Secretul frumusetii celor cinci "Neveste disperate"

Asa-numitele "prototipuri" ale frumusetii, care ne sunt inoculate mai mult sau mai putin constient prin intermediul televiziunii, variaza destul de des si in mod, am spune, destul de surprinzator. Astfel, daca e sa luam in considerare serialul "Neveste disperate", care a stabilit un record al audientei, femeile pot fi teribil de atragatoare si de sexy (de fapt, la apogeu) dupa ce au implinit 40 de ani. Si atunci, in mod firesc, ne intrebam: care este secretul lor?

Teri Hatcher

Potrivit unor publicatii americane, secretul ei este chiar foarte simplu si cunoscut: mai putin inseamna mai mult. De vreme ce a implinit 40 de ani, un machiaj simplu si natural o face sa arate mai tanara. Ea foloseste o baza de machiaj cu textura lichida si usoara, care nu incarca tenul. Nuantele sale preferate sunt calde, in tonuri de la bej deschis spre bronz sau ciocolatiu, lucru care ii pune in valoare ochii caprui.


Un pont: daca te apropii de varsta de 40 de ani, nu te tunde scurt. Opteaza pentru coafuri de lungime medie si tunsori franjurate, care incadreaza frumos chipul.

Eva Longoria

Este singura "nevasta" al carei prefix nu incepe deocamdata cu 4, Eva avand 31 de ani. Dar acest lucru nu inseamna ca ar exagera in ceea ce priveste machiajul. Tenul ei masliniu este excelent pus in valoare cu ajutorul fardului auriu, aplicat discret pe frunte si pometi.

Un pont: accentueaza-ti partile frumoase ale corpului, cele de care esti cu adevarat mandra. Eva, spre exemplu, nu ezita niciodata sa-si expuna elegant picioarele, ceea ce distrage atentia de la stern, al carui aspect n-o incanta. Este ceea ce ar trebui sa faci si tu. Nu ascunde ce nu-ti place, ci accentueaza altceva. Efectul va fi exact cel pe care ti-l doresti.


Marcia Cross

Este recunoscuta ca fiind "femeia de portelan" si daca ne uitam la ea, vom intelege de ce i se spune astfel. Cum de arata atat de bine la 43 de ani? Poate pentru ca hidratarea este litera de lege pentru ea, si isi alege produsele astfel incat sa nu strice echilibrul natural al epidermei. Ca baza de machiaj, Marcia opteaza pentru un fond de ten extrem de fluid, urmat de pudra compacta.

Un pont: Nu folosi creme intens hidratante numai pentru ca in prospect scrie cate avantaje prezinta acestea pentru ten. Daca pielea ta nu are nevoie de asa ceva, nu vei face decat sa o incarci in mod inutil si, in timp, sa migrezi de la ten normal spre ten gras, de exemplu.

Felicity Huffman

Am putea sa tragem concluzia ca aceste neveste - pe cat de disperate, pe atat de ispititoare - urmeaza, in egala masura, regula de aur a naturaletei.
Atat in ceea ce priveste machiajul, cat si coafura. Felicity Huffman nu face exceptie de la aceasta regula, ea alegand chiar si pe covorul rosu nuante calde, pastelate, care sa-i contureze trasaturile si sa-i puna in valoare privirea. Nuanta lavandei este preferata ei.

Un pont: poate cel mai bine ar fi sa o lasam chiar pe Felicity sa-ti spuna care este acesta. "Imi iubesc trupul, cu defectele sale cu tot. Si chiar nu-mi pasa de ele". A nu se intelege de aici ca se neglijeaza: pur si simplu, a invatat sa se iubeasca pe sine si sa nu faca o tragedie dintr-un rid.

Nicollette Sheridan

Iata o doamna care isi respecta cu rigurozitate programul de ingrijire a pielii: o data pe luna, merge la salonul de cosmetica pentru un tratament complet. Logodnica lui Michael Bolton stie ca nu mai este, cum se zice, "in floarea varstei" si tocmai de aceea nu neglijeaza deloc acest ritual.


Avand pielea uscata si sensibila, tratamentul vizeaza hidratarea si hranirea optima a acesteia, pentru a tine procesul de imbatranire (inevitabil, de altfel) sub control. In ceea ce priveste machiajul, opteaza in special pentru tonuri de roz, care indulcesc trasaturile - altminteri destul de aspre - ale chipului sau.

Un pont: nu astepta sa treci de varsta de 40 de ani (care, dupa cum vezi, nu are nici un motiv sa fie considerata "fatidica") pentru a-ti ingriji tenul intr-un salon specializat. Iti vei fi recunoscatoare tie insati, mai tarziu.



 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ank pe 23 Mar 2008, 02:19
    pfff

    andrei esti retardat sau te prefaci?are vreo leg com tau cu sub art?nu crd...

    1
    0

  • marinescu andrei tenismen pe 7 Feb 2008, 21:16
    ea si frizura ei

    eu sunt un tip dragut si ma plac multe fete si eu o iubesc doar pe un care are o tunsoare franjurata si ii sta f.f.super i love andree

    1
    0

  • andrei pe 7 Feb 2008, 21:13
    dn. eva

    nu o pot suporta pe eva longoria

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod