Un chip frumos si fara riduri, cu un nou tratament revolutionar

Inca de la inceputul lui decembrie, daca nu chiar mai devreme, o usoara stare de neliniste se strecoara in suflet. Atatea intalniri, petreceri, revederi cu prieteni pe care poate nu i-am mai vazut demult, si vrem sa aratam trasnet, sa starnim invidia femeilor si admiratia barbatilor. Ne ocupam febril de gasirea rochiei, pantofilor, ne tundem, schimbam culoarea parului, dar privindu-ne in oglinda observam ca tenul nu este pe masura evenimentelor care urmeaza.

O ultima dorinta pentru a completa imaginea perfecta de frumos, dar mai ales de tinerete: vrem un ten stralucitor, vrem ca ridurile sa se estompeze macar, vrem ca ovalul fetei sa fie frumos conturat, si toate astea repede si nu invaziv, nu peeliguri profunde care sa ne tintuiasca in casa, nu dermoabraziune, poate Botox (nu, nu inca), dar ceva asemanator?

Iata ca producatorii de cosmetice au inventat o replica la injectiile cu Botox, care sa relaxeze ridurile si sa ne stearga anii de pe chip, iar profesionistii din domeniu au pus la punct un tratament care imbina aceste substante cu efect de anti-age cu proceduri de remodelare a ovalulului fetei.

Inovatia acestui tratament consta tocmai in acest duo strategic intre tehnologia asemnanatoare ca efect cu Botoxul si tehnicile de masaj specifice, care actioneaza sinergic pentru obtinerea de rezultate de durata. Adio barbie dubla si obraji cazuti, adio ridulete si uscaciune.

Acest tratament include o prima etapa de masaj cu microcurenti care vizeaza imbunatatirea metabolismului celular. In a doua faza se trece la aplicarea de substante active cu rol in redensifierea tesutului, umplerea ridurilor, netezirea trasaturilor fetei (aici intervine asemanarea cu Botox). Masajul manual de modelare este completat de un masaj de drenaj limfatic si de presopunctura. Rezultatele sunt vizibile dupa primul tratament: stralucire, fermitate, hidratare, lifting.

In sfarsit, avem un raspuns si la ultima dorinta pentru a fi frumoasa petrecerilor.

Cella Center ">

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona pe 7 Dec 2013, 00:16
    Obraji cazuti

    PE MINE MA NECAJESC OBRAJII CAZUTI. AM 35 ANI SI E DESTUL DE VIZIBIL SCHIMBAREA CONTURULUI FETEI... DIN CAUZA OBRAJILOR CAZUTTI CEL MAI MULT. A AVUT CINEVA ACEASTA PROBLEMA SI I A GAASIT SOLUTIE? FAC GIMNASTICA FACILA MAI NOU DAR FARA REZULTAT.

    0
    0

  • Ana Maria pe 14 Mai 2012, 22:32
    E-matrix pentru tratarea ridurilor

    Eu nu am vrut ceva invaziv precum botox-ul, asa incat am cautat ceva mai putin dureros. Asa am aflat despre E-matrix, un tratament destul de nou la noi in Romania. Am fost la o clinica din Bucuresti, Elos Beauty Center, unde am inceput recent tratamentul in urma cu cateva saptamani. Rezultatele au fost vizibile de la prima sedinta, destul de surprinzator as zice. Fata mea e acum mult mai revigorata si mai luminoasa. Va recomand cu mare drag!

    0
    0

  • mihaela pe 2 Ian 2011, 19:21
    mã omoarã ridurile

    vreau un tratament naturist si sigur pentru riduri si pistrui dacã se poate. Vã multumesc

    4
    0

  • nicole pe 4 Sep 2010, 18:48
    ridurile

    chiar mar interesa un tratament cu botox,imi puteti da mai multe detalii daca se poate,si ce preturi sunt.

    0
    0

  • silvia pe 23 Iun 2010, 23:02
    riduri

    sunt din Ploiesti,unde se poate face un asemenea tratament?

    2
    0

  • adina384 pe 9 Sep 2009, 14:47
    tratament acid hialuronic/polifenoli

    Eu v-as recomada si produsele pe baza de acid hialuronic care indeparteaza si impiedica aparitia ridurilor, hidrateaza pielea si ii da un aspect mai catifelat si mai ferm. Am incercat deasemenea in tratament pe baza de polifenoli care redau elesticitatea pielii si ajuta regenerarea celulelor si a tesuturilor.Va dau site-ul celor de la care am luat eu: http://www.medintex.bizoo.ro/vanzare/cat/7249/Anti+Age

    0
    0

  • SASU SORINA DIANA pe 16 Mar 2008, 21:49
    tratamentul ridurilor

    Sunt din localitatea Dragasani, jud. Valcea am 32 ani, si chiar mi-as dori un astfel de tratament împotriva ridurilor care poate fi facurt la Cella Center. M-ar interesa care este pretul unui astfel de tratament, cat durează (zile sau luni) si totodată cat durează efectul tratamentului. Mulţumesc.

    3
    0

  • SASU SORINA DIANA pe 16 Mar 2008, 21:48
    tratamentul ridurilor

    Sunt din localitatea Dragasani, jud. Valcea am 32 ani, si chiar mi-as dori un astfel de tratament împotriva ridurilor. M-ar interesa care este pretul unui astfel de tratament, cat durează (zile sau luni) si totodată cat durează efectul tratamentului. Mulţumesc.

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod