Tenul, cea mai frumoasa carte de vizita

Te-ai gandit vreodata cum arata cartea ta de vizita? Nu ma refer la cartonasele de carton din poseta, nici la semnatura din e-mail. Ma refer la ce vede cineva atunci cand te intalneste pentru prima data..
Te-ai gandit vreodata cum arata cartea ta de vizita? Nu ma refer la cartonasele de carton din poseta, nici la semnatura din e-mail. Ma refer la ce vede cineva atunci cand te  intalneste pentru prima data, inainte de a avea ocazia sa discutati. Ma refer la tenul tau.
 
Un ten bine ingrijit spune multe despre o persoana. Poate atarna in balanta mai mult decat o functie sau un titlu. Si, de multe ori, efortul din spate e unul – desi invizibil – deloc de neglijat.

Un tratament facial corect si complet presupune inlaturarea ridurilor fine prin reparator antirid, reinnoirea celulelor, inlaturarea petelor prin depigmentare, conferire de luminozitate, stoparea evolutiei tenului acneic in zona T, hidratare intensiva ,exfoliere, inchiderea porilor, diminuarea efectului de inrosire si identificarea deficitului imunitar al hidratarii pielii. Lunga lista, nu? Nici n-ai fi crezut ca un simplu tratament poate insemna toate acestea.

Un tratament facial complex este cel YonKa. In cadrul acestuia se identifica problemele tenului – daca ne confruntam cu lipsa de fermitate, riduri fine sau de expresie, pete sau meleasma, sau efect de foto-imbatranire. Dupa care se trece la treaba. E important de mentionat ca acest tratament contine creme si seruri din plante, acizi de fructe si uleiuri esentiale, exclusiv, neavand in compozitie agenti chimici.

Exista variante de tratament cu YonKa, pentru fiecare problema a tenului: Le Grand Classique, Intermezzo, Escale beaute, Plaisir d'aromes, Hydralessence visage, Alpha-vitale, Optimizer, Eclat contour, Secret de beaute, Soin purete si Flash soleil.

Dintre acestea, vedeta e cu siguranta Le Grand Classique. Catherine Zeta Jones isi programeaza Le Grand Classique o data la doua luni la un spa din Londra, iar Jessica Alba apeleaza la acelasi Le Grand Classique o data pe luna, la Vida Emmanuel, in Beverly Hills.

O sedinta de Le Grand Classique presupune aplicarea succesiva de nu mai putin de 12-14 creme si seruri active care rezolva gradual problemele individuale ale tenului, intr-un interval de varsta cuprins intre 20 si 65 de ani.

Ce zici? Nu ti-ar prinde bine niste carti noi de vizita?

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexia pe 30 Ian 2014, 15:51
    bb crema tratament

    Nota 10 pentru articol,foarte documentat.Eu asa cum am mai spus nu as neglija din ecuatia asta BBskin79 brandul nr1 mondial pe conceptul bb creams,alternativa la fondul de ten care incarca ,nu lasa tenul sa respire si e nesanatos. BB skin79 original este minunea cu 10 beneficii cu SPF50 .Gama este completa pantru fiecare tip de ten si probleme,trateaza acoperind si acopera tratant.Ingediente de lux certificate ecocert si bio si fara parabeni.Facilitati la on line www.skin79.ro si facebook

    1
    0

  • nicol pe 31 Ian 2011, 18:57
    tratament

    unde se poate face in Bucuresti un astfel de tratament si care sunt preturile?

    3
    0

  • Laura MANU pe 5 Ian 2011, 14:03
    YONKA

    Si eu am folosit cremele YONKA si intradevar au efecte vizibile asupra tenului, purifiere, catifelare, hidratare, luminozitate. Cat despre preturi, cred ca merita pentru ca sunt foarte spornice, o crema o poti folosi cateva luni bune.

    1
    0

  • delicia pe 23 Aug 2010, 10:33
    yonka

    Si eu am folosit produsele Yonka, sunt divine, nu degeaba vedetele de la Holywod sunt fane, intradevar preturile sunt direct proportionale cu calitatea dar merita, tenul nostru chiar merita cel mai bun tratament.

    1
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:19
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • ELLY pe 18 Mar 2010, 14:25
    TENUL???????????????????????

    da suna frumos,sa faci asemenea tratamente pt ten k sa arati kt mai bn dar problema e k multe dintre noi nu avem bugetul pregatit pt asta,k nu faci o data si gata ,trebuie sa te tii de asta asa k recurgem la ce avem la indemana

    0
    0

  • jasmyne88 pe 21 Feb 2010, 15:56
    pt 24 ani si 35 ani

    nu va prostiti la 24 de ani pana inn 30 de ani cu creme antirid! ce aveti voi sunt liii de expresie. daca folositi de acum creme antirid veti avea un ten de kkt dupa aceea. faceti gimnastica faciala,masaj facial si folositi corect cremele si mastile, si nu veti avea probleme! la 35 de ani sunt creme cu efect delicat pentru ridurile finutze, stiu k de la avon din gama anew sunt foarte bune

    0
    0

  • czoea pe 4 Ian 2010, 12:47
    riduri

    ce crema naturista sa folosesc pt ridurile din jurul ochilor la varsta de 35 ani? multumesc!

    0
    0

  • cata_georgyy pe 10 Dec 2009, 14:26
    riduri

    ce crema naturista sa folosesc pt ridurile fine din jurul ochiilor la varsta de 24 ani? multumesc!

    0
    0

  • mandynga19 pe 9 Dec 2009, 15:04
    nebuneala

    off ca mama mea nu folosea creme niciodata, dar minca legume, nu folosea sarea, cite 2 l de apa zilnic si era enorm de frumoasa.. de ce atita chimie, si amagire.. doar stim bine ca creme si cosmetica nou apare in fiecare luna cite o gama noua.. chiar sa te tii dupa toate?

    1
    0

  • marie-anne pe 30 Nov 2009, 21:50
    ingrijire

    Sunt de acord cu ingrijirea tenului constanta ,numai ca daca nu alegi produse potrivite pielii pe care o ai risti ca ce credeai ca te ajuta sa aiba efectul de nuca in perete.Deci pasii ar fi :informare,ingrijire,perseverenta.

    0
    0

  • alina pe 27 Nov 2009, 15:58
    fitze

    Chiar trebuie sa credem ca toate vedele folosesc produsele astea? Eu cred ca cele mai eficiente sunt tratamentele pe baza de fructe, legume, uleiuri naturale, etc. Numai ca noi nu mai avem timpul necesar pentru le aplica.

    0
    0

  • emanuela.cornelia pe 24 Nov 2009, 15:47
    tenul

    Si eu sunt o persoana obsedata de tenul meu,am o gramada de produse si de atatea ori cand apare cate ceva nou si cred ca e bun il cumpar. da e adevarat ca tenul este cartea de vizita a unei femei,pentru ca el iti spune totul despre tine ,daca te ingrijesti sau nu,sau poate el sa iti arate si varsa care o ai.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod