Serul care hidrateaza perfect pielea timp de 24 ore - de la Apivita

Îţi doreşti să ai tenul hidratat în mod natural întreaga zi? APIVITA combină elementele naturii într-un singur ser, pentru o hidratare în profunzime.

Pielea hidratată și sănătoasă este o provocare zilnică pentru ritualul de îngrijire al oricărei femei.  Tenul deshidratat poate fi un obstacol în calea bunăstării de peste zi, dar și un precedent pentru îmbătrânirea prematură.

Incapacitatea pielii de a-și menține hidratarea și elasticitatea se poate datora unor factori cum ar fi tipul de piele, vârsta și nutriția, dar și datorită influențelor externe, cum ar fi soarele, vântul, aerul rece.  

Dacă îți dorești un ten hidratat în profunzime, APIVITA are soluția: SER NATURAL HIDRATANT CU ALOE ȘI ACID HIALURONIC 15 ML.

Cu un conținut de 98% ingrediente naturale, serul APIVITA crește vitalitatea tenului și stimulează toate procesele de hidratare ale pielii, fiind potrivit pentru toate vârstele și tipurile de ten.



Cu o concentraţie mare de ingrediente active, serul combină puterea supremă a naturii cu cea a știinţei, oferind hidratare instantanee timp de 24 de ore.

- Extractul de aloe și acidul hyaluronic oferă hidratare în profunzime

- Ovăzul și lecitina îmbunătățesc hidratarea pielii timp de 24 de ore până la 63%

- Mierea este un adjuvant în procesul de regenerare celulară

-  Uleiul esențial de mușcată 100% organic funcționează ca un tratament de întinerire

Preț: 124,99 lei, disponibil în farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod