Slabeste stiintific!

Cine nu si-a dorit macar o data in viata sa scape de cateva kilograme si sa se bucure de o silueta mai bine conturata. Macar o data!
Cine nu si-a dorit macar o data in viata sa scape de cateva kilograme si sa se bucure de o silueta mai bine conturata. Macar o data! Cred ca am invatat deja din experienta ca dietele drastice fac mai mult rau decat bine. Ca pot duce la dezechilibre grave de metabolism si, pe termen lung, chiar la cresterea in greutate. Sportul e intotdeauna bun, insa neinsotit de un stil de viata echilibrat si de o alimentatie controlata nu duce la silueta mult visata.

O descoperire recenta este pe cale sa revolutioneze intreaga problematica a kilogramelor in plus. Ea consta in combinarea a doua proceduri de estetica medicala: masaj endermologic cu Starvac si peeling corporal. Motivul pentru care cele doua proceduri dau rezultate optime in combinatie este ca tratamentul cu Starvac reduce tesutul adipos si elimina cauzele producerii celulitei, iar peelingul corporal da pielii un aspect nou, catifelat si ferm.

Starvac este numele aparatului de ultima generatie care va fi folosit in misiunea ,,cat mai multi centimetri in minus''. Endermologia este considerata la ora actuala singura metoda de tratament cu rezultate reale impotriva celulitei, fiind o tehnica patentata in Franta, care are ca suport de lucru un dispozitiv cu doua role si un vacuum reglabil care se aplica pe piele. Pe langa reducerea spectaculoasa a celulitei, endermologia ajuta si la cresterea circulatiei sanguine si limfatice, reducerea tesutului de conexiune, imbunatatirea metabolismului grasimilor, stimularea producerii de colagen si exfolierea tegumentului.

Este necesar un numar de 4-6 sedinte de Starvac, la intervale regulate, si rezultatele vor fi evidente. Celulita se va diminua vizibil, iar tonusul pielii si aspectulei vor fi imbunatatite inca de la primele sedinte, datorita masajului, dar si a cremelor anticelulitice cu principii active care lucreaza la nivelul epidermei.

Peelingul corporal reprezinta curatirea profunda a tegumentului, utilizand creme speciale in tratament, in combinatie cu endermologia sau simplu, doar in etapele de tratare (peeling corporal, crema activa tonifiere /anti-celulita, masca si impachetare-acizi alginici, cu efect anticelulitic si reducator). El asigura - pe langa curatarea profunda si imbunatatirea aspectului pielii, un mai mare succes terapiilor cu care este combinat – in cazul nostru asigura o eficienta mult crescuta a cremelor anticelulitice.

O tehnica speciala de peeling corporal este vinoterapia, un amestec incredibil de terapie cu alge marine si struguri. Tratamentul reface echilibrul sensibil al pielii, iar in urma lui va veti simti cu siguranta alintate si relaxate. E ceva ce ar trebui experimentat macar o data in viata.

si daca nu stiati deja, aflati ca orice tehnica de peeling/gomaj trebuie sa fie urmata de aplicarea unor creme hidratante, vitaminizante, iar in final de o crema-masca pentru a reface filmul lipidic fiziologic al pielii.

Dupa atatea vesti bune, nu mai aveti niciun motiv sa va faceti probleme legate de cantar. Stiinta avanseaza in fiecare zi si o face in favoarea noastra si in defavoarea kilogramelor.

Articol de Patricia Paraschiv - Specalist estetica medicala
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laurasimona26 pe 12 Sep 2010, 11:16
    CURA DE SLABIRE

    ajutati-ma sa slabesc!astept sfaturi

    0
    0

  • dynusic pe 26 Aug 2010, 14:12
    slabit

    Cine vrea sa slabiasca????curata morcovul de casa ...numai de casa din gradina ta ....si falil soc...sil bei 4 ori pe zi... el distruje grasimile..sfatul meu..am incercat si am slabit...2 kilograme intro saptamina...socul in loc de apa iar varza in loc de mincare..succes fetelor:)

    2
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:19
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • mihaela pe 30 Apr 2010, 13:23
    iar porcaria asta de starvac???

    Vorbiti dom'le de LPG Cellu M6, vorbiti de aparate ADEVARATE nu de aparate invechite si depasite!!!!

    1
    0

  • jasmyne88 pe 21 Feb 2010, 15:52
    nut-i fa probleme

    poti slabi usor la varsta ta! famulta miscare si manaca sanatos, de alte lukruri mai drastice nu ai nevoie, dar nu manca in exces.bafta

    1
    0

  • ana pe 22 Ian 2010, 18:35
    ce sa fac ca sa slabesc?

    am 12 ani si am 60 de kg vreau sa ma ajutati sa slabec

    0
    0

  • iulia pe 13 Ian 2010, 08:36
    @ coool

    Daca esti proasta, macar nu mai imprastia sfaturi. @anishka622, calculeaza-ti caloriile, nu trece de 1200 pe zi si fa sport :)

    1
    0

  • coool pe 10 Ian 2010, 16:16
    subiect

    nu mai manca asta e secretul!!!

    1
    0

  • anishka622 pe 16 Dec 2009, 20:33
    cateva indicii pentru slabit,

    am 22 de ani si sunt k-m plinuta, inaltime 1.68, si 68 kg, vreau macar sa dau jos ale 8 kg...fiuuuuu greu tare le mai dau, astept un raspuns de la voi . va pooop

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod