Trucurile de frumuseţe ale vedetelor care arată perfect la peste 50 de ani

Unele staruri de la Hollywood, care au vârste respectabile, au reuşit să-şi păstreze şi în prezent frumuseţea care le-a consacrat, la mulţi ani de la debut. Fiecare dintre ele are câte un secret de înfrumuseţare bine păstrat, dincolo de operaţiile estetice pe cere le-au încercat de-a lungul anilor.

Este vorba de gesturi simple, care le-au ajutat să-şi menţină pielea frumoasă şi corpul într-o formă de invidiat, lucruri pe care nici chirurgi esteticieni nu le reusesc mereu. Iată care sunt aceste trucuri de frumuseţe garantate de veteranele de la Hollywood:
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 2 Nov 2013, 12:23
    adevar

    Pai...vedetele n-ar mai fi 'vedete' daca ar fi asa simplu...toate am arata la fel de bine pana la adanci batraneti...DAR dincolo de bisturiul obligatoriu dupa 60 de ani,ele se chinuie de pe la 30 cu ore de transpiratii la sala si la jogging (ceea ce noi..vom face de..luni !?) si cu mancat doar la aburi plus 3 paie,mai mereu...Partea placuta ar fi spauri,masaje,meniuri scumpe ce nu ingrasa,gen fructe de mare,shake-uri cu toate fructele si legumele posibile,care pe noi ne ard la buzunar dupa cateva zile... In concluzie:obrazul subtire cu cheltuiala se tine,si cu sacrificii (daca merita)

    6
    0

  • lela pe 2 Nov 2013, 11:08
    Trucurile de frumuseţe ale...

    ce sa mai zicem de... bisturiu...!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod