Tratamentul cu botox, "spaima" ridurilor

In cautarea tineretii fara batranete si a batranetii fara... riduri, femeile din ziua de azi se pot considera norocoase, avand la indemana o multitudine de variante...

In cautarea tineretii fara batranete si batranetii fara... riduri, femeile din ziua de azi se pot considera norocoase, avand la indemana o multitudine de variante.

Cand diversele cutiute cu fel si fel de minunatii din dulapiorul din baie nu mai sunt suficiente, ne indreptam atentia catre metodele mai costisitoare, dar cu efecte vizibile in scurt timp. Una din cele mai neinvazive metode de a ameliora aspectul ridurilor este deja celebrul tratament botox. Crezi ca ar fi momentul si te-ai hotarat sa apelezi la el? Atunci hai sa vedem despre ce e vorba.

Injectiile cu botox contin o cantitate foarte mica din toxina purificata a bacteriei Clostridium botulinum, una din cele mai otravitoare substante naturale, dar care, in cantitati mici, nu este daunatoare.

Ridurile de expresie sunt rezultatul contracturii musculaturii delicate de sub piele, care se intampla indiferent de vointa noastra si cu atat mai intensa cu cat suntem niste persoane cu o mimica mai expresiva.

Mecanismul de actiune al toxinei este simplu: paralizia musculaturii faciale vizate. Prin injectare, substanta este absorbita si provoaca paralizia musculara, determinand disparitia sau ameliorarea faldului cutanat (rid) provocat de contractia musculaturii.

Injectarea de botox nu necesita spitalizare sau anestezie. Se face cu ajutorul unui ac subtire, disconfotul fiind minim si de scurta durata. Se injecteaza aproximativ doua unitati de toxina in trei-cinci locuri, la o distanta de unu-doi centimetri.
In cadrul unei singure sedinte se pot face mai multe injectii (acest lucru este stabilit de catre medicul specialist).

Toxina se distribuie, in general, pe o arie de 1,5 cm in jurul punctului intepat. Rezultatele sunt vizibile in 1-2 saptamani de la interventie.
 

Comentariile 1-50 din 70

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vlad daniela pe 7 Apr 2015, 21:12
    botulino

    citesc comentarile si ma crucesc. cum naiba sa inpartiti fiola de botulina. voi nu stiti de ce vorbiti. mergeti la un doctor specializat in chirurgia plastica si o sa va faca un lucru bun. in Italia costa 200 de euro, dar sint tot timpul promoti si iti faci si cu 60 de euro. iar acele doamne care zic ca si-au facut botulina in frunte si nu puteau ride, sau nu aveau expresia fetei, vorbiti prosti. eu i,i fac de 5 ani si sint multumita. rid, am fata expresiva si sint superba. traeasca botulina si filarul ilauronico. nu mai vorbiti prosti fiindca nu toata lumea este proasta. la cele care siau facut si nu sa vazut efectul, nu va injectat botulina,

    0
    0

  • anca pe 25 Nov 2014, 14:54
    botox

    Pentru Bianca: si eu mi-am injectat acum acum 7 ani, botox in jurul ochilor, ca sa elimin ridurile de expresie, dar am regretat apoi fiindca nu mai puteam rade si nici macar zambi. A trecut efectul si am jurat ca nu am sa mai fac asa ceva, fiindca ma prefer cu riduri in jurul ochilor decat sa fiu lipsita de expresie. Imi injectez botox la ridurile dintre sprancene (fiindca nu vreau sa par incruntata), o data/an chiar daca efectul dispare mai repede, asta fiindca vreau sa mai las muschii sa lucreze si nu vreau sa se atrofieze. In rest, pentru zona din jurul ochilor folosesc ulei din vitamina E, pentru ca prefer sa pot zambi si rade. Asa ca ai grija de zona unde vrei sa iti injectezi botoxul. Mult succes.

    2
    0

  • liliana67 pe 31 Oct 2014, 21:49
    riduri

    As dori sa stiu daca in Galati sant clinici care sa faca botox !

    0
    0

  • ramona pe 5 Apr 2014, 17:32
    injectiile cu botox

    Buna ziua ,doresc sa impartasesc cu voi experienta mea in ceea ce priveste toxina botulinica sau injectiile cu botox.In primul rand sunt dezamagita de faptul ca medicul care mi-a facut aceste injectii nu mi-a explicat ce se intampla dupa si va va marturisesc ca nu imi place senzatia pe care o am e groaznic sa nu iti poti misca muschii fruntii simti ca te tine ceva e ingrozitor parca as fi de ceara nu imi place vreau sa redevin cum am fost !Ochii nu mai sunt atat de expresivi cum erau inainte..!Imi pare rau ca am ales sa folosesc botox am 32 de ani nu era necesar si mai ales ca nu ma simt bine deloc sper sa treaca cat mai repede aceste 4 luni cat tine efectul si sper sa imi recapat functiile muschilor exact asa cum era inainte caci altfel pornesc un razboi impotriva acestei metode nenorocite .

    0
    0

  • Tavi pe 8 Dec 2012, 11:42
    Tratament cu Botox

    Ma num. Tavi si as vrea pt care are ofiola de botox si una de acid hyaluronic sa ne intalnim si sa o impartim.E scumpa si nu-mi permit una de unul singur.Sunt oltean si doresc sa gasesc pe cineva din zona.Tel.0762342830.

    0
    1

  • Tavi pe 8 Dec 2012, 11:42
    Tratament cu Botox

    Ma num. Tavi si as vrea pt care are ofiola de botox si una de acid hyaluronic sa ne intalnim si sa o impartim.E scumpa si nu-mi permit una de unul singur.Sunt oltean si doresc sa gasesc pe cineva din zona.Tel.0762342830.

    0
    0

  • Tavi pe 8 Dec 2012, 11:42
    Tratament cu Botox

    Ma num. Tavi si as vrea pt care are ofiola de botox si una de acid hyaluronic sa ne intalnim si sa o impartim.E scumpa si nu-mi permit una de unul singur.Sunt oltean si doresc sa gasesc pe cineva din zona.Tel.0762342830.

    0
    0

  • catalina pe 21 Nov 2012, 10:01
    botex pt ridurile din jurul ochilor

    buna as dori sa stiu si eu cit costa o fiola de botex pt ridurile din jurul ochilor timp de un an sa numai am nevoie de o alta injectare si as dori sa stiu daca in judetul bacau exista o clinica specializata in acest domeniu multumesc

    7
    0

  • monica pe 8 Oct 2012, 20:45
    botox...nu are efect

    buna, eu am incercat acum2 ani acid hialuronic in buze si la ridurile de langa gura si m-a tinut efectul nici o luna. acum, de 3 saptamani am incercat marirea usor a buzelor cu grasime proprie. dar, s-a absorbit complet.si putin botox ptr ridurile de langa gura, dar nu a avut efect deloc. deci, ce se intampla cu corpul meu? de ce nu are efect nici un produs? va rog, sfatuiti-ma ce sa incerc...

    0
    0

  • alinapapaciuc pe 23 Aug 2012, 17:34
    botox

    incercati si aici: www.clinica-luxury.ro stiu ca au preturi foarte bune si se lucreaza cu substante certificate.

    0
    0

  • mia pe 14 Aug 2012, 23:53
    Dna Natalia Keiko d'ORoranti

    Si eu am facut pana cum 2 injectii cu botox pentru ridurile de pe frunte. Anul trecut, prima injectie mi-a sters frumos ridurile. Insa acum o luna am fost la Keiko d'ORobanti unde era o promotie botox 220 euro/frunte+ochi iar dr Natalia (Stegarescu, cred) mi-a facut o injectie cu botox "diluat" care nu si-a facut bineinteles, efectul. Deci evitati locul! Altfel, daca dr e onest si nu pus pe capatuiala, efectului botoxului este imbucurator.

    0
    0

  • Cristina pe 24 Mai 2012, 02:27
    dr. Panturu Ileana

    Am trei luni de la injectarea cu acid hialuronic Amalian pentru corectarea ridurilor nasolabiale. Aveam riduri adanci nasolabiale. Tratamentul l-am facut la d-na dr.Panturu Ileana din Targu Mures. Sunt foarte multumita de rezultat, ridurile nu se mai vad si la 3 luni inca nu s-a diminuat deloc efectul. Va recomand, mai ales ca am beneficiat de un pret promotional de 180 euro/1ml.

    5
    0

  • mariana pe 4 Mai 2012, 11:38
    pret botox

    Am o problema de sanatate un spasm pe partea dreapta caut persoane pentru a imparte o fiola de Botox

    3
    1

  • cristea maria pe 11 Mar 2012, 18:48
    pret botox;frunte si ochi

    in concluzie,cat costa sa-ti rezolvi fruntea si ochi? aproximativ!!!!!!!!!!!!!

    21
    0

  • marius pe 12 Ian 2012, 15:03
    botox

    de unde se poate lua o 1-2 fiole de botox .si care e pretul real...stie cineva?e vreo firma specializata care aduce asa ceva?

    6
    2

  • bianca pe 14 Nov 2011, 18:38
    botox

    buna,sunt noua pe acest forum si sunt interesata de acest botox. am 27 in curand 28 ani si am riduri foarte accentuate in jurul ochilor mi_am facut o programare la o clinca sa ma injectez cu botox,dar nu stiu de ce m_am c/am speriat putin,poate e prea devreme..... va rog sa imi dati un sfat dak stiti mai multe despre... va multumesc

    11
    2

  • Octavian pe 6 Nov 2011, 21:44
    Tratament cu botox pentru ridurile de la ocki

    Ma num.Octavian si am nevoie de botox pt.eliminarea totala a ridurilor de la ochi.Dc cineva doreste sa impartim o fiola,contactati-ma sa mergem la oclinica mai ieftina ,sau cumparam produsul din farmacie si ne interesam cine ne-o injecteaza.Eu sunt din Craiova,iat tel. 0762342830.Astept cu drag.

    1
    3

  • Magda pe 22 Oct 2011, 16:02
    Botox

    Vreau sa impart fiola de Botox dar cine o injecteaza?

    2
    1

  • caruntu ciprian pe 1 Oct 2011, 20:28
    impart fiola cu botox. astept raspuns urgent

    impart fiola cu botox. astept raspuns urgent

    3
    2

  • Joanna pe 14 Sep 2011, 12:54
    injectii cu acid hialuronic

    Buna, as dori sa impart o fiola de acid hialuronic pentru buze,eu doresc sa imi maresc buzele ramanand la un aspect natural. Injectia o fac la Clinica d-nul dr. Sergiu Axinte (as dori sa imi fac sapt aceasta). daca cineva e interesat va rog contactati-ma la tel:0756.460252.

    0
    0

  • Cris pe 29 Aug 2011, 23:12
    Re: ral

    Buna,la c pret...?ma intereseaza!

    2
    0

  • ral pe 27 Aug 2011, 13:29
    marire buze

    doresc sa impart o fiola de acid hialuronic . eu doresc sa imi maresc doar putin buzele. daca doreste cineva mai multe detalii lasati mi un msg aici si va voi contacta

    4
    0

  • rox pe 22 Aug 2011, 19:32
    impart fiola botox

    doresc sa impart o fiola de botox , 150 euro de fiecare. valabil pentru bucuresti. cele interesate sa lase un id sau o adresa de mail aici.

    4
    1

  • raluca pe 28 Iul 2011, 20:10
    rozalia olvaksky

    o nenorocita de doctorita.nu-ti da bon fiscal,u-si da interesu si are preturi exobitantee.dc vreti sa va nenorociti duceti-va akolo...eu am rani de la un tratament cosmetic

    0
    1

  • kity pe 21 Iul 2011, 22:48
    riduri frunte

    in continuarea nasului, spre frunte am doua riduri foarte proeminente din nastere. Ma interb: oare ce tratament trebuie sa fac sa nu mai port tot timpul breton sa-mi intunec ochii? va multumesc

    2
    2

  • cismasu geanina pe 15 Iun 2011, 14:07
    botox

    buna eu folosesc de 4 ani botox si acid hilauronic,de curand mi-am facut si in tara ,pana acum am facut acest tretament in afara ,mi-as dori sa stiu daca la noi exista acid hilauronic pt buze ce pot tine efectu intre 2-3 ani?va rog daca este lasati-mi un nr telefon multumesc

    3
    0

  • Julieta pe 23 Feb 2011, 13:21
    acid hialuronic riduri

    Eu am facut un tratament cu acidul hialuronic Amalian pentru ridurile nasolabiale la cabinetul d-nei Dr. Panturu. Sunt foarte multumita de rezultat si de persistenta acestuia. In trecut am mai efectuat tratamente cu Restylane si Teosyal si pot sa spun ca rezultatele sunt mai eficiente cu Amalian, persistenta acestuia fiind in jur de 1 an iar la precedentele produse dupa 6 luni efectul era deja mult diminuat. De asemenea doamna Dr. Panturu este o doamna in adevaratul sens al cuvantului, ireprosabil.

    2
    7

  • corina pe 11 Ian 2011, 11:30
    botox sau creme

    nu exista crema care sa faca minuni, oricate procente de reducere a ridurilor ne promit reclamele! botoxul este o solutie, dar doar pt cele care si-l permit in mod regulat. din pacate nu tine 6 luni, asa cum apare in prospecte sau cum ne "promit" medicii inainte de a pune banii pe masa. dupa 2 luni deja ridurile revin incet incet... o poti lua de la inceput. in plus in zona frontala de mai multe ori am simtit o amortire a zonei, un fel de spasm care din fericire nu tinea mai mult de 30 sec,

    3
    1

  • claudia pe 26 Dec 2010, 16:28
    riduri

    fetelor eu am 36 de ani 2 copii si credeti -ma nu am riduri si pot sa spun am lucrat si de noapte si oboseala cu doi copii care aveti copii stiti ce inseamna sa nu dormi noptii etc si vreau sa va spun caci numai cmauu ulei de masline mi -am dat pe fata de vreo 3 luni mi -am luat o crema de la vischi si credeti -ma ca nu sant bune cremele doar reclama am spus ca pe la 40 ani osa -mi fac botox nicidecum creme foarte scumpe si degeaba claudia resita

    0
    3

  • AdrianaB pe 25 Nov 2010, 09:10
    pentru Dana

    Si eu mi-am facut tratamente la dna dr. Panturu atat botox cat si acid hialuronic si sunt foarte incantata de rezultate. Efectul botoxului a trecut cam la 4-5 luni dar am deja aproape un an de la injectare si acidul hialuronic inca persista. Nu stiu ce s-a intamplat in cazul tau si recunosc ca m-a speriat un pic, dar eu sunt foarte multumita. Ai reusit sa rezolvi problema umflaturilor? La mine au cedat cam intr-o saptamana complet.

    2
    0

  • Dana Lungu pe 11 Nov 2010, 19:33
    Sarlatanie sau dezinteres

    In data de 22 octombrie 2009 am fost programata la cabinetul d-nei dr.Panturu Ileana, unde mi s-a injectat un filer numit Amalian, pentru reducerea ridurilor de pe fata. Deoarece nu am dorit ceva definitiv, pentru ca mi-a fost frica de rezultate (si ma felicit acum pentru asta), mi s-a indicat la cabinet acest produs - Amalian, a carui durata se mentine aproximativ 1 an in piele. Doresc sa va spun ca rezultatul a fost si este un dezastru. Primele doua saptamani nici nu am putut sa ies din casa din cauza faptului ca fata imi era umflata si vanata, desi mi s-a spus ca dupa injectare vor fi doar ceva semne minore, care se vor estompa cam in 3-4 zile Am trecut si peste acest lucru si am avut rabdare sa treaca umflaturile, dar dupa ce fata mi-a revenit la normal nu s-a vazut absolut nici o imbunatatire fata de ceea ce a fost inainte. Costul total a interventiei a fost de peste 800 EUR, bani aruncati la gunoi. Ceea ce ma deranjeaza foarte tare este faptul ca pe frunte si in jurul buzelor mi-au ramas din loc in loc niste umflaturi permanente, care nu au trecut nici acum - la mai mult de 1 an de la interventie. Mai ales cele de pe frunte sunt foarte vizibile si inestetice, parca as avea niste boabe de piper sub piele. Nu inteleg de ce nu au trecut, din moment de filerul nu era permanent ?? Am discutat cu un medic de specialitate care mi-a spus ca pot scapa de aceste umflaturi doar pe cale chirurgicala. Bineinteles alti bani, alta distractie. Am trimis un e-mail dl. Radu Panturu care s-a ocupat de programare si mi-a indicat produsul Amalian, insa nu am primit nici un raspuns. Doresc doar sa deschid ochii celor care doresc sa apeleze la acest cabinet, pentru ca este o mare sarlatanie la mijloc - am simtit-o pe pielea mea.

    1
    0

  • gabriela pe 30 Aug 2010, 01:37
    pt.luminita

    luminitza dak mai intri zi-mi si mie...tu ti-ai facut pt prima data botox si te-a tinut 7 luni?????....eu sunt din timisoara si sunt clienta veche la bratu dar botox inca nu am incercat si as vrea sa stiu daca e de calitate si durata...mrs pt rasp

    3
    0

  • mariana pe 27 Iun 2010, 09:25
    pt luminita

    luminita daca mai intri pe aici, si eu sunt din oradea, pot sa ti spun unde mi am facut eu...sau poate mergem odata impreuna si impartim fiola, cred ca mi ar ajunge jumatate de fiola....la arad costa 200 de euro o fiola de botox. daca vrei lasa mi ceva sa pot lua legatura cu tine

    0
    0

  • luminita pe 25 Mai 2010, 14:47
    botox

    Si pe mine ma intereseaza botoxul dar nu stiu in oradea unde se poate face,anul trecut in octombrie am fost la clinica lui bratu din timisoara si le-am facut au aratat super in decurs de o saptamana nu se mai vedeau ridurile , dar au trecut 7 luin de atunci si ar trebui din nou dara la bratu costa 1000 de roni si nu m-as duce pana acolo daca s-ar putea aici in oradea, daca stie cineva sa ne spuna. Mu

    4
    0

  • 2499a pe 21 Mar 2010, 10:05
    riduri

    m-ar interesa daca in craiova exista cabinete unde se fac tratamente injectabile pentru riduri

    0
    2

  • vizitator pe 13 Mar 2010, 08:31
    cosmetice

    Cosmeticele REGAL sunt excelente, le folosesc de cca 2 ani si efectele sunt vizibile. Am folosit si produse scumpe dar nu am fost multumita.Si eu am fost sceptica inainte de a le folosi dar dupa ce le-am incercat nu am mai luat altceva.Ridurile se estompeaza vizibil si destul de repede iar tenul devine fin si catifelat. Se prea poate ca anumitor persoane sa nu li se potriveasca , posibil sa nu suporte un anumit compus din continutul cremelor, dar asta e valabil pt. orice fel de crema. fie ea ieftina sau scumpa.

    1
    1

  • alina pe 25 Feb 2010, 22:02
    fiole de botulina

    salut.ma intereseaza daca cineva stie de unde pot face rost de acest ser.eu nu sunt in tara iar ea la roman.NT.aici gasesc doar in produse cosmetice sau clinici dar nu vand la privat.mama mea are probleme cu ochii-blefarospasm si are nevoie de o fiola de botulina pt ochi.multumesc anticipat.e-mail motanel80teo@yahoo.it

    0
    1

  • anamaria pe 27 Ian 2010, 12:46
    riduri:(

    salut!ma intereseaza si pe mine o astfel de injectie cu botox.ridurile din jurul fruntii sunt f proeminente si e destul de urat.ma poate ajuta cineva cu un numar de tel al vreunui doctor specialist in domeniu din bucuresti si totodata nu f scump?:Dnu imi face placere sa recurg la aceasta metoda de la varsta de 23 de ani dar..nu prea am de ales.multumesc anticipat!

    0
    1

  • John pe 1 Nov 2009, 23:00
    Cosmetic Botox

    I need contact information for cosmetic botox treatment in Oradea Romania. My email address is: JohnBear14213@Yahoo.com

    0
    2

  • adina384 pe 9 Sep 2009, 14:00
    botox vs acid hialuronic

    Pentru prevenirea si vindecarea ridurilor eu va recomand produsele Anti Age pe baza de acid hialuronic. Sunt usor de aplicat si au efect vizibil intr-un timp relativ scurt. Puteti incerca bautura tonica cu efect de lifting sau acidul hialuronic pur care dau pielii un aspect mai ferm, stimuleaza sinteza eleasinului si colagenului nefiind nevoie de intervantii chirurgicale. Pentru cine este interesat va dau linkul celor de la care am luat eu: http://medintex.bizoo.ro/vanzare/47625/Bautura-tonica-efect-lifting-Anti-Age-Drink si http://www.medintex.bizoo.ro/vanzare/cat/7254/Tratament+Cosmetic. Efect garantat!

    1
    1

  • dlt1964 pe 22 Mai 2009, 09:04
    riduri

    Eu nu sunt pentru folosirea botox-ului. Pararile sunt impartite, dar cred ca odata folosit, mereu trebuie intervenit. Insa, va recomand cu tot dragul noile produse ASLAVITAL LIFT. (sunt 3 produse) Eu folosesc din aceasta gama Serul tratament antirid si .crema lift pentru ochi si buze Mai exista crema lift ultra activa dar eu folosesc o alta crema. Dau cu ser si apoi cu crema si sunt f multumita de tenul meu.

    1
    1

  • timea pe 18 Apr 2009, 10:00
    injectii botox

    Pentru o peristenta mai lunga se injecteaza dupa botox in riduri, substantele de umplere (fillere) precum acidul hialuronic (www.perfectha.com) cu persistenta de pana la 1 an, si unele de lunga durata cum e Aphrodite Gold (definitiv) sau Remake (2 ani) . Daca esti din zona Targu Mures iti sugerez sa te programezi la un consult la doamna Dr. Panturu Ileana - 0745263822, ea iti va explica mai bine si iti va recomanda cea mai buna solutie.

    0
    1

  • cami pe 12 Apr 2009, 12:26
    interes

    sunt din zona pitestiului.ma intereseaza acest tratament cu botox.am trecut de 30 ani si ridurile si-au pus stapanire mai ales in zona ochilor.multumesc.in pitesti exista un cabinet??

    1
    1

  • Mary pe 25 Mar 2009, 23:32
    crema REGAL

    Nu sunt bune cremele de la Regal - AGE CONTROL zi si noapte , dupa 2 zile ridurile din jurul ochilor s-au adancit si mai mult, ochii s-au umflat, sunt mari tepe, nu cumparati!!!!

    1
    1

  • ana pe 15 Mar 2009, 19:34
    riduri

    pentru Timea !buna,sunt si eu noua pe aici pe forum si m-ar interesa si pe mine mai multe detalii in privinta injectarii cu botox,am inteles din alte surse ca ar mai fi ceva in afara de botox,adica un alt ser care il injectezi si nu mai trebuie sa revii decat dupa doi trei ani .sunt din zona Tg Mures si as dorii sa consult un estetician,insa nu stiu daca sunt specialisti in zona aceasta.

    2
    0

  • ina pe 5 Mar 2009, 22:16
    injectii botox

    pt timea importatorul de unde ai luat serul si dr sint din Bucuresti?

    0
    4

  • timea pe 24 Feb 2009, 17:16
    injectii botox

    Zonele tratate au fost ridurile fruntii, interspancenare si din jurul ochilor. Sunt foarte multumita, mi-am facut tratamentul la sfarsitul anului trecut si inca rezultatele persista.

    0
    1

  • andreea pe 2 Feb 2009, 16:11
    riduri la 20 de ani

    buna as dori sa stiu si eu ce pot sa folosesc pentru a scapa de riduri in special cele din jurul ochilor si a gurii am doar 20 de ani si deja mi-au aparut.multumesc mult

    0
    0

  • mirela pe 31 Ian 2009, 23:59
    injectii botox

    Buna Timea in caz ca mai intri pe site si vezi msg as vrea sa te intreb si eu ceva..100 unittai care leai cumparat tu cat au insemnat ?adica ai tratat maii multe zone ?totul a fost ok ?esti multumita de rezultat? mersi

    0
    1

  • timea pe 23 Ian 2009, 09:59
    pret botox

    Eu mi-am cumparat fiola de toxina botulinica direct de la importator si m-a costat 240 euro. Avea 100 unitati si am impartit-o cu o prietena. Am platit tratamentul doctorului inca 50 euro si am iesit foarte ieftin la 170 euro fiecare. Pentru cei interesati nr. importatorului 0745360368 - pandor srl si nr doctorului 0745263822 - Dr. Panturu Ileana din Targu Mures

    0
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod