentru ocupatia STILIST PROTEZIST DE UNGHII in perioada 1-30 martie 2010. Inscrierile se fac in perioada 20 ianuarie- 28 februarie 2010. Durata cursului : 30 zile, 5 zile pe saptamana, de luni pana vineri, 6 ore pe zi. In costul cursului se asigura toate materialele necesare pregatirii teoretice si practice. La finalul cursului se va sustine un examen in urma caruia cursantul absolvent va obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE, recunoscut de MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII precum si de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI SI SOLIDARITATII SOCIALE, valabil la angajare. Scoala noastra ofera cursuri folosind tehnologia scolilor de profil din Rusia si Ucraina, care formeaza profesionisti de renume international. Cursurile vor fi sustinute de profesionisti formati la scolile de specializare din Odessa si Kiev. Informatii suplimentare si inscrieri la tel. 0723161550 sau 0745036218, sau la sediul societatii New Nails din Brasov, str. Harmanului nr. 50 , intrarea A, parter.

    2
    0

  • Raluca pe 11 Ian 2010, 01:38
    cursuri gel

    Buna! Ma adresez aici fetelor care doresc sa urmeze un curs pentru aplicarea unghiilor cu gel. Nail Creation organizeaza cursuri de formare profesionala recunoscute national si international in Constanta. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactati: r.danulescu@gmail.com. Multumesc!

    1
    0

  • melu pe 4 Ian 2010, 14:46
    super imi place ideea ..nu stiti cam cat ar costa unghile facute din gel..ms;)

    super imi place ideea ..nu stiti cam cat ar costa unghile facute din gel..ms;)

    0
    0

  • IoNiC pe 24 Dec 2009, 11:49
    buna!

    pff...vreau shi yopz...nu shtyty und in buzau pot sa gasesc?...plsss

    0
    0

  • roxana pe 17 Dec 2009, 20:06
    super....

    am unghii puse de irina anton si sunt cele mai tari...am fost si la alte saloane super renumite si niciodata nu au reusit asa cum vreoiam eu ,erau ca niste plasticuri...dar irina cu extensiile ei de acril face minuni si felelor tin sa va spun ca ale mele nu sunt asa de mari si arata super...irina esti cea mai tare p brasov si nu mai baga toate fufele in seama care probabil si-ar dorii sa faca c faci tu..poopici

    0
    0

  • dianar pe 15 Dec 2009, 04:33
    unghii mate

    daca chiar vreti sa stiti ultimul racnet in materie de moda pentru unghii: sunt cele MATE, vezi OPI navy russian, etc. arata extraordinar, se poate folosi si pe unghii scurte si pe lungi, nu necesita gel ori acrilic. e o manichiura simpla dar de mare efect. ...puteti scrie un articol despre asta.

    0
    0

  • dea pe 30 Nov 2009, 12:48
    nasol

    vai, cine poarta asa ceva???? sunt foarte urate dar na uneori folositoare daca iti pierzi cheile de la casa! va sfatuiesc sa nu va puneti, co ca sa aratati ca dracu!!

    0
    1

  • miha pe 23 Nov 2009, 17:21
    buna!

    aplic unghii false....galati... detalii la id sympy_sclyfy@yahoo.com

    0
    0

  • TTZ pe 23 Nov 2009, 11:26
    unghii false?un dezastru

    Anul acesta prin mai m-a impins pacatul sa-mi pun unghii false (tips + gel ). In luna iulie mi le-am dat jos si vreau sa va spun ca si acum ma chinui sa le aduc la starea initiala . Se exfoliaza sunt incredibil de moi , adezivul carea a lipit tipsul le-a neorocit. Sunt de acord arata superb insa necesita timp si bani pentru intretinere,apoi cand te hotaresri sa le scoti, un dezastru.

    0
    0

  • TTZ pe 23 Nov 2009, 11:25
    unghii false?un dezastru

    Anul acesta prin mai m-a impins pacatul sa-mi pun unghii false (tips + gel ). In luna iulie mi le-am dat jos si vreau sa va spun ca si acum ma chinui sa le aduc la starea initiala . Se exfoliaza sunt incredibil de moi , adezivul carea a lipit tipsul le-a neorocit. Sunt de acord arata superb insa necesita timp si bani pentru intretinere,apoi cand te hotaresri sa le scoti, un dezastru.

    1
    0

  • danutza_lore pe 11 Nov 2009, 13:16
    unghii moi:(

    vreau un sfat pentru unghii.st moi si mi se rup repede.as vrea sa ma ajutati cu un sfat pentru a fi tari si a creste mai repede.........daca se poate.......va multumesc:*

    1
    0

  • Anton Iryna pe 7 Nov 2009, 22:14
    Pentru Petruta

    Iti sfatuesc sa faci neaparat curs, inainte sa te apuci, sant multe fete care fac de capul lor si invet de pe net, dar nu este asa de usor cum pare la prima vedere, este o meseria grea.Cauta un curs in alt oras apropiat de tine,daca nu gasesti in Galat. Succes!

    0
    0

  • petruta pe 7 Nov 2009, 14:37
    unghii construite cu gel

    as vrea sa invat sa construiesc unghii cu gel.nu pot sami permit un curs la bucuresti pentru ca sunt din judetul galati cum sa procedez?

    0
    0

  • Eu pe 1 Nov 2009, 21:24
    :D

    Şi la ţară au tras net? Vai de capul vostru ,pe bune.Nu vreu să jignesc pe nimeni,dar de vreme ce fiecare şi-a expus părerea aşa cum a putut şi nu a ţinut cont că cineva a stat ore în şir să facă acele lucrări,plus că a cheltuit o grămada de bani ,timp şi muncă pentru a ajunge la acest nivel,apoi cred că nu am de ce să mă abţin.Nu pricepeţi nicio boabă în ARTA unghiilor!!! Într-adevăr,nimeni nu vă obligă să fiţi îndrăgostite în acele unghii sau să vă placă neapărat,dar nici să vomitaţi pe ele. Pentru a avea unghii frumoase din gel sau acryl în primul rând trebuie să apelaţi la un specialist,că tare vă mai aud pe net zicând că nu e mare scofală sa aplici nişte extensii(chiar veniţi de 2 ori la specialist ,apoi hotărâţi ca tare deştepte sunteţi şi o să le aplicaţi şi singure),dar când vă apucaţi vai mama voastră ce "creaţi" şi încă vă lăudaţi cu aceste creauri.Toate rahaturile le purtaţi pe unghii,da unghiile frumoase sunt Fuuu! Şi astea care au această părere nici de unghiile naturale nu au grijă de asta li se par şi astea străşnicii! Mi-e milă de aşa creaturi ca voi! Spălaţi-vă mai des pe mâini.

    0
    0

  • corina pe 27 Oct 2009, 07:01
    RASPUNS

    fetelor .... unghiile sunt superbe pentru prezentari sau alte manifestari.Daca vrei sa/ti pui unghii tu iti poti alege marimea , culoarea , modelul.Daca pana acum nu ati ajuns la doamna Irina Anton , v/as sfatui sa mergeti chiar si pentru o manichiura simpla . Vorbesc din pura experienta . Un an am avut unghiile cu acryl , de 3 saptamani le/am dat jos si unghiile arata super. Am fost la foarte multe saloane renumite in Brasov, dar unghiile mele aratau jalnic . De cand merg la Irina unghiile mele sunt cu totul altfel chiar daca nu am unghii false la momentul de fata.Dansa este o experta in tot ce tine de unghii. Incercati si nu o sa va para rau. Nu va uitati la bani. La multe saloane e mai ieftin dar , calitatea lasa de dorit , chiar si la o manichiura simpla . Nu mai criticati , incercati si o sa va convingeti!

    0
    0

  • nu conteaza pe 26 Oct 2009, 13:04
    dezastru....

    Modelele alese de voi sun oribile, cine naiba poarta unghii ca alea. Doar daca joci rolul unei VRAJITOARE......

    0
    0

  • sonia pe 23 Oct 2009, 17:54
    Irina Anton oricum e cea mai tare

    Unghiile alea sunt ultima fitza, dar romanii nostrii tot in urma sunt... de unde sa stie ei saracii? La tara merge si "frantuzeasca". Reveniti-va fetelor ca sunteti tinere si va trece viata cu baticul in cap

    1
    0

  • croitoruraluca pe 22 Oct 2009, 21:26
    ARTA si MESERIE

    Fetelor... Aici este vorba despre ARTA si MESERIE!!! Stiu despre ce e vorba pt. ca lucrez in domeniu...Unghiile pe care dvs. le vedeti in aceste poze reprezinta munca unei artiste de mare valoare in ceea ce privesc EXTENSIILE DE UNGHII. Aceste unghii se poarta.... este un articol cu noile tendinte!!! Daca nu va plac, nu le purtati. E parerea dvs. Eu una iubesc unghiile ascutite (STILET), si nu imi mai plac DELOC unghiile patrate. Fiecare cu gusturile ei... si fiecare cu dreptul la propria parere... :)

    1
    0

  • Iulia pe 21 Oct 2009, 20:50
    Unghii

    Unghiile sunt deosebite, se vede ca sunt facute de o artista in materie; e adevarat ca nu orice bucatareasa poate sa le aiba.Daca va uitati in reviste de specialitate cu "cocalare"toate au unghii franch sau rosii scurte.

    0
    0

  • ALEXANDRA pe 21 Oct 2009, 16:44
    RASPUNS

    AM SPUS CA SUNT URATE CELE PREZENTATE IN IMAGINI, NU TOATE. SI NU SUNT COMENTARII NEGATIVE IN PRIVINTA EXTENSIILOR, CI IN PRIVINTA EXEMPLELOR DIZGRATIOASE MENITE SA FACA RECLAMA. ASA CA TOATE SPA-ISTELE SI COAFOR-ISTELE SA CITEASCA DE 2 ORI INAINTE SA NE PREZINTE EXPERIENTELE LOR CU ACRIL.

    0
    0

  • Nadya pe 21 Oct 2009, 15:07
    Frumoase si deosebite....

    Buna fetelor....vad ca sunt atatea comentarii negative in privinta extensiilor....sa stiti ca nu sunt atata de naspa in realitate...intr-adevar imaginile de aici sunt cam vulgare....dar daca mergi la un specialist bun si pe deasupra stii si tu ce iti doresti iti ies niste unghii super!!! Eu am avut de 2 ori extensii cu gel,au fost foarte frumoase si toata lumea mi le-a admirat....singurul dezavantaj este ca e un pic cam dureros cand iti sunt indepartate....de asta data viitoare as opta pentru alea cu acril....in rest....sunt superbe....numai cine nu a avut astfel de unghii poate sa spuna ca sunt urate.

    0
    0

  • Anton Iryna pe 20 Oct 2009, 22:58
    In primul rand este chestia de gust!

    Articolul este despre noutati in unghii tehnice, nu despre manichiura classica frantuzeasca, care si asa stie toata lumea!

    0
    0

  • Luminita pe 20 Oct 2009, 22:17
    Se apropie Halowenul, poate de asta?

    N-am vazut ceva mai urat in viata mea! Cred ca ati gresit, nu-i asa? Oricat de ciudate ar fi vremurile in care traim, macar unghiile sa fie mai frumoase, ca depinde de noi ce promovam in materie de bun-gust... Va dati seama ca puteti speria copiii mici cu asa ceva?

    0
    0

  • elena pe 20 Oct 2009, 15:49
    ce caraghios...nu am vazut nici o imagine cu machiura frantuzeasca.

    sunt comice si dezagreabile!

    0
    0

  • tey pe 20 Oct 2009, 14:12
    eu am avut

    si nu imi plac.sincer...am unghiile sanatoase si frumoase si sunt multumita de manechiura clasica. este o solutie f buna ptr persoanele cu unghii fragile ori cu forma nereusita. le confera aspectul acela de mana perfecta.

    0
    0

  • alexandra pe 20 Oct 2009, 14:10
    unghii frumoase?

    ce porcarie de exemplu de unghii cu acril... ce naiba de tampenii de unghii de vrajitoare sunt alea? modelele sunt dragute, unele dintre ele, dar aratati si voi manichiura mai veridica, ceva ce am putea purta, nu tampeniile de scobit in nas cu ele!! aia e reclama?

    0
    0

  • zyca19 pe 20 Oct 2009, 13:54
    offf doamne

    tare incuiate la minte mai sunteti unele!!! ca sa nu va zic inapoiate si altfel.... ati vazut o poza cu niste unghii cat caru de mari si colorate si gata, toate trebuie sa fie ca ele. Unghiile cu gel/acril le faci cat vrei tu de mari, ce forma vrei, cat de finute vrei, ce model vrei!! Iti poti face un french finut, cu niste modele discrete, se gasesc pe net o multime de modele.. si arata foarte natural. Eu mi-am pus de curand , nu sunt mari, ci atat cat mi-ar fi crescut si mie natural (dar din pacate nu-mi cresc ca se rup) si ceillalti nici nu m-au crezut ca sunt puse... Lucrez cu publicul si nu-mi permit niste unghii de pitzipoanca, mi-au iesit super finute si toata lumea le-a admirat. Depinde doar de imaginatia voastra, ca tehnica face totul posibil. Si banii, evident.

    0
    0

  • simo pe 20 Oct 2009, 12:39
    unghii false

    nu pot sa ma avtin sa nu comentez!! ORIBIL!!!!!!!!!! Parca e hallowen!! N-as putea manca nimic gatit de mainile astea!!!! Sau poate tipele astea nici nu stiu ce e aia.

    0
    0

  • Rodica pe 20 Oct 2009, 09:07
    Hmmm....

    in primul rand u toate unghiile sunt mari ca cele din poza...fiecare isi alege marimea la unghii asa cum vrea...va dati seama ca o mamica a doi copii nu poate tine asa ceva! deci concluzia este ca tu iti alegi lungimea si forma atat cat vrei ...aveti varianta sa alegeti!

    0
    0

  • De gustibus pe 20 Oct 2009, 07:09
    ce-i frumos in asta?

    Cele afisate sant de proooooost gust,oribile!!!! Am vazut unghii false ,fine si delicate,construite intr-adevar cu arta,fara sa para "ghiare colorate" Speriem copiii si barbatzii cu ele!

    0
    0

  • shyler pe 20 Oct 2009, 06:41
    unghii false

    ca sa poti avea o parere valabila, cred ca trebuie sa incerci mai intai! eu cred ca va sperie mai tare preturile decat forma unghiilor!

    0
    0

  • cerna pe 19 Oct 2009, 21:32
    doamne

    mai bine imi rod unghiile decat sa port deschizatoarele alea de conserve dupa mine

    0
    0

  • bubumic3 pe 19 Oct 2009, 20:22
    unghii

    eu aplic unghii din acryl si folosesc..sunt absolut multumita de ele..nu k leas pune eu ci pt ca unghiile mele naturale sunt un dezastru total!insa asa arata si natural si forma clasica cu franch sau alte lacuri:) iar cand ma plictisesc schimb modelul:)

    0
    0

  • Maria pe 19 Oct 2009, 20:17
    ...mie mi se par superbe..dau un plus de feminitate...

    da..rezista foarte mult daca iti faci tratament la 3 sapt..super

    0
    0

  • sorina pe 19 Oct 2009, 16:28
    unghii

    de ce as vrea sa am unghiile asa? sunt de cocalara maxima!

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod