Trucul de 16 secunde care previne ridurile

Într-o lume în care este mai ușor să închizi ochii decât să vezi toate lucrurile negative care se întâmplă și în care dependența digitală a pătruns aproape în viața tuturor, găsirea timpului liber, în care să te deconectezi de la orice dispozitiv și să fii zen și relaxată, este aproape o necesitate vitală.
Însă te-ai gândit vreodată că în aceste momente liniștite, în care încerci să evadezi puțin din tumultul vieții, ai putea să contracarezi formarea viitoarelor riduri? Conform unei noi cercetări realizate de un salon de meditație, trucul de 16 secunde care previne ridurile este reprezentat de meditație. Acesta presupune relaxarea tuturor mușchilor de la nivelul feței, care duc inevitabil la apariția ridurilor. 

De ce să recurgi la trucul de 16 secunde care previne ridurile?


În cazul multor persoane, tensiunea pe care acestea o resimt din cauza stresului, oboselii și altor factori poate fi revăzută la nivelul feței și reprezintă factorul numărul unu care duce la formarea ridurilor.
Cheia prevenirii ridurilor constă în relaxarea frunții, ochilor, gurii și corpului.

Făcând acest lucru, vei reuși să scapi de stres atât din organismul tău, cât și din mintea ta. Metoda de meditație încercată și regăsită ca fiind funcțională a fost descoperită inițial de un guru spiritual și durează doar 16 secunde. Cine nu are 16 secunde la îndemână, mai ales când vine vorba de sănătatea și frumusețea organismului? Trucul de 16 secunde care previne ridurile ar trebui să fie făcut în momentul în care intri sau ieși pe o ușă.
Atunci când ieși din casă, oprește-te în dreptul ușii. Atunci când mergi la birou, oprește-te în dreptul intrării în birou. După ce te oprești, inspiră adânc pe nas, timp de patru secunde, ține aerul în plămâni timp de alte patru secunde, expiră pe nas timp de patru secunde și ține-ți respirația pentru încă patru secunde.

În momentul în care îți încetinești respirația, îi transmiți creierului un semnal că totul este bine. Atunci când nu te simți bine, respirația este, de obicei, rapidă.
Majoritatea oamenilor nu realizează că au nevoie doar de 16 secunde pentru a preveni ridurile și a se liniști. Iar dacă nu ești complet convinsă de acest truc care presupune meditația pentru a preveni ridurile, poți aplica și un ser anti-aging, pe care îl poți alege în funcție de nevoile tale, pentru o prevenție timpurie. Însă meditația reprezintă calea mai ușoară și, de asemenea, care nu te face să scoți bani din buzunar.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod