Tehnologie pentru frumusete: masca cu LED-uri

Poti sa scapi de riduri, de petele pigmentare, de porii dilatati si de semnele de oboseala ale tenului. O inovatie in domeniul cosmeticii si tehnologiei promite sa faca toate acestea si chiar mai mult ...
Poti sa scapi de riduri, de petele pigmentare, de porii dilatati si de semnele de oboseala ale tenului. O inovatie in domeniul cosmeticii si tehnologiei promite sa faca toate acestea si chiar mai mult, potrivit publicatiei Daily Mail.

Lumina terapeutica


Masca cu lumina, cu LED-uri mai precis, reda pielii capacitatea de a produce pretiosul colagen, reduce petele pigmentare, petele rosii, zonele foarte uscate, dar si efectele daunatoare ale razelor UV asupra pielii, stimuland circulatia sanguina.

Dincolo de aceste proprietati cosmetice, masca cu LED-uri are efecte benefice asupra intregului organism. Contribuie la asimilarea vitaminei D si stimuleaza productia de serotonina in creier, ceea ce ofera o stare psihica buna.

Masca cu lumina arata ciudat si futurist, dar principiul sau de functionare este foarte simplu.
Aceasta prezinta cateva zeci de LED-uri care genereaza lumina in punctele esentiale ale fetei, timp de 25 de minute.


Tehnologie NASA


Daca ti se pare ca o astfel de procedura ar avea rezultate mult prea frumoase ca sa fie adevarate, trebuie sa stii ca are in spate o lista destul de lunga de studii si cercetari, fiind dezvoltata de unul dintre cei mai renumiti medici din Londra, specialistul in medicina alternativa, Dr. John Tsagaris.

"Este o procedura demna de secolul 21, ce foloseste cea mai noua tehnologie NASA", a declarat John Tsagaris.

"NASA cerceteaza de ceva timp potentialul luminii LED (light-emitting diode), pe care o si foloseste asupra astronautilor.
Are capacitatea de a creste energia pacientilor, facandu-i sa se simta plini de viata
", a adaugat medicul.

Procedura noninvaziva


"Este o procedura noninvaziva, care trimite impulsuri scazute de lumina, dar de trei ori mai 'luminoase' decat cea naturala, a soarelui. Lumina accelereaza potentialul energetic al pielii, activand in special la nivel mitocondrial, 'fabrica energetica' a celulelor. Lumina actioneaza asupra pielii intr-un mod asemanator fotosintezei in cazul plantelor, transformand energia si stimuland vindecarea si efectele antiimbatranire. De asemenea, previne inmultirea bacteriilor la nivelul pielii", declara John Tsagaris.

Cum poate face lumina LED toate acestea? Cateva studii efectuate de-a lungul timpului ne ajuta sa intelegem modul de functionare.

Spre deosebire de lumina laser, LED este delicata cu pielea.
Lumina LED albastra este eficienta in tratarea acneei si rosaceei, actionand asupra straturilor superioare ale pielii, pentru a reduce inflamatiile si dezvoltarea bacteriilor. Lumina rosie actioneaza in profunzime, stimuland productia de colagen.


Un studiu efectuat in SUA a evidentiat faptul ca lumina LED a redus semnificativ vizibilitatea ridurilor. Un alt studiu a demonstrat reducerea efectelor de fotoimbatranire in cazul a peste 90% dintre participanti, dar si reducerea eritemului si a pigmentarii.

Sursa foto: dailymail.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Valentina pe 11 Mai 2010, 21:37
    Tenul

    Ce tratament pot sa folosesc ca sa imi dispara punctele negre?

    0
    0

  • Mihaela pe 27 Apr 2010, 08:49
    Tehnologie avansata

    O sa avem si noi parte de aceasta tehnologie peste 20 de ani...pana atunci...mergem la saloanele noastre si ne facem tratamente cu creme de la diferite firme ...de proasta calitate si multe chimicale!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod