Unghii din acryl, lentile si extensii - frumusete falsa?

Vrei sa ai par des si frumos, unghii lungi, gene seducatoare, ochii albastri sau verzi. Pentru toate aceste dorinte gasesti cate o solutie oferita de industria frumusetii. Aceste solutii sunt extensiile de par, unghiile din acryl, genele false sau lentilele de contact colorate.
Vrei sa ai par des si frumos, unghii lungi sau gene seducatoare. Pentru toate aceste dorinte gasesti cate o solutie oferita de industria frumusetii. Aceste solutii sunt extensiile de par, unghiile din acryl sau genele false.

Avantajele sunt evidente: ai par lung instant, fara sa astepti anii la randul sa creasca, ai o manichiura perfecta in maxim o ora si gene voluminoase in numai cateva minute.


Dar dincolo de aceste avantaje, exista si parti mai putin placute ale acestor metode de infrumusetare "artificiala".

Partea cea mai proasta este aceea ca folosind frecvent astfel de metode, iti deteriorezi grav frumusetea naturala.


Gasesti mai jos cateva dintre dezavantajele unor astfel de modalitati de infrumusetare.

Unghii din acryl


Daca sunt aplicate corect, unghiile din acryl nu pun mari probleme. Cu toate acestea, unghiile false aplicate gresit si folosite pentru o perioada lunga de timp pot afecta serios unghiile naturale.

Cea mai des intalnita problema este infectia micotica ce se poate dezvolta in spatiile ramase goale dintre unghia naturala si cea din acryl.

Folosirea unghiilor false pe o perioada indelungata poate afecta cresterea naturala a unghiilor, ducand la deformarea grava a acestora.
In unele cazuri pot aparea dermatite la nivelul pielii din jurul unghiilor.


Extensiile de par


Este extraordinar sa ai par lung si des dintr-o data, fara niciun pic de efort. Extensiile pentru par sunt cele care iti permit asta, dar la un pret destul de mare.

Chiar daca sunt aplicate corect, extensiile de par pot cauza o problema serioasa numita alopecie de tractiune.

Aceasta inseamna smulgerea firului de par din radacina si aparitia zonelor de calvitie. In unele cazuri este ireversibila, dar daca este tratata la timp problema se poate remedia.


Numeroase vedete care folosesc frecvent extensiile de par au avut aceasta problema.
Un caz recent este supermodelul Naomi Campbell, care in timpul unei sedinte foto si-a dezvaluit parti din scalp fara nici un fir de par.

Gene false


Genele false sunt ideale pentru evenimente speciale si nu sunt periculoase pentru ochii si genele tale naturale daca le folosesti cu moderatie. Evident, problemele apar cand folosesti genele false o perioada indelungata sau cand nu sunt aplicate corect.

Exista doua tipuri principale de gene: gene in banda, pe care le fixezi cu un adeziv pe linia genelor tale naturale, si cele fir cu fir, care pot fi aplicate numai in saloanele de infrumusetare.

Efectele negative ale acestei metode de infrumusetare sunt alergiile, infectiile sau caderea masiva a genelor naturale.


Daca aplicarea este incorecta, poti avea surprize neplacute, precum pierderea genelor tale naturale sau degradrea acestora.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • R pe 19 Iul 2012, 22:14
    ...

    OK, si cu lentilele de contact mentionate in titlu care e faza?? Ca nu ma prind :))

    1
    0

  • doriss pe 11 Iul 2010, 00:21
    Muky

    acum gasesti coronite de mireasa ,daca iti place ,sunt cu multe flori care formeaza un coc la spate ,de care se prinde si voalul si da impresia ca ai coc nu par scurt

    0
    0

  • Deea pe 6 Iul 2010, 12:10
    Frumusete naturala

    Eu consider k frumusetea naturala este mult mai cautata,chiar si baietilor le place sa ne vada mai naturale.Si oricum falsurile dau un aspect de pitipoanca :)

    1
    0

  • ginutza pe 5 Iul 2010, 14:56
    unghii false cu gel

    Conteaza foarte mult profesionalismul celei care ti le aplica: Am trait câteva experiențe groaznice. Una dintre ele mi-a aplicat atât de mult gel pe unghii, încât acesta nu a mai făcut aderență la unghia naturală și s-a desprins, lăsînd să pătrundă tot felul de lucruri (detergenți, indepsebi) între. Ca să nu mai vorbesc de aspectul de gheară și de senzația inconfortabilă ca se mișcă unghia. O altă manichiuristă ( și mai bună), mi-a aplicat gelul într-un strat atât de subțire încât după 3 zile a început sa sară de pe unghii și nu pot să va spun cum arătau unghiile mele cu gelul sărit. Când m-am dus să mi le repare (platisem 91 de lei la care am adăugat bacșiș) mi-a spus că îi pare rău dar trebuie să mă planific pentru că ea nu are timp de mine și că de vină este gelul anterior de pe unghii, care nu fusese aplicat tot de ea. Cele care si-au mai pus unghii stiu insă ca la următoarea întreținere gelul anterior se curăță bine, ca să nu mai vorbesc de faptul că la alte manichiuriste nu mi s-a mai intîmplat asa. ( eu călătoresc mult prin țară, asta este și motivul pentru care am tot schimbat mâna de lucru), Așa că, mare atenșie , fetelor, evitați manichiurista de la AMETHYST, salonul Valea Oltului.din București. Își bate joc și de unghii și de banii voștri.

    0
    0

  • Muky pe 5 Iul 2010, 13:37
    situatia mea e ... dificila!

    Sunt o viitoare mireasa. In septembrie am nunta. As vrea sa-mi aplic niste extensii pentru ca parul meu este tuns bob. Numai pentru ziua "Z". oare o sa-mi dauneze chiar atat de tare parului? Ne-am hotarat brusc sa ne casatorim, asa incat parul meu nu prea mai are timp sa creasca cine site ce pana atunci. as vrea si eu sa-mi aranjez parul intr-un coc, ceva de care sa-mi pot "agata" voalul. Ce ma sfatuiti?

    0
    0

  • andreea pe 5 Iul 2010, 11:41
    SCZ

    imi cer scuze pt redactarea comentariului anterior...am o tastatura noua si sunt inversate unele litere...

    0
    0

  • andreea pe 5 Iul 2010, 11:40
    partial de acord

    Unghii frumoase se poat face si din cele naturale.Iar daca veti unchiile crescute cel putin 0.5cm se pot realiza modele foarte frumoase, identice cu cele ale unghiilor false.Cu toate ca pierd mai mult timp, prefer unghiile mele si "opera mea" pe ele.Iar daca tratezi unghiile cu ulei de ricin sau un intaritor cu extracte naturale...vei avea si tu unghii tari si poat ecare cresc mai repede.In privinta genelor false...poate as folosi dar nu de o lungime exagerata...si doar la ocazii.

    0
    0

  • Chrisu pe 5 Iul 2010, 10:34
    ;)

    mda sh eu sunt de partea lui Mia..are dreptate...cea mai frumoasa fata e cea naturala si in plus nu mi.as pune gene false sau extensii..cum a zis si Mia poate doar unghii dar in rest nik;)..;p:p

    0
    0

  • Mia pe 2 Iul 2010, 23:07
    :D

    Eu consider ca orice femeie/fata arata mult mai bine natural .. Asa cum ne-a lasat Dumnezeu este foarte frumos..cu toate ca fiecare mai facem schimbari.. Dar nu as putea sa imi pun extensii.. Poate doar unghii false.. Dar in rest nimic,parerea mea!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod