Un gest simplu, triple beneficii pentru un ten curat: Sebionex gel spumant de curățare pentru uz zilnic

Știm cu toții cât de importantă este curățarea pentru sănătatea pielii și tenului tău. Acum, nu mai avem nicio scuză să sărim peste etapa de curățare a tenului: MagnifiqueSkin aduce în România un produs dermato-cosmetic pentru curățare zilnică cu efect 3 în 1: Sebionex gel spumant pentru ten și corp.

Sebionex gel spumant de curățare pentru igiena feței și a corpului conține o combinație de agenți delicați de curățare, neagresivi cu pielea, pentru a ajuta tenul în lupta cu acneea sau tendința de îngrășare, dar și pentru curățare zilnică.

Acum ai o soluție la îndemână pentru o piele curată, fină, pentru ca diminețile să fie mai însorite când te uiți în oglindă, iar serile mai ușoare când te pregătești de culcare. Din cauza factorilor de mediu și stres, din ce în ce mai multe dintre noi ne confruntăm cu probleme de sebum ale tenului, ocazionale sau care par să câștige tot mai mult teren.

Ne dorim o curățare eficientă, însă delicată cu tenul nostru, dar simțim că produsele cosmetice nu ne mai ajută. De aceea, Sebionex gel spumant, cu pompiță pentru o aplicare mai ușoară și igienică, este o soluție accesibilă, cu formule testate de medici dermatologi din Franța.

Pe lângă efectul de curățare delicat, Sebionex gel spumant este eficient în combaterea acneei, cea mai frecventă afecțiune dermatologică. Gelul exfoliază delicat, reduce deshidratarea și previne apariția ridurilor fine datorită unui mix de ingrediente speciale - 4% acizi alfa hidroxi.

Știai că...


Acizii alfa hidroxi sunt folosiți pentru curățare în diverse formule încă din antichitate și datorită mixului de acizi dezvoltat de Laboratorul ACM din Franța, Sebionex gel spumant ajută la îmbunătățirea generală a condiției tenului și pielii.

Sebionex gel spumant de curățare este disponibilă doar în farmacii, în varianta de 200 ml la prețul de  48 de lei.

Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, vă așteptăm pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania și pe www.magnifiqueskin.ro.



Magnifiqueskin este o colecție de produse dermato-cosmetice inovatoare, adresate celor mai frecvente probleme ale pielii. Colectia Magnifiqueskin este compusă din produse fabricate in Franța, de către doi producători cu experiență de peste 20 de ani în lumea dermatologiei: Laboratoarele ACM și Laboratoarele Lysaskin.
 
Magnifiqueskin înseamnă înaltă calitate, efecte dovedite prin studii științifice și producători de prestigiu, pentru îngrijirea și tratarea cu rezultate imediate a celor mai întâlnite afecțiuni ale pielii,  părului și unghiilor, cu soluții eficiente pentru: piele sensibilă, protecție solară,  piele uscată, atopie, piele iritată, acnee, seboree, căderea părului și alte afecțiuni ale acestuia, sănătatea unghiilor sau afecțiuni specifice, precum psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare sau molluscum contagiosum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod