Ţi se îngraşă părul repede? Află cum să-l speli corect

Te-ai gândit că unele greșeli pe care le faci când te speli pe cap ar putea fi responsabile pentru faptul că ți se îngrașă părul repede?
Un păr sănătos e în primul rând un păr curat. Un păr care se simte bine şi care este vaporos. Este un păr care este tratat şi îngrijit cu produse adaptate structurii şi tiplogiei sale. Arabella Zadic, Brand Ambassador Sebastian Professional, punctează care sunt șapte dintre cele mai frecvente greşeli pe care le faci atunci când îţi speli părul şi care îţi pot afecta în mod evident frumuseţea părului, dar pot fi și motivul pentru care ți se îngrașă părul repede.

1. Nu îţi descurci părul înainte de şamponare

Un păr excesiv de încurcat şi de încărcat cu produse de styling are nevoie de ajutor. Are nevoie de susţinere.
Aşadar, nu uita: descurcarea părului înainte de şamponare ajută foarte mult la curăţarea şi îngrijirea corectă a acestuia. Ceea ce înseamnă şi că îl poţi manevră mai uşor.

2. Folosești mereu acelaşi tip de şampon

Este bine să alternezi o dată la câteva luni şamponul: când cel pentru păr vopsit, când cel pentru păr hidratat. În funcţie de nevoile părului, de structura lui. De ce? Pentru ca părul să nu se obişnuiască cu aceleaşi ingrediente şi să nu rişti să ai o acumulare nedorită la nivelul scalpului şi părului.

3. Nu îţi uzi suficient de bine părul înainte de șamponare

Mai exact? Din cauza lipsei de apă nu se formează spumă şi astfel tinzi să aplici mai mult şampon decât este necesar. Iar asta este de nedorit, pentru că şampoanele sunt în general concentrate şi mult nu înseamnă şi bine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod